هشدار پلیس به کاسبان مجازی کرونا

با شیوع کرونا ویروس در کشور و جاباختگان برخی هموطنان در شهرهای مختلف، بر اهمیت پیشگیری افزوده می شود اما وسایل پزشکی پیشگیری مانند ماسک و ضدعفنونی کننده ها در داروخانه ها یافت نمی شود و مسئولان وزارت بهداشت هنوز در این باره توضیحاتی ارائه نکرده اند.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با شیوع کرونا ویروس در کشور و جانباختگان برخی هموطنان در شهرهای مختلف، بر اهمیت پیشگیری افزوده می شود اما وسایل پزشکی پیشگیری مانند ماسک و ضدعفونی کننده ها در داروخانه ها یافت نمی شود و مسئولان وزارت بهداشت هنوز در این باره توضیحاتی ارائه نکرده اند.
از همین رو، درباره ادعای فروش تجهیزات پزشکی در فضای مجازی از یک مقام انتظامی در پلیس فتا سوال کردیم.
- بیشتر بخوانید:
- پلیس فتا روزانه 150 پرونده دارد / تلگرام و اینستاگرام بستر اصلی جرائم رایانهای / رصد پلیس صد در صدی نیست
سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، گفت: در یک سال گذشته، بیشترین علت ورود دادستان به جرائم رایانه ای، فروش دارو بوده است. دادستان به عنوان مدعی العموم دستور رسیدگی به اینگونه جرائم و شناسایی مجرمان را صادر کرده است.
رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: فروش هرگونه دارو و تجهیزات پزشکی در بستر فضای مجازی غیر قانونی است و با عاملان برخورد میشود.
سرهنگ کاظمی در پاسخ به این سوال که اگر داروخانههایی که مجوز فعالیت دارند در فضای مجازی داروهای خود را تبلیغ و به فروش رسانند مجرم هستند یا خیر گفت: هیچ داروخانهای حق فروش دارو در فضای مجازی را ندارد و موارد شناسایی و بررسی میشوند.
رئیس پلیس فتا پایتخت درباره نحوه رصد فضای مجازی توسط پلیس گفت: پلیس صفحات و کانالهای عمومی را روزانه رصد میکند. همچنین مردم نیز میتوانند گزارشات خود را به پلیس اعلام کند.