شنبه 10 آذر 1403

نیروهای خاص در شهرداری تبریز تبدیل وضعیت شده‌اند!/ اعضای شورا به دنبال شفافیت

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نیروهای خاص در شهرداری تبریز تبدیل وضعیت شده‌اند!/ اعضای شورا به دنبال شفافیت

جلسه امروز شورا با گزارش کمیسیون تحقیق و نظارت و مرکز پژوهش‌ها و تذکرات اعضا به پایان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، شهرام دبیری در سخنان پیش از دستور امروز شورای شهر اظهار داشت: واقعیت این است که مردم از عملکرد ما اطلاع ندارند و باید اقدامات انجام شده در زمینه پیشگیری از تخلفات گفته شود.

وی افزود: سامانه شفافیت به صورت آزمایشی در شهرداری راه اندازی شده که کمیسیون تحقیق و نظارت درحال بررسی این موضوع است که لازم است تا پایان‌شورا بهره برداری شود.

رئیس شورای شهر تبریز با بیان اینکه وجود فساد در مدیریت شهری کیفیت حکمرانی را از بین خواهد برد، گفت: یکی از عوامل کاهش فساد شفاف سازی است و هدف از شفاف سازی، شفاف سازی سازمانی و اطلاعاتی و اداری است تا مردم با نظارت بر عملکرد مدیریت شهری از جزئیات اطلاع داشته باشند.

وی تاکید کرد: کمیته شفافیت که کمیسیون تحقیق و نظارت آن را بررسی می‌کند تشکیل خواهد شد، این کمیته طراحی و پیاده سازی سیاست های شفافیت را برعهده خواهد داشت.

لزوم ثبت کمیسیون ماده صد در سامانه شفافیت

دبیری ادامه داد: در حوزه شهرسازی نحوه صدور پروانه ساختمانی و کمیسیون‌های ماده صد و سایر کمیسیون‌ها باید در سامانه شفافیت ثبت شود.

وی با اشاره به اینکه تجمیع کمیسیون های ماده 100 برای پیشگیری از تخلفات احتمالی انجام شده است، یادآور شد: کمیسیون‌ها به صورت رندم عمل می‌کنند و مشخص نیست کدام کمیسیون پرونده را بررسی می‌کنند. در مورد پروژه های عمرانی امروز به ندرت با ترک تشریفات فعالیت عمرانی انجام می‌شود.

راه اندازی پنج سامانه شفافیت

در ادامه فرج محمد قلی زاده در خصوص اقدامات کمیسیون تحقیق و نظارت گفت: کمیسیون نظارت، تحقیق و ارزیابی مرتبا در زمینه شفافیت و راه اندازی پنج سامانه اقدام کرده است و برنامه ما اتمام هرچه سریعتر این روند بوده است.

وی با بیان اینکه مرتب به صورت آزمایشی سامانه‌ها تکمیل می‌شوند، توضیح داد: تلاش داریم با تصویب در شورا شفافیت را به قانون تبدیل کنیم و کمیته‌ای ایجاد شود تا این موارد را مستمر پایش کنند.

رییس کمیسیون نظارت، تحقیق و ارزیابی با اشاره به اینکه همزمان مراحل قانونی و تست های آزمایشی درحال اجرا است، اظهارداشت: برخی کلان شهرها در این زمینیه از ما جلوتر بودند اما ما سعی کردیم نقاط قوت را دیده و نقاط ضعف را برطرف کنیم.

مخالفت برخی مدیرات شهرداری با مرکز پژوهش‌ها

محمد باقر بهشتی، رئیس مرکز پژوهش‌های شورا هم در این جلسه با بیان اینکه برخی مدیران شهرداری که تفکر گذشته دارند از اقدامات مرکز پژوهش‌ها جلوگیری می‌کردند، اظهارداشت: برخی از اعضای شورا فکر می‌کردند من از مرکز پژوهش‌ها پول می‌گیرند اما هیچکس نمی‌تواند بگوید یک ریال از مرکز پژوهش‌ها دریافت کرده‌ام.

وی ادامه داد: آقای حسین اصغر پور استاد تمام‌دانشگاه تبریز است که به صورت مامور رییس مرکز پژوهش‌ها است که روند سابق مدیریتی را ادامه خواهند داد.

رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی‌شهر تبریز تاکید کرد: برخی مدیران شهرداری پژوهش را دخالت در اجرا می‌دانستند اما دکتر شهین باهر خود از مرکز پژوهش‌ها حمایت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: من از مرکز پژوهش‌ها خارج شده‌ام و پیشنهاد می‌دهم یک نفر فرد متخصص غیر عضو شورا در هیئت امنا مرکز پژوهش‌ها باشد. باید گفت یکی از اقدامات مثبت شورای پنجم راه اندازی مرکز پژوهش‌ها بوده است.

