موسوی: صدور قطعنامه شورای حکام اقدامی کاملا غیرسازنده و مایوس کننده است
سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان در واکنش به قطعنامه سیاسی و غیرفنی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: صدور قطعنامه شورای حکام اقدامی کاملا غیرسازنده و مایوس کننده است.
خبرگزاری میزان - سید عباس موسوی با رد کامل قطعنامه سیاسی و غیرفنی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار کرد: در حالی که جمهوری اسلامی ایران بالاترین سطح از همکاری را با آژانس داشته است، صدور قطعنامه شورای حکام اقدامی کاملا غیرسازنده و مایوس کننده است.
- بیشتر بخوانید:
- غریبآبادی: اقدام شورای حکام علیه ایران مخرب و غیرسازنده است / ایران بیشترین شفافیت را در همکاری خود با آژانس دارد
- صدای طبل مخالفت کشوران اروپایی با آمریکا در پی اعمال مجدد تحریمها علیه ایران
- ادعای جدید سه کشور اروپایی با موضوع راستیآزمایی ایران در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی
- والاستریت ژورنال: اروپا بدنبال تمدید محدود تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان افزود: بزرگ نمایی درخواستهای آژانس توسط برخی دولتها و در راس آنها آمریکا، در حالی که اساس و مبنای چنین درخواستهایی از سوی آژانس زیر سوال است، تلاش آشکاری برای یک بحران آفرینی جدید بر سر راه همکاریهای ایران و آژانس به شمار میرود.
وی اعضای شورای حکام را به هوشیاری در برابر تلاش آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بازگشایی پروندههای جعلی قدیمی که بی اساس بودن آنها پیش از این اثبات شده و توسط خود شورای حکام مختومه شده بودند، دعوت کرد.
موسوی با تقدیر از دولتهایی که با تحلیل دقیق شرایط و شناخت اهداف سیاسی ورای این قطعنامه از همراهی با آن خودداری کرده اند، گفت: از آن دسته از دولتهای عضو شورای حکام که به این قطعنامه رای مثبت دادهاند، انتظار میرفت با درک اهداف پنهان رژیم صهیونیستی و رژیم حاکم بر آمریکا، با تلاش آنها برای یک تنش غیر ضروری جدید در عرصه بینالمللی همراه نشوند.
سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در معرفی این قطعنامه را به شدت محکوم کرده و آن را اقدامی تحت فشار آمریکا قلمداد و تصریح کرد: این سه دولت که در اجرای تعهدات برجامی خود کاملا عاجز مانده اند با این اقدام قصد فرار به جلو و گریز از مسئولیتهای برجامی خود در قبال ایران دارند.
موسوی در پایان اضافه کرد: این قطعنامه یک زیاده خواهی آشکار و طلبکاری سیاسی از سوی آمریکا و سه کشور اروپایی است و جمهوری اسلامی ایران زیاده طلبی را از جانب هیچ کشور و سازمانی نمیپذیرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تاکید کرد: مسئولیت تنش آفرینی در روابط جمهوری اسلامی ایران و آژانس بر عهده بانیان این قطعنامه است و این کشورها باید عواقب این اقدام خود را پذیرا باشند.