میثم شکری ساز، کلاهبردار یا کارآفرین؟
فضای مجازی همواره عرصه تخریب ها و دفاع ها بوده است. این فضا، به دلیل پتانسیل بالا در اطلاع رسانی سریع و جذب حداکثری مخاطبین از اقشار مختلف، یکی از بهترین تریبون ها برای افشاگری ها، تخریب ها و دفاع از شخصیت های حقیقی و حقوقی است. اما اهداف پشت هر کدام از آن ها متفاوت است. برخی با سند و مدرک اقدام به افشاگری کرده و برخی بدون هیچ گونه مدرکی، قصد تخریب و خدشه دار کردن وجهه افراد یا سازمان ها را داشته اند. اما کدام یک حقیقت را می گویند و کدام یکی صحنه سازی است؟
کدام یک واقعی است و کدام یک دروغ؟ در جدید ترین این تخریب ها، صحبت هایی درباره کلاهبرداری فردی به نام میثم شکری ساز وجود دارد. این فرد کیست؟ چه می کند؟ و آیا این اتهامات واقعی است؟ با ما همراه باشید تا در ادامه از جزئیات این موضوع با خبر شوید.
از جوراب سر کشیدن تا کت و شلوار شیک
امروزه کلاهبرداری و دزدی به شیوه قدیمی و سنتی بسیار کم است بوده و شیوه های نوین جایگزین آن شده اند. تصور پیشین از دزد، فردی بود که با کشیدن یک جوراب بر روی سرش در کوچه و خیابان پرسه زده و منتظر موقیعتی مناسب برای دستبرد بود! اما امروزه دزدی و شیادی شیوه ای نوین به خود گرفته است. کلاهبرداران امروزی نه جوراب بر سر می کشند، نه با موتور در خیابان پرسه می زنند و نه سر و وضع نامرتب دارند!
چه بسیار کلاهبردارانی که با کت و شلوار و ظاهر بسیار شیک و مرتب کار خود را پیش برده و اقدام به فریبکاری و دزدی می کنند. مصادیق دزدی و کلاهبرداری برای جامعه امروز، کماکان بین تعاریف سنتی و مدرن در حال کشمکش است. در جامعه امروزی، معمولا نگاه مثبت به افراد تحصیل کرده، مدیران و افراد موفق در حوزه های شغلی وجود دارد. بسیاری از مردم این افراد را پر تلاش، با سواد و جز قشر تحصیل کرده قلمداد کرده وبه آن ها اعتماد دارند. ما به یک بیزنس من موفق بیشتر اعتماد می کنیم تا فردی که در کوچه و خیابان ها پرسه می زند!
این افراد نزد عده کثیری از مردم، وجهه خوب و اعتبار بالایی داشته و احساس اعتماد و احترام خاصی نسبت به آن ها وجود دارد. همین موضوع باعث شده است که دزدی ها، کلاهبرداری ها و شیادی های نوین، در ظاهر افراد تحصیل کرده و مدیران موفق انجام شود. کلاهبرداران امروزی، از این ویژگی ها نهایت بهره را برده و از اعتماد مردم نسبت به این قشر سو استفاده می کنند.
کارآفرینی یا کلاهبرداری؟
حوزه های کارآفرینی، آموزشی و مدیریت کسب و کارها نیز، به دلیل پتانسیل بالا در ارتباط با مردم و رشد و پیشرفت، از این قاعده مستثنی نیست. همواره کلاهبرداران زیادی چشم طمع به موقعیت های این حوزه ها دوخته و آرزوی تکیه زدن بر صندلی های آن ها را داشته اند. بسیاری از این افراد نیز، موفق به ورود به این عرصه شده و فعالیت های غیرقانونی و غیر اخلاقی خود را پیش برده اند.
