میرزایی: مردم باید بسنجند که به چه کسانی و با چه وعدههایی رای میدهند
رییس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مادامی که مردم به وعدههایی که با وظایف نمایندگی منطبق نیست دلخوش باشند قطعا مسیر انتخابهای غلط ادامه خواهد داشت. زمانی از دل انتخابات افرادی کارآمد بیرون میآیند که نگاه مردم و انتخاب آنان سنجیده باشد.
جلال میرزایی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات و ضرورت همخوانی شعارها با وظایف نمایندگی بیان کرد: کاندیداها باید در حیطه و وظایف یک نماینده براساس قانون به معرفی خود بپردازند و وعدههای کاندیداها مسلما باید مبتنی بر بعد قانونگذاری و نظارت باشد. کاندیداها باید به چرایی گرهها در سیاست خارجی و برخی از مسائل درون کشور توجه داشته باشند.
وی در ادامه اظهار کرد: فردی که برای کسب رای و حمایت وعده ایجاد شغل با استفاده از نفوذ خود به عدهای میدهد و یا اینکه وعده میدهد فردی با مدرک کارشناسی را به عنوان مدیر کل در بخشی منصوب کند و یا یک منطقه را آسفالت کند قطعا از مسیر اصلی خود خارج شده و از وظایف نمایندگی فاصله گرفته است. کاندیداها باید به بایدها و نبایدهای اصول نمایندگی باید توجه داشته باشند.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اما از سوی دیگر نگاه شهروندان و مردمی که پای صندوق رای میآیند و نماینده خود را انتخاب میکنند حائز اهمیت است. مردم اگر میخواهند که مجلسی کارآمد داشته باشند باید در انتخاب خود دقت کنند. مردم باید بسنجند که به چه کسی و با چه وعدههایی رای میدهند.
وی در ادامه تاکید کرد: اگر مردم به وعدههایی که با وظایف قانونی نماینده منطبق نیست دلخوش شوند قطعا در انتخاب خود دچار اشتباه میشوند. متاسفانه ما بعضا شاهد هستیم که بعد از انتخابات همواره عدهای اظهار پشیمانی میکنند و انگشت اشاره را به سمت دیگران میگیرند. در حالی که سرنوشت انتخابات را مردم تعیین میکنند. مردم باید با توجه به شرایط و سنجیدن برنامههای پیشنهادی به پای صندوق بیایند.
رییس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ضرورت رقابت برنامهای بیان کرد: مسالهای دیگر که باید مورد توجه قرار گیرد رقابتها است زمانی نمایندگانی کارآمد از دل انتخابات بیرون میآیند که رقابتها برنامهای و جریانی باشند، اما متاسفانه در این دوره آن طور که باید و شاید برنامه دیده نمیشود. عدهای براساس تعلقات سیاسی و حزبی و عدهای دیگر براساس تعلقات قومی و قبیلهای رای میدهند، اما بخشی دیگر از جامعه میتوانند تاثیر بسزایی در انتخابات داشته باشند. ما باید برای جلب نظر و حضور این افراد در انتخابات برنامهریزی داشته باشیم اما متاسفانه در این دوره زمینه فراهم نشده است.
میرزایی در ادامه با اشاره به اینکه در فضای عمومی انتخابات برنامهها و سیاستهای راهگشا برای حل مشکلات دیده نمیشود، اظهار کرد: در این دوره طیفهای سیاسی، برنامهها و سیاستهای ویژهای برای حل مشکلات ارائه ندادند. طیفی که با روی کار آمدن این دولت به وجه سلبی رفته بود در فضای انتخاباتی به سیاست نفی روی آورده است و برنامهای برای حل مشکلات ارائه نداده است.
وی ادامه داد: منافع ملی در صورتی محلی از اعراب پیدا میکند که ما ملی فکر کنیم و جریانها و تشکلهایی در جامعه وجود داشته باشد که ما را به سمت دیدگاه ملی سوق دهند، اما متاسفانه ما چنین چیزی نداریم. امروز هنر برخی از کاندیداهای شهرستانها شرکت در مراسم ترحیم و یا صدور پیام تسلیت و تبریک است نمیتوان از این افراد انتظار داشت که راجع به مسائل ملی فکر کنند و این انتظار بالایی است.
انتهای پیام