فرهنگی خبرگزاری مهر
فرهنگی خبرگزاری مهر
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس، بیانیهای صادر کرد.
برنامههایی مانند «محفل» که با دعوت از قاریان برجسته بینالمللی از جمله قاریان مصری به ایران شکل گرفته، تلاشی برای احیای پیوندهای فرهنگی و دینی و خنثیسازی این تبلیغات محسوب میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی سوره گفت: صنعت بازیهای ویدیویی یکی از حوزههایی است که با حمایت و سرمایهگذاریهای مناسب میتواند به رشد و شکوفایی برسد و نقش کلیدی در اقتصاد کشور ایفا کند.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیانیهای از آحاد مردم بهویژه اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه برای حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
در آستانه روز جهانی قدس کتاب «ماهیها به دریا برمیگردند» نوشته مرضیه اعتمادی توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ چهارم رسید.
کتاب «من زندهام» نوشته معصومه آباد توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش به زبان بنگالی ترجمه و منتشر شد.
میگویند از قدرت تبلیغات بیخبرید، میگویند این را هم میبرد همانطور که مولوی را برد... و تو هی فکر میکنی که نمیشود، هر قدر دروغ را تکرار کنی و بلندتر فریادش بزنی تبدیل به راست نمیشود.
کتاب «پسری که از پنجره بیرون را نگاه میکرد» نوشته جمالالدین اکرمی توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به زبان انگلیسی منتشر شد.
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ایام نوروز میزبان گردشگران داخلی و خارجی بود.
همزمان با ایام نوروز، مراسم جشنی با حضور دانش آموزان فارسی آموز مدارس دولتی تفلیس به میزبانی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در گرجستان برگزار شد.
جشن نوروز با حضور شخصیتهای فرهنگی از ایران، تاجیکستان و افغانستان در دانشگاه جامعه ملیه اسلامیه دهلینو میزبان برگزار شد.
روایتی از دیدار تجربهگر نزدیک به مرگ با روح شهید همت لحظاتی بعد از شهادت او را در این فیلم مشاهده میکنید.
علی اکبر صالحی رئیس بنیاد ایرانشناسی در توئیتی خواستار هوشیاری و بیداری مردم ایران در مقابله با اقداماتی شد که وحدت مردم کشورمان را تضعیف میسازد.
برنامههای نوروزی کتابخانه و موزه ملک از روز پنجم فروردین آغاز شده است و تا دهم فروردین ادامه دارد.
روایت احمد یوسف زاده درباره ماجراهای اسارت 23 نوجوان و سوءاستفاده صدام از این اتفاق را در این فیلم ماشهده میکنید.
تفاوت روز قدس امسال با روز قدس سالهای گذشته این است که رژیم صهیونیسستی پس از طوفان الاقصی هیچوقت تا به این اندازه از نظر سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ضعیف نبوده است.