کم نیستند افرادی که از راه های نادرست یک شبه به درآمدی هنگفت رسیده و پولدار شده اند. بسیاری از تجار، مدیران و به ظاهرکارآفرینان در دنیای امروزی نیز جز این دسته می باشند. افرادی که به یک باره با کت شلوارهای گران قیمت به صندلی های پر زرق و برق تکیه زده و با جایگاه خود به مردم فخر می فروشند. افرادی که بدون طی کردن مدارج تحصیلی، بدون داشتن سواد لازم در حوزه کاریشان، با فروش محصولات و پکیج های مختلف، درآمد هنگفتی را به حساب بانکیشان سرازیر می کنند.
افرادی که از سرمایه، وقت و اهداف مردم عادی سو استفاده کرده تا جیب های خود را پر تر کنند. مردم نیز گاهی در دام این افراد افتاده و از سرمایه و اعتماد آن ها سو استفاده شده است. از این رو، همواره یک دیدگاه منفی بین مردم درباره کارآفرینان و تاجران همواره وجود داشته است و بسیاری افراد این قشر را کلاهبردار می دانند. اما آیا همه مدیران کسب و کارها و کارآفرینان کلاهبردار و دزد می باشند؟
افشاگری یا تخریب؟
برخی افراد، از این کلاهبرداری ها و شیادی ها در فضای مجازی صحبت به میان آورده و مطالبی درباره آن ها منتشر می کنند. برخی نیز مراحل قانونی و قضایی را طی کرده و از فرد مورد نظر شکایت می کنند. اما عده ای نیز وجود دارند که از پتانسیل و شرایط این فضا سو استفاده کرده و اقدام به تخریب شخصیت ها و سازمان ها می نمایند. در واقع این افراد، دشمنی و خصومت خود را در قالب افشاگری منتشر و یک موج منفی علیه فرد مورد نظر راه می اندازند.
این موج منفی ممکن است افرادی را هم با خود همراه کرده و اعتماد عمومی فرد یا افراد مورد بحث را خدشه دار کند. همان طور که هر خبر و مطلبی ممکن است نادرست باشد، هر افشاگری هم ممکن است نادرست باشد. معیار اصلی افراد برای تشخیص این موارد، عقل، منطق و قانون است و حتما می بایست این موارد اعتبار سنجی شود.
میثم شکری ساز کیست؟
خبرهایی در تخریب فردی به نام دکتر میثم شکری ساز در برخی وبسایت ها و کانال های فضای مجازی منتشر شده است. ادعای این افراد این است که فعالیت های میثم شکری ساز، کلاهبردای بوده و این فرد با تاسیس چندین شبکه و مجموعه، در حال کلاهبرداری و فروش مدرک دانشگاهی است! نگاهی به این فرد و مجموعه فعالیت های او می اندازیم؛
میثم شکری ساز دارای مدرک دکترای کارآفرینی از دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد MBA از دانشگاه اشتنبایس آلمان و امیر کبیر تهران و کارشناسی مهندسی صنایع می باشد. میثم شکری ساز با توجه به تجربه ای که در حوزه های مدیریت و کسب و کار دارد، یکی از برجسته ترین مشاوران کشور در حوزه مدیریت، بازاریابی و منابع انسانی بوده و فعالیت های بسیار گسترده ای در حوزه های مختلف تجاری و آموزشی در سطح کشوری انجام داده است. این فرد؛ پژوهشگر، مترجم، نویسنده و سخنران انگیزشی بوده و کتاب ها و مقالات بسیاری در حوزه های مختلف به چاپ رسانده است.
ادعای این افراد علیه میثم شکری ساز چیست؟
یکی از موارد مورد بحث در ادعاهایی که علیه میثم شکری ساز منتشر شده است، مرکز توسعه آموزش مجازی پارس است که ادعا می شود در حال فروش مدرک دانشگاهی است. این مرکز یکی از اولین برندها و زیر مجموعه های هولدینگ پارس پندار نهاد بوده و اهم فعالیت های آن در 4 حوزه ترجمه، مقالات، چاپ کتاب و تحقیق و پژوهش خلاصه می شود. از فعالیت های دیگر این مرکز می توان به نشر دیجیتال، برگزاری سمینارهای کشوری، برگزاری دوره های متنوع در حوزه های مختلف و ارائه بسته های آموزشی اشاره کرد.
