همدان 6700 یتیم دارد
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: در استان همدان 6700 یتیم وجود دارد و از طرف دیگر 25 هزار حامی داریم که کمک های فراوانی را داشته اند و باید دست آنها را بوسید.
سیدمرتضی بختیاری در نشست صمیمی با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان، فرماندار ملایر، نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و پرسنل و مددجویان کمیته امداد ملایر، افزود: کار در این حوزه برای ما، عبادت و افتخار است. این یک سنگر است که بزرگان دینی ما بر آن تأکید دارند و خداوند به ما توفیق خدمت در آن را داده است. باید قدر این ایام که در سنگر خدمت به مردم هستیم را بدانیم و تا می توانیم به مردم خدمت کنیم چرا که در آخرت باید جوابگوی جایگاه هایی که داشته ایم، باشیم.
وی با بیان اینکه در بین مددجویان ما از برادران اهل سنت و یا مسیحیان نیز وجود دارد که آنها نیز مورد احترام و تکریم قرار می گیرند و برای ما فرقی با دیگر افراد تحت پوشش ندارند، تصریح کرد: در جامعه اسلامی پیوند برادری و اخوت باید به گونهای حاکم شود که اگر فردی به سختی و مشقت افتاد همه جامعه برای حل مشکل او حرکت کنند.
بختیاری با بیان اینکه مرکز نیکوکاری با رویکرد مسجدمحوری در استان همدان راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: نخستین مرکز نیکوکاری کشور در این حوزه و در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان راه اندازی شد که در نوع خود در کشور بی نظیر است.
وی با اشاره به اینکه فرماندار ملایر تلاش دارد تا اشتغال شهرستان بالا رود و طرح های مناسبی را نیز برای این حوزه مد نظر قرار داده است، گفت: 200 طرح در 200 روستا با محوریت افراد تحت پوشش کمیته امداد از کارهای ارزشمندی است که با مدیریت فرماندار ملایر درحال انجام است.
بختیاری با بیان اینکه هر جا که اندیشه های نورانی مردم و بسیج وارد شود همه گره های ناگشودنی باز می شود، یادآور شد: برگزاری نمازهای جماعت در مجموعه کمیته امداد کشور به گونهای است که توانستیم در اجلاس نماز به عنوان دستگاه برتر معرفی شویم.
فرماندار ویژه ملایر نیز در جمع خانواده کمیته امداد گفت: در هفته دولت، دهگردشی ها و دیدار با خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) صورت گرفت که جزء کارهای اثربخش و ماندگار این نهاد انقلابی بوده است.
قدرت الله ولدی با بیان اینکه خانه های روستایی که توسط کمیته امداد به بهره برداری رسیده از خانه های با کیفیت بالا و بدون نقص است، افزود: در سیل ابتدای سال 98 کمترین خسارات وارد شده به خانه هایی بود که توسط این نهاد ساخته و در اختیار مددجویان قرار گرفته شده بود.
وی با اشاره به اینکه کار در حوزه کمیته امداد لذت بخش و شیرین است و به طور قطع مورد رضایت الهی نیز قرار می گیرد، ادامه داد: یکی از طرح هایی که در شهرستان در حال اجراست، 200 طرح در 200 روستا نامگذاری شده که بیش از 550 طرح را شامل می شود.
ولدی با بیان اینکه بخش زیادی از این طرح ها، توسط افرادی که تحت پوشش دستگاههای حمایتی هستند، انجام شده و باعث افزایش اشتغال در روستاها می شود، گفت: این در حالیست که سهمیه اشتغال شهرستان و بر اساس آنچه در سامانه ثبت شده در هفت ماهه سال 98 تکمیل شده است.
انتهای پیام