نتایج تازهترین نظرسنجیها درباره محبوبیت جو بایدن
اقتصادنیوز: نتایج نظرسنجی یو اسای تودی نشان میدهد که میزان محبوبیت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا همچنان به روندی نزولی خود ادامه داده و به 39 درصد کاهش یافته است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، 47درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی کاملا عملکرد شغلی بایدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا را تایید نمیکنند که در مقایسه با نظرسنجی ماه فوریه (بهمن)3درصد افزایش نارضایتی از بایدن را نشان میدهد.
در آخرین نظرسنجی که در ماه فوریه انجام شد، 44 درصد از آمریکاییها عملکرد بایدن را تایید نمیکردند.
بر اساس نتایج نظرسنجی منتشر شده در روز جمعه، تنها 16 درصد از شرکت کنندگان در این پژوهش کاملا عملکرد او را تایید میکنند. اما 71 درصد نیز اعلام کردند که این کشور «در مسیر اشتباه» قرار دارد و 16درصد معتقد بودند که آمریکا در مسیر درستی حرکت میکند.
چند نظرسنجی دیگر از جمله نظرسنجی رویترز - ایپسوس که این هفته منتشر شد و نظرسنجی هفته گذشته "مورنینگ کانسالت" که انجام شد، نشان میدهند که محبوبیت بایدن در میان مردم آمریکا زیر 40 درصد است.
نتایج این نظرسنجی همچنین نشان داد که محبوبیت بایدن برای سومین هفته متوالی کاهش یافته که نشان دهنده یک ماه دشوار برای رئیس جمهور آمریکا در میان چالش تورم فزاینده در این کشور است.
به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا عصر پنجشنبه به وقت محلی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که مردم آمریکا پس از دو سال پرتلاطم همهگیری ویروس کرونا، نوسانات اقتصادی و اکنون افزایش قیمتهای بنزین که به بودجه خانوادهها ضربه میزند، واقعاً افسرده شدهاند.
او گفت که رکود اقتصادی اجتناب ناپذیر نیست و با ادعاهای قانونگذاران جمهوری خواه مبنی بر اینکه طرح کمکی کرونای وی در سال گذشته دلیل اصلی افزایش تورم در آمریکا به بالاترین حد در 40 سال گذشته بود مخالفت کرد و این استدلال را عجیب خواند.
بایدن به هشدارهای اقتصاددانان مبنی بر اینکه آمریکا به سمت رکود پیش میرود، اشاره کرد و گفت: اول از همه باید بگویم، این اجتناب ناپذیر نیست. ثانیاً، ما در موقعیتی قویتر از هر کشوری در جهان برای غلبه بر این تورم قرار داریم.
رئیس جمهوری آمریکا خاطرنشان کرد که نرخ 3.6درصدی بیکاری و قدرت نسبی آمریکا در جهان دلیلی برای خوشبینی در خصوص اقتصاد است.
بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه 15 ژوئن / 25 خرداد ماه نرخ بهره در این کشور را 75 واحد پایهای (سه چهارم واحد درصد) افزایش داد که بالاترین افزایش بهره در این کشور از سال 1994 تاکنون است.
کمیته بازار آزاد فدرال که هیاتی از مقامات بانک مرکزی با مسئولیت تعیین نرخهای بهره در آمریکا است اعلام کرد، محدوده نرخ بهره پایه بانکی را به 1.5تا 1.75 درصد افزایش میدهد که این افزایش 0.75 درصدی نست به نرخهای گذشته است.
همچنین بخوانید