هشدار پلیس درباره خالکوبی
کسانی که بدنشان را خالکوبی می کنند، از نظر روانشناسی این پیام را مخابره می کنند که دچار اختلالات روانی هستند.
فرمانده انتظامی شهرستان ساری نسبت به پیامدهای گسترش خالکوبی بین جوانان به خانوادهها هشدار داد و گفت: بیشتر دستگیر شدگانی که به جرم قدرت نمایی و مزاحمتهای خیابانی دستگیر می شوند، جوانان زیر 30 سالی هستند که بیشتر بدنشان خالکوبی شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ عبدالله حسن زاده روز چهارشنبه در درجمع خبرنگاران با تاکید بر این نکته که بیشتر خانواده ها و جوانان به پیامدهای خالکوبی برای ادامه زندگی و گرفتن خدمات مختلف بی اطلاع هستند، افزود: کسانی که بدنشان را خالکوبی می کنند، از نظر روانشناسی این پیام را مخابره می کنند که دچار اختلالات روانی هستند به گونه ای که حتی به بدنشان رحم نمی کنند، ضمن این که چنین افرادی در گرفتن گواهینامه رانندگی، گذرنامه و یا برای انجام فریضه ازدواج با چالش مواجه می شوند.
وی یکی از تبعات خالکوبی برای جوانان و نوجوانان را تقویت حس قدرت نمایی برشمرد و توضیح داد: علاوه بر این که این قدرت نمایی غیرمتعارف جرم محسوب می شود، این افراد فکر می کنند باید خالکوبی هایشان را به نمایش بگذارند تا قدرتشان را به دیگران ثابت کنند و زمانی که این خواسته اشان محقق نمی شود دچار سرخوردگی و عقده شده و سپس مرتکب جرائم خشن و خطرناک تر می شوند تا خودشان را به اثبات برسانند.
سرهنگ حسن زاده از خانواده ها خواست تا مقوله مراقبت از جوانانشان را در جلوگیری از خالکوبی کردن جدی بگیرند و پیامدهای اجتماعی ناشی از خالکوبی ها را نیز به آنان گوشزد کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان ساری پیشگیری های وضعی، محیطی و اجتماعی را از مهم ترین ماموریت های پلیس عنوان کرد و اظهار داشت: امروزه عمومی شدن استفاده از فناوری های نوین بخصوص دوربین های مداربسته، دوبین های روی البسه پلیس و نصب دزدگیرها می تواند نقش پیشگیری را به مراتب تقویت کند و از طرفی کمک کار پلیس برای شناسایی و دستگیری ها مجرمان و متخلفان است.
تماشاخانه