این مجموعه یکی از اولین مراکز تحقیق و توسعه آموزش های مجازی و به کارگیرنده فناوری های نوین در حوزه های آموزشی و تحققاتی بوده و نمی توان تاثیر آن در رشد و ارتقا آموزش الکترونیکی کشور را نادیده گرفت. تمامی فعالیت های این مجموعه دارای مجوزهای مربوطه بوده و تمامی مدارک صادره آن به صورت تخصصی و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات وفناوری است.
مجموعه ای با این وسعت و حجم از فعالیت های سنگین، مطمئنا به طور مداوم زیر ذره بین قرار داشته و فعالیت ها آن می بایست تمام تاییدیه های لازم از مراجع زیربط را دارا باشند. از این رو، ادعای فروش مدرک دانشگاهی در این مرکز بیشتر به یک شوخی می ماند! از جمله این مجوزها می توان به مجوز سازمان فنی و حرفه ای، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان ملی استاندارد، مجوز نشر دیجیتال از مرکز توسعه فناوری اطلاعات، مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت، مجوز نشر از وزارت فرهنگ و ارشاد و مجوزهای مربوطه دیگر اشاره کرد.
مرکز توسعه آموزش مجازی پارس، در طول فعالیت های خود، به موفقیت های بسیاری دست یافته و افتخارات مختلفی کسب کرده است. از مهم ترین آن ها می توان به؛ گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان در دو سال متوالی و گواهینامه برگزیده همایش های ملی فناوری اطلاعات اشاره کرد. همچنین موسس و مدیر این مجوعه، یعنی دکتر میثم شکری ساز، مدیر برتر فناوری اطلاعات کشور در سال 1396 از سوی پژوهشگاه علم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) انتخاب شده است. تمامی فعالیت ها، مجوزات و افتخارات این مجموعه و مستندات مربوطه هر کدام را می توانید در وبسایت این مجموعه (https://elearnpars.org) مشاهده کنید.
برخی سوابق و فعالیت های اجرایی میثم شکری ساز
میثم شکری ساز سوابق اجرایی طولانی و مختلفی داشته که در زیر به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:
- مدیر موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان
- مدیر عامل و رییس هیأت مدیره مجتمع آموزشی پارس پندار نهاد
- مدیرعامل و رییس هیأت مدیره مرکز توسعه آموزش های مجازی پارس
- رییس کنسرسیوم ارزیابی و اعتبارسنجی شرکت ها (کاوش)
- مجری طرح آموزش ده هزار دفتر ICT روستایی در زمینه گردشگری با همکاری وزارت ارتباطات، سازمان میراث فرهنگی گردشگی و صنایع دستی و شرکت پست جمهوری اسلامی ایران
- رییس موسسه نشر دیجیتال پارسیان
- رییس موسسه نشر دیجیتال پارسیان دانش پندار علم گستر
- رییس انتشارات پارسیان دانش پندار
- رییس پایگاه خبری پژوهش نیوز
- مدیر عامل موسسه حقوقی بین المللی دادگران حق و عدالت
این فرد همچنین دارای سوابق و فعالیت های پژوهشی متعددی است که تنها به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
- پروسه تعیین بازار هدف در بازاریابی و فروش محصولات اسنوا
- پروسه طراحی تبلیغات محصولات
- پیاده سازی سیستم های مدیریت کیفیت در شرکت مهندسی پدید آوران راهیاب
- بهینه سازی خط تولید شرکت صنعتی نفت ابزار
