نعمتالهی: شهرداری ایدهام را سرقت کرد / ولخرجی میلیونی برای کنسرتهای بدون مخاطب
روزبه نعمتالهی مدعی شد که شهرداری تهران ایده برگزاری کنسرت آنلاین را از او سرقت کرده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، صبح دیروز گزارشی منتشر کردیم که روایتی از کنسرتهای آنلاین شهرداری بود. کنسرتهای آنلاین شهرداری در حال حاضی یکی از مکانهای مهم در جهت شبوع ویروس کرونا به شمار میروند.
"نوروزخانه" را متوقف کنید / شهرداری برای شیوع کرونا پول خرج میکند!بررسیها نشان میدهد که برای هر اجرا حدود 100 تن در سالن همایشهای برج میلاد جمع میشوند و این مسئله زمینه شیوع بیشتر کرونا را در جامعه فراهم کرده است.
اما این تمام حاشیههای این اجراها نیست؛ مسدود شدن سایت پخش مستقیم و ناتوانی تیم اجرایی از دیگر نکات منفی بزنامه نوروزی شهرداری است.
حالا حاشیه تازهتری گریبان "نوروزخانه" شهرداری تهران را گرفته است و آن اینکه روزبه نعمتالهی مدعی شده که این رویداد ایدهی او بوده است.
اسفند ماه امسال بود که روزبه نعمت الهی با انتشار ویدئویی در صفحات شخصی خود از طرحی خبر داد که قرار است با همکاری برج میلاد در ایام نوروز اجرایی شود. کنسرتی هایی که در سالن خالی برج میلاد با حضور ارکستر کامل اجرا و از طریق قابلیت لایو اینستاگرام برای مخاطبان موسیقی به صورت زنده پخش می شد.
24 اسفند 1398، روزبه نعمتالهی خواننده موسیقی پاپ کشورمان، کنسرت آنلاینش را برگزار کرد. این کنسرت بیش از 60 هزار بیننده در صفحات شحضی نعمتالهی، 110 هزار نفر بیننده در صفحه رامبد جوان و 35 هزار نفر بیننده در صفحه آپارات داشت که در نوع خودش رکوردی جالب توجه بود.
حالا شهرداری تهران خودش مجری این طرح شده و همین امر اعتراض نعمتالهی را در پی داشت.
نعمت الهی با انتشار توئیتی مدعی شد که ایدهاش را شهرداری تهران سرقت کرده است. او خطاب به معاون شهردار تهران نوشت: ای کاش برای طرحی که ایده و اجرای اولیهاش از من بود، مرا در جریان میگذاشتید. اگر چه در وطن عزیزمان کپی رایت معنایی ندارد ولی کاش به اصول اخلاقی احترام میگذاشتید.
محمدرضا جوادی یگانه معاون شهردار تهران در امور فرهنگی در پاسخ به توئیت نعمت الهی نوشت: «جناب نعمتالهی برنامهریزی کنسرتهای آنلاین پیش از اجرای زیبای شما بود. لیکن اجرای شما تردیدهای احتمالی را زدود. اگر اجرای موفق شما نبود دوستان ما در برج و اداره کل فرهنگی با جدیت برنامه ریزی خود را پیش نمیبردند.»
اما مهمترین نکته اینجاست که شهرداری تهران برای کنسرتهای به اصطلاح رایگان، ولخرجی زیادی کرده است.
در حالی که نعمت الهی کنسرتش را رایگان و بدون اسپانسر و بدون دریافت دستمزد برگزار کرد؛ شهرداری تهران حدود پانصد میلیون تومان برای اجراهایش هزینه کرده است.
پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد که چهره های حاضر در این فستیوال از 200 میلیون تا حدود 500 میلیون ریال برای حضور و اجرای زنده در این فستیوال دریافت کرده اند.
امید حاجیلی، رضا یزدانی و روزبه بمانی با رقم قرارداد 48 میلیون تومانی بیشترین دستمزد را دریافت کرده اند و بقیه گروهها نیز از 18 میلیون تا 32 میلیون تومان دریافتی داشته اند.
باید از مسئولان شهرداری پرسید که چنین هزینهای با چه انگیزهای به شهرداری تهران تحمیل شده است. باید از آنها پرسید که خروجی این رویداد چیست وقتی سایت پخش آنلاین این کنسرتها هر شب خیل عظیمی از مخاطبان را معطل و ناکام میگذارد.
در دو شب نخست این پروژه بسیاری از مخاطبان از دیدن برنامه در سایت پخش آنلاین پشیمان و از طریق لایو اینستاگرام خواننده مورد علاقه خود توانستند بخشهایی از این کنسرت ها را ببینند.
سایت جایگزینی که برای پخش آنلاین کنسرتها معرفی شده بود نیز در شب دوم اجراها توانایی میزبانی تعداد بالای مخاطبان را نداشت و به صورت کامل از دسترس خارج شد.
نتیجه اینکه تا کنون ولخرجی میلیونی شهرداری تهران تقریبا بدون تماشاگر باقی مانده و مخاطبان ترجیح میدهند که از طریق لایو اینستاگرام خوانندگان، اجراها را دنبال کنند.
انتهای پیام /