نکات کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا / اتمام حجت پلیس با شیادان کرونا / خانواده مبتلایان به کرونا قرنطینه شدند
ساعتی پیش بود که رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در گفتوگو با میزان خبر «مثبت شدن نتایج آزمایش اولیه دو مورد از موارد مشکوک ابتلا به کروناویروس» را تایید کرد.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، ساعتی پیش بود که کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در گفتوگو با «میزان» خبر «مثبت شدن نتایج آزمایش اولیه دو مورد از موارد مشکوک ابتلا به کروناویروس» را تایید کرد.
- بیشتر بخوانید:
- کرونا به ایران رسید
او البته بر این نکته نیز تایید کرد که مراحل بعدی آزمایشات این دو مورد در حال انجام است و نتیجه قطعی آزمایشات نهایی این موارد، پس از مشخص شدن به اطلاع عموم خواهد رسید.
استقرار تیمهای واکنش سریع وزارت بهداشت در قم
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت همچنین عنوان کرد که «از لحظات اولیه مشاهده این موارد مشکوک به ابتلا به کروناویروس در قم، تیمهای شناسایی و مدیریت بیماریهای واگیر و تیمهای واکنش سریع در این شهر مستقر شدند.»
نزدیکان دو ایرانی مبتلا به کرونا قرنطینه شدند
براساس گزارش میزان، هر دو مورد مبتلا به «کرونا ویروس» ایرانی هستند و نزدیکان آنها برای جلوگیری از شیوع این بیماری در قرنطینه و اوضاع تحت کنترل است.
کرونا نه دارو دارد نه واکسن / هشدار پلیس به سودجویان مجازی
با وجود اینکه بارها هم توسط سازمان بهداشت جهانی و هم وزارت بهداشت اعلام شده که «داروی مشخصی برای کرونا ویروس جدید وجود ندارد و مهمترین اقدام در برابر این بیماری، پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی است.»، اما عدهای سودجو در فضای مجازی به فروش داروهایی موسوم به «داروی مقابله با کرونا» و یا واکسن موسوم به «واکسن پیشگیری از کرونا» اقدام میکنند؛ سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان به این سودجویان هشدار داد که توسط پلیس شناسایی خواهند شد.
- بیشتر بخوانید:
- اتمام حجت پلیس با شیادان کرونا
شایعه پراکنی ممنوع!
معاون اجتماعی پلیس فتا در ادامه به شایعه پراکنان فضای مجازی هم هشدار داد و اعلام کرد «آخرین اخبار مربوط به ویروس کرونا باید صرفا توسط وزارت بهداشت اعلام شود.»
نکات کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا
مهمترین اقدام در برابر این بیماری، پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی است؛ پرویز وحدانی متخصص بیماری های عفونی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، در این خصوص میگوید: برای مقابله با ابتلا به این ویروس باید ضمن رعایت بهداشت فردی از تماس مستقیم با فرد مشکوک به سرماخوردگی یا آنفولانزا ممانعت کرد. به گفته این متخصص بیماری های عفونی، شست و شوی مرتب دست ها، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه یا سرفه، دوری از افراد دارای علائمی شبیه آنفلوآنزا و خودداری از تماس محافظت نشده با حیوانات وحشی و اهلی از جمله رعایت موازین بهداشتی است که مردم باید به این موارد توجه جدی داشته باشند. وحدانی با بیان اینکه شست و شوی چندین باره دستها باید در دستور کار افراد قرار بگیرد، تصریح میکند: مردم باید از انجام کارهای غیر ضرور در خارج از خانه و حضور در مکانهای پر اذحام جلوگیری کنند.