در حاشیه این جلسه از اقدامات دکتر محمدباقر بهشتی در مرکز پژوهش های شورای شهر تبریز تقدیر شد.

ادعای متخصص طب سنتی در خصوص کرونا

در ادامه دکتر محمدی، متخصص طب سنتی که در این جلسه حضور داشت در توضیحاتی در خصوص طب سنتی گفت: طب سنتی می‌تواند در درمان کرونا موثر باشد اما تا کنون کسی به این حوزه توجهی نکرده است.

وی افزود: سال 98 که بیماری کرونا همه‌گیر شد، ولی گزارش های مبنی بر وجود این بیماری در سال 1395 نیز وجود دارد. طی مقالاتی که مطالعه کردیم، فهمیدیم چینی‌ها یک دارویی برای کنترل این بیماری پیدا کرده‌اند و چون خود را مقصر شیوع این بیماری می‌دانند، می‌خواهند برای ادای دین خود این تحقیقات و داشته‌ها را در معرض عموم قرار دادند.

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: اینها 59 دارو را جمع آوری و پس از بررسی به 6 دارو رسیدند که می‌توانند برای درمان این بیماری به کار ببرند، سال 98 دارویی ساخته و خدمت آقای استاندار تحویل دادم که قول مساعدت برای تحقق تولید آن دادند، ولی هنوز خبری نشده است.

وی با اشاره به اینکه دارو را به علوم پزشکی داده‌ام، افزود: دارو را به علوم پزشکی داده‌ام ولی هنوز تاییدیه‌ای ندادند و بلاتکلیف مانده است. حدود 60 نفر با ما کار می‌کنند و و خود آنها و خانواده‌هایشان که این دارو را استفاده کردند، مبتلا نشده‌اند و در عین حال 500 نفر در طول یک سال و نیم از این دارو استفاده کردند و مشکلی ندارند.

درمان کرونا با طب سنتی

محمدی با بیان اینکه داروی خیلی ساده و به شکل دمنوش است که پرسنل شهرداری می‌تواند از آن استفاده کند، تصریح کرد: می‌توانم تضمین بدهم که افراد با مصرف این دارو مبتلا نمی‌شوند، ولی اگر مبتلا شدند، سرپایی و دو سه روزه درمان می‌شوند.

متخصص طب سنتی اضافه کرد: مطالعه مرا از بین تمامی‌مطالعات دانشگاهی در مورد کرونا حذف کردند! سوال اینجاست که چین با یک و نیم میلیارد نفر جمعیت چطور بیماری را کنترل کرد؟ آیا واکسن زد؟ آنها چطور توانستند کنترل کنند؟ چرا ما نمی‌توانیم؟ چطور این بیماری به تهران و واشنگتن رسید، ولی به شانگ های نرسید؟

وی در پایان تاکید کرد: اعتقاد راسخ دارم با طب سنتی میتوانیم به این بیماری غلبه کنیم.

تملک زمین در محدوده پارک موزه دفاع مقدس

در ادامه لایحه شهرداری تبریز درخصوص تجویز مجوز جهت انجام تملک و توافق و مصالحه قسمتی از پلاک ثبتی 15 فرعی از 10 اصلی قطعه 130 تفکیکی واقع در بخش 9 تبریز به لحاظ واقع شدن در محدوده پارک موزه دفاع مقدس بررسی شد که غلامحسین مسعودی ریحان در این خصوص گفت: اجازه جهت تملک زمین های اطراف باغ موزه دفاع مقدس، بدون بررسی کمیسیون کار درستی نیست.

وی اضافه کرد: ابتدا میزان مشارکت با استانداری و مسکن و شهرسازی و ارزش زمین ارزیابی شود، در واقع به گونه‌ای نباشد که در آینده نتوانیم پاسخگو باشیم.

فریدون بابایی اقدم هم در این خصوص عنوان کرد: از شهرداری برای کمک به حل بلاتکلیفی چند ساله تقدیر می‌کنیم اما توپوگرافی منطقه به نحوی است که این زمین‌ها ممکن است به نام منابع طبیعی باشد.

وی با بیان اینکه نحوه پرزنت این لایحه در مقایسه با حجم آن مناسب نبود، ابراز داشت: این لایحه باید به صورت شفاف بررسی شود که ارزش زمین‌ها چقدر است و چگونه خریداری و واگذار می‌شود.

