نماینده مجلس: گفتار درمانی برای حل مشکلات کافی نیست
نماینده شوشتر در مجلس با بیان اینکه وزارت صمت باید عنوان کند چطور از تولیدکننده داخلی حمایت می کند، گفت: این مهم در حالی است که هم اکنون شاهد واردات کالاهای مشابه تولید داخل هستیم.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سهراب گیلانی نماینده مردم شوشتر در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه 15 تیر) قوه مقننه درباره گزارش ارائه شده از سوی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: جهش تولید، محور امور سال جاری قرار دارد، لذا سرپرست وزارت سمت باید بگوید چه اتفاقاتی در سال 99 محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: در واقع وزارت صمت باید به صورت استانی و نقطه ای بداند چه برنامه ای را قرار است مطابق اسناد بالادستی برای جهش تولید اجرایی کند.
نماینده مردم شوشتر در مجلس عنوان کرد: متاسفانه امروزه بازار کشور به طور جدی آسیب دیده است؛ پس از بازگشایی برخی کسب و کارها، شاهد مراجعه سازمان ها برای گرفتن مالیات و امور عقب افتاده هستیم که این موضوع مشکلاتی را در پی داشته است.
گیلانی با اشاره به اینکه چرا طی چند مدت گذشته شاهد افزایش قیمت خودرو بوده ایم، اظهار داشت: وزارت صمت باید به صورت شفاف عنوان کند برای تولید خودرو چه هزینه ای صرف می شود و قیمت نهایی چقدر است؟
نماینده مردم شوشتر در مجلس ضمن انتقاد از نابسامانی در حوزه صادرات گفت: در زمان اوج برداشت محصولات کشاورزی، تصمیماتی برای توقف صادرات اتخاذ می شود، به عنوان مثال در استان خوزستان محصولات صیفی کاری کشاورزان روی زمین مانده در حالی که عراق تشنه محصولات کشورمان است.
وی افزود: متاسفانه بخش خصوصی درگیر مشکلات متعددی از جمله طی کردن فرآیند 17 گانه برای اخذ مجوزهای مورد نیاز است، در حالی که وزارت صمت باید این مشکلات را برطرف کند. رهایی کشور از مشکلات، نیازمند فعال کردن بخش خصوصی است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه وزارت صمت باید عنوان کند چطور از تولیدکننده داخلی حمایت می کند، افزود: این مهم در حالی است که هم اکنون شاهد واردات کالاهای مشابه تولید داخل هستیم که به تولیدکننده داخلی لطمه می زند.
نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس با اشاره به اینکه وزارت صمت باید از سرمایه گذاران حمایت کند، تصریح کرد: گفتاردرمانی فایده ای ندارد؛ امروزه استان خوزستان ظرفیت بالقوه ای برای اشتغالزایی دارد، اما حمایتی صورت نمی گیرد.
وی خطاب به هیات رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: دعوت از وزرا و تعامل با دولت برای بحث و بررسی مسائل امر قابل تأملی است، اما باید مشخص شود در پایان چه نتیجه ای برای مردم حاصل خواهد شد.
علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به توضیحات گیلانی گفت: دعوت از وزرا به درخواست تعدادی از نمایندگان در راستای بررسی مشکلات براساس مواد 235، 236 و 237 آیین نامه انجام شده است.
انتهای پیام /