یک‌شنبه 14 بهمن 1403

مکارم شیرازی

مکارم شیرازی

خبرگزاری تسنیم

مرحوم علامه طباطبایی در تفسیر المیزان خود به صورت مختصر به تبیین مسئله سعد و نحس ایام می‌پردازد.

خبرگزاری میزان

تولیت آستان قدس رضوی با سفر به قم با برخی مراجع عظام تقلید دیدار و گفتگو کرد.

خبرگزاری ایسنا

تجمع مخالفت با واکسیناسیون کرونا در قم با حضور عده ای از مردم قم برگزار شد.

خبرگزاری مهر

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی بانک ها در لباس بانکداری اسلامی، ربا را نهادینه کردند که یک بار برای همیشه باید این بانک‌ها را به پای میز محاکمه کشاند.

خبرگزاری ایسنا

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکبار برای همیشه بانک‌ها باید به پای میز محاکمه آمده و حسابشان روشن گردد.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای هیچ فردی داروی امام کاظم را توصیه نکرده‌ام چون هیچ شواهد و قرائن علمی برای آن نداریم، گفت: تنها یک کارآزمایی بالینی در مورد این داروی گیاهی انجام شده که نتایج آن امیدوار کننده نیست و نمی توان به آن استناد علمی کرد.

خبرگزاری ایسنا

مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای هیچ فردی داروی امام کاظم را توصیه نکرده‌ام چون هیچ شواهد و قرائن علمی برای آن نداریم، گفت: تنها یک کارآزمایی بالینی در مورد این داروی گیاهی انجام شده که نتایج آن امیدوار کننده نیست و نمی توان به آن استناد علمی کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

مدیرگروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: واکسن هراسی هیچ توجیهی در طب ایرانی ندارد و این طب موافق واکسیناسیون کرونا است.

خبرگزاری دانا

جرجان قدیم سوم ربیع الثانی سال 255 هجری مفتخر به قدوم مبارک امام حسن عسکری (ع) شد، طبق اسناد روایی آن امام همام در سن 23 سالگی به این منطقه طی‌الارض کردند، این اتفاق اعجازانگیز و باعظمت که در زمان حیات آن امام همام اتفاق افتاد از لسان برخی علما به برتری جرجان به مشهدالرضا لقب گرفت.

خبرگزاری ایرنا

قم - ایرنا - شورای هماهنگی گروه‌های فرهنگی حوزه علمیه قم در بیانیه ای تاکید کرد که فراخوان و تجمعات افراد معدود علیه واکسن مورد تایید حوزه‌ها و حوزویان نیست.

خبرگزاری مهر

پارسانیا گفت: استاد حسن‌زاده، علامه ذوالفنون بودند و در علوم مختلف همانند کلام، فلسفه، ادبیات، فقه و اصول و هیئت و ریاضیات، به جایگاهی رسیده بودند که در موضع اجتهادی قرار داشتند.