پنج‌شنبه 8 آذر 1403

نظر کمیسیون کشاورزی مجلس درباره صلاحیت مدیریتی و برنامه های " خاوازی"

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
نظر کمیسیون کشاورزی مجلس درباره صلاحیت مدیریتی و برنامه های " خاوازی"

رئیس کمیسیون کشاورزی با اشاره به بررسی صلاحیت و برنامه های وزیر پیشنهادی کشاورزی در این کمیسیون گفت: اکثریت اعضای کمیسیون صلاحیت کاظم خاوازی را تائید کردند.

- اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، احمدعلی کیخا رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 20 فروردین) قوه مقننه در توضیح گزارش کمیسیون متبوعش درباره وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: 5 اسفندماه سال گذشته نامه رسمی هیات رئیسه در ارتباط با وزیر پیشنهادی (کاظم خاوازی) به کمیسیون واصل و بدون وقفه در 6 اسفندماه جلسه بررسی صلاحیت اجرایی، مدیریتی و برنامه ها و مدارک وی براساس ماده 202 آئین نامه داخلی تشکیل شد.

وی با اشاره به بررسی مدارک دانشگاهی وزیر پیشنهادی کشاورزی افزود: صحت مدارک دانشگاهی وزیر پیشنهادی پس از استعلام از وزارت علوم در مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری مورد تائید کمیسیون کشاورزی قرار گرفت.

وکیلی:"خاوازی" می تواند با رانت و امضاهای طلایی در وزارت جهاد مقابله کند

رئیس کمیسیون کشاورزی در توضیح انطباق برنامه های وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی با اسناد بالادستی برنامه ششم سیاست های ابلاغی رهبری و قوانین موجود در حوزه کشاورزی، اظهار داشت: معاونت نظارت با قید فوریت برنامه های آقای خاوازی را مورد بررسی قرار داد و از نظر معاونت نظارت همسویی برنامه های وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی با اسناد بالادستی تائید شد.

کیخا عنوان کرد: وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی فردی پاک دست، با اخلاق و با استعداد بالا و عالم به امور کشاورزی و مطلع از وضعیت آب و خاک کشور و اهل تعامل است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست تاکید کرد: اکثریت اعضای کمیسیون، صلاحیت مدیریتی، اجرایی و فنی کاظم خاوازی را مورد تائید قرار دادند از این رو به سایر نمایندگان نیز توصیه می کنم که تصدی وزارت جهاد کشاورزی را به وی بدهند.

رئیس کمیسیون کشاورزی گفت: آقای خاوازی در صورت اخذ رأی اعتماد بهتر است موضوعاتی همچون فضای حاکم بر مدیریت وزارتخانه و تقویت روحیه جهادی، اولویت دادن به تخصص و توانمندی، پشتیبانی از تصمیمات کارشناسی، استقلال وزیر در تصمیمات اجرایی و مدیریتی، آگاهی به دانش روز کشاورزی و عدم به کارگیری نیروهای بازنشسته تحت هر عنوانی را مورد توجه جدی قرار دهد.

وی، اضافه کرد: همچنین باید نسبت به حقوق کشاورزان متعهد باشد و مبارزه جدی با فساد، مبارزه با دموکراسی پیچیده اداری، رقابتی کردن فضای کسب و کار، تاکید بر استفاده بهینه از منابع، توسعه اخلاق کشاورزی، اتخاذ سیاست های مناسب با تغییر اقلیم، همکاری با خیرین و سایر دستگاه های اجرایی به ویژه با وزارت نیرو و حفاظت محیط زیست برای غلبه بر بحران آب مورد نظر قرار دهد.

انتهای پیام /