شنبه 3 آذر 1403

نتایج نهایی انتخابات مجلس در استان همدان به همراه اسامی منتخبین

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
نتایج نهایی انتخابات مجلس در استان همدان به همراه اسامی منتخبین

در استان همدان دویست و نود و نه نفر جهت کسب 9 کرسی نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی رقابت کردند که اسامی 8 نفر منتخب قطعی تاکنون مشخص شده و انتخاب نفر نهم در مرحله بعد مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، حمیدرضا حاجی بابایی و عباس صوفی در حوزه انتخابیه همدان و فامنین بیشترین میزان آراء را کسب کردند و به عنوان نماینده منتخب مردم راهی مجلس دوازدهم شدند.

به نقل از هیات های اجرایی انتخابات، حاجی بابایی با کسب 58 هزار و 349 رای و صوفی با 47 هزار و 934 رای به ترتیب با کسب بیشترین آرا از مجموع آرای صحیح ماخوذه 206 هزار و 576 رای به عنوان منتخبان مردم حوزه انتخابیه همدان و فامنین انتخاب شدند.

حوزه انتخابیه همدان دارای 2 کرسی در خانه ملت است که در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی 93 داوطلب یعنی به ازای هر کرسی 46 نامزد در آن با یکدیگر رقابت کردند.

288 شعبه ثابت و سیار در شهر همدان، مریانج و بخش مرکزی، 32 شعبه در حوزه فرعی شرا، 34 شعبه در حوزه فرعی فامنین و بخش مرکزی، برای جمع آوری آرای مردم در 11 اسفند 1402 در نظر گرفته شده بود.

550 هزار و 503 نفر در شهرستان همدان، 33 هزار و 104 نفر در فامنین و در مجموع 583 هزار و 607 نفر در حوزه انتخابیه همدان و فامنین واجد شرایط رای دادن بودند.

در شهرستان ملایر احد آزادیخواه، با کسب 22 هزار و 897 رای ماخوذه به عنوان منتخب اول حوزه انتخابیه ملایر شناخته شد، اما تکلیف منتخب دوم در دور بعدی انتخابات تعیین خواهد شد.

طبق اعلام رسمی ستاد انتخابات استان، آزادیخواه از مجموع 88 هزار و 255 رای ماخوذه صحیح، موفق به کسب 22 هزار و 897 رای شده و مجددا راهی مجلس می‌شود.

احد آزادیخواه سابقه 2 دوره نمایندگی در دوره دهم و یازدهم را در مجلس شورای اسلامی دارد.

در این حوزه انتخابیه همچنین"حسین احمدی" و "احمد آریائی‌نژاد" هرکدام به ترتیب با 16 هزار و 612 و 16 هزار و 687 رای به مرحله دوم راه یافتند.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرحله نخست 185 نفر پیش ثبت‌نام کردند که 101 نفر ثبت‌نام آنها قطعی شد و از این تعداد 70 نفر تایید صلاحیت شدند.

پس از اعلام انصراف‌ها در مهلت قانونی و تغییر حوزه انتخابیه، 55 نفر در میدان رقابتی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان با هم به رقابت پرداختند که از این تعداد 50 نفر مرد و پنج نفر زن بودند.

در این دوره از انتخابات 199 شعبه به 220 شعبه اخذ رای افزایش یافت که از این تعداد 108 شعبه شهری و 112 شعبه روستایی و 147 شعبه ثابت و 73 شعبه سیار بود و بیش از پنج هزار نفر درگیر برگزاری انتخابات در این شهرستان بودند.

ملایر در این دوره از انتخابات به عنوان چهار شهر پایلوت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک انتخاب شد که انتخابات در کل این شهرستان به صورت تمام الکترونیک برگزار شد.

در شهرستان تویسرکان محمدمهدی مفتح با کسب حداکثر آرا به عنوان منتخب مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی حضور خواهد داشت.

براساس اعلام هیات اجرایی انتخابات، محمدمهدی مفتح با کسب 10 هزار و 393 رای ماخوذه به عنوان منتخب مردم این حوزه انتخابیه برگزیده شد.

مفتح هم اکنون و در مجلس یازدهم شورای اسلامی نیز نماینده مردم تویسرکان است.

واجدین شرایط این شهرستان حدود 76 هزار نفر بود که در 104 شعبه ثابت و سیار حضور یافتند.

شهرستان تویسرکان شاهد رقابت 29 نفر کاندیدا برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بود و محمدمهدی مفتح توانست حداکثر آرا را به دست آورد.

در حوزه انتخابیه بهار و کبوترآهنگ، فتح الله توسلی با کسب بیشترین آرای ماخوذه به عنوان منتخب مردم این حوزه انتخابیه، منتخب مردم شد.

براساس نتایج شمارش آرا، فتح الله توسلی با تعداد 38 هزار و 195رای از سوی مردم بهار و کبودرآهنگ به عنوان منتخب مردم این حوزه انتخابیه برگزیده شد.

توسلی هم اکنون و در مجلس یازدهم شورای اسلامی نیز نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ است.

142 شعبه ثابت و سیار در شهرستان کبودرآهنگ و 119 شعبه ثابت و سیار در شهرستان بهار به منظور جمع‌آوری آرای مردم این شهرستان در انتخابات 11 اسفند جانمایی شده بود.

شهرستان رزن

سید ابوالحسن مصطفوی غمام با کسب بیشترین آرای ماخوذه به عنوان منتخب مردم حوزه انتخابیه رزن و درگزین انتخاب شد.

هیات اجرایی انتخابات اعلام کرد، مصطفوی غمام با کسب 16 هزار و 28 رای منتخب مردم حوزه انتخابیه رزن و درگزین شده است.

23 نفر در این حوزه انتخابیه برای کسب کرسی مجلس شورای اسلامی با یکدیگر رقابت کردند.

جمع آرای ماخوذه صحیح در این حوزه انتخابیه 56 هزار و963 رای بوده است.

شهرستان اسدآباد

اکبر رنجبر زاده با کسب 16 هزار و 79 رای از مجموع 37 هزار و 678 رای ماخوذه صحیح در حوزه انتخابیه شهرستان اسدآباد به دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی راه یافت.

براساس اعلام هیات های اجرایی انتخابات، اکبر رنجبرزاده برای سومین بار موفق به کسب کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه اسدآباد شد.

در حوزه انتخابیه اسدآباد 22 نفر برای کسب کرسی مجلس شورای اسلامی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

تعداد واجدین شرایط در شهرستان اسدآباد حدود 73 هزار بود.

شهرستان نهاوند علیرضا نثاری با کسب 18 هزار و 446 رای ماخوذه به عنوان منتخب مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

براساس اعلام هیات های اجرایی انتخابات، نثاری این میزان رای را از مجموع آرای صحیح ماخوذه 73 هزار و 508 رای بدست آورده است.

علیرضا نثاری برای نخستین بار است که حضور در مجلس شورای اسلامی را به عنوان منتخب مردم تجربه می‌کند.

براساس آخرین آمار از مجموع حدود 78هزار آرای ماخوذه از نهاوند، میزان مشارکت بیش از 54 درصد در این شهرستان به ثبت رسید.

لازم به ذکر است، از بین 3 نفر کاندیدای مجلس خبرگان رهبری، آقایان حبیب الله شعبانی بهار و سیدمصطفی موسوی اصفهانی حائز اکثریت آرا شدند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1879608