سه‌شنبه 6 آذر 1403

نمی‌توانیم حقوق دلاری به مهماندوست بدهیم / ساعی: هنوز با وزارت قرارداد بودجه امضا نکرده‌ایم!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
نمی‌توانیم حقوق دلاری به مهماندوست بدهیم / ساعی: هنوز با وزارت قرارداد بودجه امضا نکرده‌ایم!

رییس فدراسیون تکواندو گفت: قطعا از انتقادات سازنده و فنی استقبال می کنم چرا که افراد از بیرون بهتر می توانند ایرادات ما را ببینند.

به گزارش ورزش سه و به نقل از ایسنا، نشست خبری هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو در محل این فدراسیون برگزار شد.

ساعی در ابتدای صحبت های خود، اظهار کرد: حتما ایرداتی را در فعالیت هایمان داشتیم و حتما انتقادات سازنده و فنی را می پذیریم. افرادی که بیرون از مجموعه هستند حتما ایردات ما را بهتر می بینند و ما که در درون کار هستیم ممکن است ایرادات را ندیده باشیم.

رییس فدراسیون تکواندو، افزود: از بدو ورود به فدراسیون کار سخت و فشرده ای داشتیم. از همان ابتدا چهار رویداد بین المللی بین المللی جام فجر، باشگاه های آسیا، ریاست فدراسیون جهانی و اوپن فجر را داشتیم. طی پنج روز تصمیم گرفتیم مسابقات را از کیش به تهران بیاوریم و همین امر باعث کاهش هزینه ها و حضور تعداد بیشتر تیم ها شد. در مسابقات آزاد جام فجر ورزشکاران بیشتری از کشورمان ثبت نام کردند تا جایی‌که دیگر سایت را برای ثبت نام بستیم تا بتوانیم مسابقات را به خوبی برگزار کنیم. 11 روز مداوم مسابقات به طول انجامید و تیم برگزاری به خوبی از پس برگزاری مسابقات برآمد و نماینده فدراسیون جهانی نیز از برگزاری مسابقات رضایت داشت.

وی با اشاره به حضور ورزشکاران ایران در رویدادهای مختلف و کسب نتایج خوب در رده های سنی مختلف در آسیا و جهان، گفت: در رقابت های قهرمانی آسیا برای اولین بار بانوان ما بر سکوی قهرمانی آسیا ایستادند. کادر فنی ما خیلی زحمت کشیدند و توانستند اتفاق تاریخی را رقم بزنند. همچنین تیم نونهالان ما در بخش دختران قهرمان و در بخش پسران نایب قهرمان شدند. در بخش نوجوانان چهار طلا گرفتیم که نتیجه بسیار خوبی بود و تیم دختران نیز عنوان نایب قهرمانی را بدست آورد. در بازی های همبستگی اسلامی با 15 ورزشکار حاضر شدیم که بهترین نتیجه بدست آمد و 13 مدال گرفتیم و بر سکوی قهرمانی ایستادیم. حتی بهتر از کشتی نتیجه گرفتیم چرا که آن ها با 20 ورزشکار حضور داشتند.

ساعی در ادامه درباره نتیجه ضعیف تیم بزرگسالان مردان ایران در آسیا و رقابت بر سر سرمربیگری تیم ملی، گفت: یکی از دلایل موفقیت تیم های ما همین ایجاد رقابت بود چرا که ما هم در نوجوانان و نونهالان دو کادر فنی جداگانه گذاشتیم در بزرگسالان هم چون مسابقات زیاد و پشت سر هم بود یک کادر فنی و یک گروه نمی توانست کار را جلو ببرد و بر همین اساس کمیته فنی این تصمیم را گرفت که دو کادر انتخاب شوند. افرادی که در مسابقات جهانی نوجوانان مدال گرفتند 70 امتیاز گرفتند و برای اینکه امتیازات را بیشتر کنند این شانس را دادیم تا در تیم ملی بزرگسالان باشند هر چند بدون انتخابی کسی اعزام نشد و خوشبختانه نفراتی که در جهان مدال طلای نوجوانان گرفتند در آسیا هم گرفتند و 20 امتیاز دیگر کسب کردند.

