همسویی مواضع تهران - اسلامآباد درباره صلح افغانستان مثالزدنی است
اسلامآباد - ایرنا - وزیر امور خارجه پاکستان سفر خود به ایران را آغاز مرحله جدید در توسعه روابط دو کشور توصیف کرد و افزود: همسویی مواضع تهران و اسلامآباد درباره صلح در افغانستان کمنظیر و مثال زدنی است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی وزارت امور خارجه پاکستان، «شاه محمود قریشی» روز پنجشنبه پیش از عزیمت به مشهدمقدس، مهمترین نکات دیدارهای خود در تهران و مذاکرات با مقامهای بلندپایه جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد.
وی با ابراز خرسندی از نشستهای پربار با رییس جمهوری، وزیر امور خارجه و رئیس مجلس ایران، گفت: طرفین بر این مهم متفق القول بودند که طی کمتر از 3 سال اخیر روابط ایران و پاکستان با پیشرفت بسیار خوشایند و قابل اطمینانی همراه بوده است.
قریشی اظهار داشت: به عمق روابط برادرانه دو کشور اضافه شده و همچنین توافق شد که ایران و پاکستان برای تحکیم تعاملات و کمک به افزایش تماسها با یکدیگر همکاریهای پارلمانی را نیز تقویت کنند.
وی با اشاره به معضل افراط گرایی علیه اسلام در کشورهای غربی و تشدید اقدامات موهن علیه مقدسات مسلمانان، گفت: قرار شد مجالس ایران و پاکستان گامهای هماهنگ برای روشنگری علیه اسلامهراسی و تدوین راهکار مشترک برای مقابله با این پدیده بردارند.
وزیر امور خارجه پاکستان به بررسی آخرین تحولات مربوط به افغانستان و تحولات پیرامون امنیت منطقه در دیدار با همتای ایرانی خود اشاره کرد و افزود: نگاه تهران و اسلامآباد و همسویی در مواضع آنان درباره افغانستان در مقایسه با گذشته، کمنظیر و مثال زدنی است.
وی امضای توافقنامه ایجاد بازارچههای مشترک مرزی میان ایران و پاکستان همزمان با افتتاح سومین گذرگاه رسمی را آغاز مرحله جدید در توسعه روابط دو کشور توصیف کرد و گفت: دستاورد سفر به ایران بسیار پربار و اطمینان بخش است و ما شاهد گشایش روزنهای جدید برای گسترش همکاریهای دوجانبه هستیم.
براساس این گزارش، وزیر امور خارجه پاکستان و اعضای هیات همراه وی در سومین روز از سفر رسمی به ایران، پس از دیدار و رایزنی با مقامهای کشورمان، دقایقی پیش با بدرقه «سید رسول موسوی» دستیار وزیر امور خارجه کشورمان و مدیرکل غرب آسیا، تهران را به مقصد "مشهدمقدس" ترک کردند و قرار است به زیارت بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج امام علی ابن موسی الرضا (ع) نیز مشرف شوند.
این سومین سفر وزیر امور خارجه پاکستان به ایران در طول 3 سال گذشته است. قریشی در سوم دیماه 97 و 21 دیماه 1398 دو سفر رسمی به ایران داشت. وی در آخرین سفر خود ضمن حضور در مشهد مقدس و پس از زیارت بارگاه مطهر حضرت امام رضا (ع) به تهران رفت و سپس دیدارهای مهمی با حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری و محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان انجام داد.
*س_برچسبها_س*