عبدالله تقی تقی‌پور هم درباره این لایحه اضافه کرد: اگر یک و نیم هکتار تحویل گرفته شده است موضوع لایحه باید تغییر یابد، پراکندگی قطعات باید مشخص شود که چند ملاک در این مورد ثبت خواهد شد.

وی تاکید کرد: همه اعضا با تصویب لایحه موافق هستند اما نحوه ارائه لایحه باید تغییر یابد و منابع به صورت شفاف آورده شود.

در نهایت قرار شد این لایحه در جلسات بعدی به رای گیری گذاشته شود.

مزایده بیل‌های مکانیکی شهرداری در دهه 80

در ادامه علیرضا اصغری در خصوص سامانه مدیریت واحد ماشین آلات شهرداری تبریز گفت: هرجایی که آمار در دست نباشد نمی‌توانیم مدیریت داشته باشیم در حالیکه هزینه سالانه خودروها شفاف سازی می‌شود.

مدیرعامل شازمان پسماند شهرداری تبریز توضیح داد: 176 اتوبوس فعال و 17 دستگاه غیرفعال در سطح شهر وجود دارد. در سیستم هوشمندی که رونمایی خواهد شد تمام موضوعات مربوط به ماشین آلات شفاف سازی خواهد شد.

در ادامه این گزارش عبداله تقی‌پور گفت: مدیریت منابع باید یکی از اولویت های شهرداری باشد، مدیریت نمی‌تواند موجب کاهش هزینه‌ها باشد.

وی با بیان اینکه در سیستم ما 29 لودر داریم اما فقط یک بیل مکانیکی داریم، گفت: ضرورت اولیه در مواقع بحرانی استفاده از بیل مکانیکی است اما متاسفانه در دهه 80 بیل های مکانیکی شهرداری به مزایده گذاشته و فروخته شد.

پول تبلیغ در جیب سرمایه‌گذار تهرانی

در ادامه محمدحسن اسوتچی در تذکری اظهار داشت: اینکه شهرداری و شورا به این نتیجه رسیده اند که شفافیت لازمه ی اجرای کار است خوشحال هستم.

وی افزود: قبلا درخواست کردم خرابی پله برقی‌ها و خرید جاروب‌ها و گزارشات سوانح مترو در اختیار اعضا قرار گیرد و وقتی رییس شورا نامه‌ای امضا می‌کند از نظر حقیقی و حقوقی لازم است پیگیری شود.

عضو شورای شهر تبریز تاکید کرد: آن فرد سرمایه دار تهرانی که در تهران نشسته و از تبلیغ پول برمی‌دارد اقدام به رفع نقص پله برقی نکرده است.

وی با اشاره به اینکه پاکبانان ما جان خود را از دست می‌دهند و اقدام مناسبی برای خرید جاروب انجام‌نمی‌دهند، یادآور شد: جاروب های فعلی هم با استاندارد مشخص کار نمی‌کنند. جاروب‌ها فعالیت می‌کنند اما بعد از آن کارگران نیز اقدام به پاکسازی می‌کنند.

تبدیل وضعیت نیروهای خاص در شهرداری

اسوتچی در خصوص جریان تبدیل وضعیت گفت: تبدیل وضعیت نیرو‌های خاص انجام می‌شود اما مجبور نکنید نام تمام افرادی را که غیر قانونی تبدیل وضعیت می‌شوند، بگویم.

وی افزود: من با ذلت روی این صندلی نمی‌نشینم. اگر احساس کنم موضوعات پیگیری نمی‌شود مجبور به واکنش خواهم بود. پرداخت حقوق‌ها به موقع انجام می‌شود به جز حقوق کارگران عون ابن علی.

عضو شورای شهر تبریز در پایان خاطرنشان کرد: اتهامات زیادی به من وارد می‌کنند که مهم نیست، من در جای مرحوم اشرف نیا نشسته‌ام، او امروز می‌داند هزینه نشستن در این صندلی‌ها چقدر است.

تغییر نام محلات توسط بی سوادان

محرم محمدزاده هم در تذکری اظهار داشت: در روزهای آینده پارکی در شهرک سفیر امید افتتاح می‌شود که به نام شاعر بزرگ فضولی نامگذاری می‌شود.

وی با اشاره به تغییر نام محلات گفت: نام گول باشی را سر استخر گذاشته اند که نشان از بی سوادی این افراد است، مگر می‌شود ناصر آغزی را دهان ناصر گذاشت؟

انتهای پیام /