او افزود: دوم مهر انتخابی تیم بزرگسالان است، تعدادی ریزش می کنند و تعدادی نیز در اردو می مانند تا تیم اصلی برای قهرمانی جهان انتخاب شوند. مدال آوران ما در رده نوجوانان اگر در انتخابی بزرگسالان موفق شوند به تیم ملی می روند اما اگر شکست بخورند راهی تیم امید می شوند و ما آن ها را رها نمی کنیم. تا جایی هم که بتوانیم سعی می کنیم به تورنمنت های مختلف بروند تا در رنکینگ بالا بروند تا در هر وزن دو ورزشکار در رنکینگ داشته باشیم. اولین هدف ما بعد از کشورهای اسلامی، مسابقات منچستر است و بعد از آن دوباره کمیته فنی جلسه می گذارد تا کادر فنی تیم جهانی مشخص شود و نفرات اعزامی نیز معرفی شوند.

وی ادامه داد: این رقابت بین دو کادر فنی بزرگسالان خوب است و انشاالله به حاشیه نمی رود. همه می دانند ما از آن ها چه می خواهیم. هدف این است تیم ملی در المپیک نتیجه خوبی بگیرد.

رییس فدراسیون تکواندو، درباره لزوم حضور روانشناس در تیم ملی گفت: این موضوع از ملزومات ماست. با مربی بدنساز هم قرارداد بستیم و هر روز سر تمرینات حضور دارد. در گذشته مربی بدنساز سر تمرینات فنی نبود که یک ایراد بود. معتقدم مربی بدنساز هم باید در کنار تیم راهی مسابقات شود هر چند برخی اوقات در شورای برون مرزی به این موضوع ایراد می گیرند اما یک ورزشکار حرفه ای باید تا روز قبل مسابقات بدنسازی به اشکال مختلف داشته باشد. قرار است در اعزام هایی که فدراسیون انجام می دهد مربی بدنساز حضور داشته باشد. خیلی ها فکر می کنند در المپیک پکن تکواندو موفق بود در حالیکه یک مدال کمتر از 2004 گرفتیم اما چون بقیه نتیجه خوبی نگرفتند یک طلای المپیک به چشم آمد. و کم کم به جایی رسیدیم که در 2020 نتوانستیم به مدال برسیم. بچه های خوبی از نظر فنی فیزیکی داریم اما جوان و بی تجربه هستند. امیدواریم در این فرصت در مسابقات مختلف به تجربه لازم برسند و با نیروی جوانی در المپیک نتیجه خوبی بگیرند. حضور افراد با تجربه در کنار تیم نیز تاثیر زیادی در موفقیت ما خواهد داشت.

وی درباره حذف تعدادی از نفرات در اعزام های خارجی توسط شورای برون مرزی گفت: من هم می خواهم با کمترین هزینه تیم هایم را اعزام کنم اما نفری که می تواند تاثیر بگذارد باید اعزام شود. ما هزینه های زیادی داریم و هر ورزشکار در اردو روزی یک میلیون تومان هزینه دارد. تا یک ماه گذشته در یک تایم 210 نفر در رده های سنی مختلف در اردو حضور داشتند تا حدی که دیگر جا نداشتیم و به مکان های دیگر فرستادیم اما خدا را شکر نتیجه خوبی گرفتیم. حضور یک مربی، ماساژور یا فیزیوتراپ می تواند رنگ مدال بچه ها را عوض کند. من حتی بعضی جاها خودم نرفتم تا هزینه کم شود اما باید مربی ام را اعزام کنم چرا که تیم به او نیاز دارد چطور می توان با 3 ورزشکار فقط یک مربی اعزام کرد؟ برای مسابقات پومسه خودم نرفتم، حراست دو نماینده می خواست اعزام کند که یک نفر اعزام شد و سرپرست هم نفرستادیم که 500 میلیون تومان صرفه جویی شد. به یک مربی ما اجازه اعزام ندادند، اگر در یک زمان دو ورزشکار ما قرار باشد مبارزه کنند و یک کوچ داشته باشیم چکار کنیم. برای همین مسابقات پارا با اعزام یک مربی ما موافقت نکردند، خب بعضی این بچه ها مشکل معلولیت دارند و حتی نمی توانند کمر بند خودرا ببندند یا چمدان خود را جابجا کنند.