- کاهش نرخ SEU برای FPGA های مبتنی بر SRAM در کاربردهای فضایی
- بهبود کارایی شبکه های سیار موردی مبتنی بر ترغیب گره ها به همکاری و کنترل ازدحام در شبکه
- نقش E-learning در کارآفرینی
- شکری ساز، میثم (1395)، اقتصاد و فرهنگ، فصلنامه فرهنگی هنری اندیشه هنر، سال نخست شماره 1، پاییز
- شکری ساز، میثم (1395)، تاثیرآموزش الکترونیکی در فرهنگ کارآفرینی "بررسی مشکلات و رفع موانع"، فصلنامه فرهنگی هنری "اندیشه هنر" سال نخست شماره 2، زمستان
- تاثیر آموزش الکترونیکی در فرهنگ کارآفرینی " بررسی مشکلات و رفع موانع "فصلنامه فرهنگی و هنری اندیشه هنر
- عوامل موثر بر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات و تجارت الکترونیک بر رشد اقتصادی شرکت های کارآفرین
- بررسی جهت گیری کارآفرینانه و قابلیتهای بازاریابی بر عملکرد سرمایه گذاری های جدید شرکت
میثم شکری ساز همچنین سخنران بیش از 20 سمینار کشوری در حوزه های مختلف بوده و بیش از 10 کتاب با عنوان های مختلف از ایشان چاپ و منتشر شده است. تمامی این موارد و مدارک و مستندات هر کدام را می توانید با یک سرچ ساده در اینترنت مشاهده کنید.
افشاگری یا خصومت های بچگانه؟
با توجه به افزایش تعداد کلاهبرداران در حوزه های مختلف، افشاگری و بر ملا کردن این افراد امری لازم و ضروری است. منتها نکاتی که می بایست به آن ها توجه کرد این است که؛
- نکته اول؛ این افشاگری ها می بایست با سند و مدرک و از راه قانونی انجام شود. هر کسی امروزه می تواند به راحتی در فضای مجازی علیه فرد یا افرادی جو سازی و تخریب انجام دهد، اما عده بسیار کمی از آن ها حاضرند تا مستند ارائه داده و از راه قانونی تا لحظه آخر پای ادعاهای خود بایستند. این ادعاها و تخریبات تا زمانی که بر روی میز نیامده و واقعی بودن خود را اثبات نکنند، در حد نفرت پراکنی و خصومت های بچگانه ای در پشت صفحات کامپیوتری می مانند.
- اما نکته دوم؛ هر فردی موظف است سواد رسانه ای و تفکر انتقادی خود را تقویت کرده و با هر موج کوچکی از اطلاعات همراه نشود. هر فرد می بایست خود را ساده نفروخته و همراه با هر بادی به این طرف و آن طرف نرود. تفکر انتقادی و سواد رسانه ای موارد هستند که باعث می شود پاهای شما در ساحل اطلاعات در شن ها فرو رفته و با هر موجی بر زمین نیفتاده و با آب همراه نشوید.
در آخر یادآوری می کنیم؛ اگر ادعایی علیه هر فرد یا مجموعه ای وجود دارد، می بایست از راه قانونی و به شکل قوی و محکمه پسند ارائه شده و این ادعا اثبات شود. با نفرت پراکنی و دشمنی بدون سند و مدرک، از پشت صفحات موبایل و کامپیوتر، کسی افشاگر نشده است.
با توجه به سوابق، مدارک، مجوزها و مستندات موجود درباره فعالیت های میثم شکری ساز و مجموعه های تحت مدیریت وی، مشکلی در فعالیت آن ها مشاهده نشده و ادعاهای کلاهبرداری و شیادی این افراد طبق بررسی های انجام شده، واهی و به هیچ عنوان مستند و محکمه پسند نمی باشند. دکتر میثم شکری ساز نیز، به دلیل نشر اکاذیب و نفرت پراکنی علیه خود و مجموعه های تحت مدیریت، از این افراد شکایت کرده و دشمنی های اینترنتی این افراد متوقف نشده است.
انتهای رپرتاژ آگهی /