ساعی درباره اینکه چرا با رضا مهماندوست قرارداد امضا نشد و اینکه وی عنوان کرد با حقوق 6 هزار دلار حاضر است سرمربی ایران شود، گفت: در تایمی که من آمدم مربی داشتیم و مهماندوست تا 2024 با آذربایجان قرار داد داشت. ما حتما از او استفاده می کنیم و پتانسیل خوبی دارد. در حال حاضر ما مربیانی داریم که سر کارشان هستند و از تجربه خوبی برخورداند. آقای مقانلو به عنوان بهترین مربی دنیا معرفی شده است. قرار نیست مثلا یوسف کرمی قراردادش با کشور دیگر تمام شود سریعا به تیم ملی بیاید. دوستان اگر می خواهند در کشور خودشان کار کنند نباید انتظار رقم دلاری داشته باشند هر چند شایستگی آن را دارند. آقای مقانلو هر کجای دنیا برود حداقل 10 هزار دلار حقوق می گیرد اما ما توان پرداخت این رقم را نداریم. خدا را شکر آقای مهماندوست به تیم آذربایجان بازگشت چرا که حضور او به عنوان نماینده ایران می تواند به ما کمک کند. ما هم به مهماندوست و هم کرمی نیاز داریم اما فقط یک سرمربی تیم ملی داریم و نمی توانیم رقم های دلاری پرداخت کنیم.

وی درباره میزان دریافتی فدراسیون تکواندو از محل تبصره 14 مجلس، خاطرنشان کرد: قرار است فدراسیون تکواندو 20 میلیارد تومان دریافت کند که 4 میلیارد آن هم برای ما واریز شده است. متاسفانه امروز 9 شهریور است و تا به امروز وزارت ورزش هیچ تفاهمنامه ای با ما برای بودجه امسال تکواندو امضا نکرده و نمی دانیم بودجه امسال ما چقدر است. من فقط دو مرتبه برای جلسه شورای برون مرزی به وزارت رفتم و دوستان ظاهرا وقت ندارند ما را ببینند.

وی درباره مشکل حضور در انتخابات کمیته المپیک، گفت: تا به همین الان هیچ چیزی را به من اعلام نکردند. ما قهرمانان شناسنامه کمیته المپیک هستیم و اگر قرار باشد ما آنجا جایگاهی نداشته باشیم خیلی بد است. البته پشتوانه سیاسی نداریم که کسی ما را حمایت کند. اگر این حمایت سیاسی را داشتم این اتفاق نمیفتاد و شاید نتیجه انتخابات کمیته المپیک چیز دیگری می شد.

رئیس فدراسیون تکواندو درباره عدم همراهی مجمع تکواندو با برخی انتصاب های او، گفت: من مطیع تصمیمات مجمع فدراسیون هستم. همانطور که مجمع من را انتخاب کرد، صلاح دیدند این اتفاق نیفتد و گله ای ندارم اما باعث می شود کارهای ما مقداری عقب بیفتد.

ساعی درباره علت معرفی نکردن دبیر فدراسیون، خاطرنشان کرد: سعی می کنیم زودتر تکلیف را روشن کنیم. چون عازم ترکیه و بلغارستان بودم مجبور شدم سریعتر سرپرست بگذارم اما زودتر تکلیف دبیری فدراسیون و نواب رییس را روشن می کنیم.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش با او همراهی ندارد و از وی گله مند است یا خیر، گفت: نمی دانم اسمش را چه بگذارم اما جاهایی کم لطفی می شود. گرندپری پاریس مسابقه مهمی است. یک وقت تورنمنت معمولی می رویم شاید خیلی عیب ندارد از تعداد مربیان کم کنند. اما وقتی گرندپری بالاترین سطح یک مسابقه تکواندو است باید تیم خوبی اعزام کنیم. مربی من 10 مرتبه تماس گرفته که کاری کنید کمکم را ببرم. من حتی به شورای برون مرزی گفتم اگر مشکلتان با خواهر من است خب خانم ندا زارع اعزام شود. مربی تک و تنها می گوید من نمی‌توانم همه کارها را انجام بدهم. من خودم نمی روم چرا که کمترین بلیط 80 یا 90 میلیون تومان است اما وقتی 3 بازیکن است یک مربی باید بازیکن را سرد کند گرم کند غذایش را آماده کند، نه ماساژور داریم نه پزشک نه کمک مربی واقعا کار سخت است. قرار بود خانم ساعی به عنوان سرپرست و کمک مربی اعزام شود اما باز هم موافقت نشد. دوباره خواهش کردم گفتند خبر می دهیم اما خبری نشد و موافقت نکردند.

ساعی با بیان اینکه تاکنون پولی از وزارت ورزش بابت بودجه دریافت نکرده است، گفت: تا امروز 4 میلیارد از وزارت گرفتیم که مربوط به تبصره 14مجلس است در حالیکه تا امروز 32 میلیارد هزینه کرده ایم. کمیته هم در سال احتمالا 4 میلیارد را می خواهد به ما بدهد که برای همین مسابقات صوفیه فقط 3 میلیارد و خرده ای پول بلیط دادیم تازه نصف بچه ها با توبوس از استانبول به صوفیه رفتند. البته اگر احساس می کردم به تیم لطمه بزند حتما این کار را نمی کردم. صندلی اتوبوسی که ما گرفتیم خیلی بهتر از صندلی اکونومی هواپیما بود. خدا را شکر نتیجه خوبی هم گرفتیم و فکر نمی کنم اگر با هواپیما می رفتیم نتیجه بهتری می گرفتیم.

وی درباره قصد کمیته فنی برای تعیین تکلیف کادر فنی تیم ملی بعد از گرندپری منچستر و اینکه بهتر نبود از همان ابتدا تکلیف کادر فنی تیم ملی مشخص می شد، گفت: آنقدر مسابقات ما نزدیک به هم بود که اصلا نمی توانستیم این کار را انجام دهیم اگر می خواستیم این کار را بکنیم باید جت شخصی برای مربیانمان می گرفتیم که سریع از این مسابقات به آن مسابقات بروند. ما از همان اول مسابقات را تقسیم کردیم. یک تعدادی بازیکن در اختیار آقای مقانلو و یک تعدادی در اختیار آقای بسحاق قرار گرفتند. ما اگر یک کادر داشتیم این تعداد بازیکن را نمی توانستیم در اردو داشته باشیم و بازیکنان ما هم فرسوده می شدند. با این کار مربیان تمرکز بیشتری روی رویدادها و بازیکنان داشتند. خدا را شکر تا به امروز رقابت سالم بوده است. سطح مسابقات با هم فرق می کند و انتخاب ما بر اساس عملکرد مربیان خواهد بود. مربیان ما خیلی همدل هستند و همه به فکر موفقیت در المپیک هستیم.

ساعی در پاسخ به این سوال که شانس مقانلو برای انتخاب به عنوان سرمربی تیم ملی در مسابقات جهانی بیشتر است یا بسحاق، گفت: انتخاب بین این دو مربی واقعا سخت است چرا که عملکرد هر دو خوب بوده است. شاید مقانلو بگویید در آسیا خوب نتیجه نگرفت اما تیمی بی تجربه را در اختیار داشت و 80 درصد بچه هایی که اعزام شدند برای اولین بار بود اعزام می شدند.

ساعی درباره انتظارات مردم برای کسب مدال در المپیک، گفت: خیلی سخت است چرا که هنوز خیلی مانده به انجا برسیم. تیم جوانی داریم اما خیلی به آن امید دارم. بعد از مسابقات جهانی تازه مسیرمان را برای المپیک پیدا می کنیم. اگر بچه ها مدال بگیرند 70 درصد مسیر را برای کسب سهمیه رفته اند. ما باید در همه رویدادها شرکت کنیم. ما در دوره قبل تعدادی بازیکن محدود داشتیم که وقتی سهمیه گرفتند دیگر جانی برای المپیک نداشتند و لت و پار بودند. اگر الان می گویم باید در هر وزن 2 یا 3 نفر داشته باشیم بخاطر این است که یک بازیکن را به تمامی مسابقات آسیایی، جهانی، گرندپری نفرستیم که فرسوده شوند. دو بازیکن دیگر باید به مسابقات بروند تا حریفان بازیکن اصلی ما را ببرند تا کار بازیکن اصلی راحت تر شود.

وی درباره وضعیت آرمین هادی پور گفت: او یک عمل جراحی دیگر انجام داد. در اردو برای ریکاوری و تمرین وزنه حضور داشت و الان چند روز مرخصی گرقته است تا باز هم برگردد. ارمین پتانسیل خوبی در وزن 2 است و ما هم تمام تلاشمان را برای کمک به او انجام می دهیم. حتی درخواست کرد به یک تورنمنت برود که قبول کردیم اما آسیب دیدگی نگذاشت اعزام شود. اگر لازم باشد تنهایی هم به یک رویدادی برود ما آماده حمایت از او هستیم.

نمی‌توانیم حقوق دلاری به مهماندوست بدهیم / ساعی: هنوز با وزارت قرارداد بودجه امضا نکرده‌ایم! 2
نمی‌توانیم حقوق دلاری به مهماندوست بدهیم / ساعی: هنوز با وزارت قرارداد بودجه امضا نکرده‌ایم! 3
نمی‌توانیم حقوق دلاری به مهماندوست بدهیم / ساعی: هنوز با وزارت قرارداد بودجه امضا نکرده‌ایم! 4
نمی‌توانیم حقوق دلاری به مهماندوست بدهیم / ساعی: هنوز با وزارت قرارداد بودجه امضا نکرده‌ایم! 5