واقعه قم، برنامه رسانههای معاند برای مقابله با لایحه حجاب بود
مدیر عامل بنیاد ملی عفاف و حجاب با اشاره به استفاده برخی جریانهای انقلابی از واژههای توهینآمیز برای مخاطب قرار دادن زن ایرانی گفت: این رفتار مغایر با مکتب شیعه و فرهنگ انقلاب و امام (ره) و رهبری است.
طهورا نوروزی، مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب، در گفتوگو با خبرنگارفرهنگی خبرگزاری تسنیم در واکنش به استفاده از کلیدواژهای توهینآمیز برای مخاطب قرار دادن زنان ایرانی اظهار داشت: استفاده از واژه سخیف «سلیطه» آن هم از سوی برخی که توقع نمیرود ولو برای مخاطب قرار دادن افراد مجرم، هنجارشکن و یا متهم مغایر با فرهنگ انقلاب است. در هیچ یک از بیانات امام (ره) و مقام معظم رهبری که الگوی انقلاب اسلامی هستند، استفاده از ادبیات توهینی حتی برای دشمنان نمیبینیم.
هیچ کس حق توهین به زن ایرانی را ندارد
مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: این کلیدواژه که امروز متأسفانه به عنوان هشتک در فضای مجازی برای مخاطب قرار دادن بانوان کشورمان ولو هنجارشکن و متخلف بر سر زبانها افتاده، در ادبیات فرهنگی انقلاب که منبعث از فرهنگ امام و رهبری است مورد قبول نخواهد بود. علی الخصوص که میدانیم بخش عظیم جامعه مخاطب افراد نا آگاهند. لذا هیچ کس حق توهین به زن ایرانی را ندارد.
نوروزی با اشاره به لزوم تکریم زن بر اساس روایت نبوی، ادامه داد: در روایت آمده است: «ما اکرمکن الا کریم و ما آهان هن الا لعین؛ کریم نمیدانند زنان را مگر مردان کریم و لعین نمیدانند زنان را مگر مردان لعین.» بنا بر این روایت استفاده از ادبیات توهین آمیز برای مخاطب قرار دادن زن، جامعه را جریحهدار میکند. فرهنگ اسلام وانقلاب هیچ گاه اجازه نداده و نمیدهد که جایگاه و مقام زن ولو متخلف مورد توهین و اهانت قرار بگیرد و بدون تردید با ادبیات لمپنی نمیشود کار درست کرد.
مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب در ادامه با اشاره به سناریوسازیهای رسانههای معاند مانند اینترنشنال و بی بی سی در حوزه حجاب خاطرنشان کرد: اتفاقاتی نظیر واقعه قم که اخیراً بسیار وایرال شد و تردیدی وجود ندارد که از برنامههای از پیش تعیین شده رسانههای معاند بوده است، باگهایی است که دشمن میخواهد در آستانه تصویب لایحه عفاف و حجاب وارد کند و از آن بهره ببرد.
جذب حداکثری در حوزه حجاب با تعریف طیف گستردهای از پوشش دینیدر لایحه حجاب تنها حاکمیت مسئول برخورد با هنجارشکنان باشد
او ادامه داد: در لایحه عفاف و حجاب فرآیند برخورد با متخلفین به گونهای باید باشد که مردم در مقابل مردم قرار نگیرند و هر گونه رصد افراد متخلف با ابزار و دوربینهای پیشرفته باشد؛ اتفاقی که در همه دنیا مثل آمریکا و انگلیس و هر جای دیگر برای رصد تخلف شهروندان از این ابزار استفاده می شود.
به گفته نوروزی مقابل قرار دادن مردم باعث فرصتسوزی و سرمایهسوزی در جامعه میشود. آنچه در لایحه عفاف و حجاب باید مورد توجه قرار گیرد این است که تنها حاکمیت با استفاده از ابزار و امکانات خود مسئول برخورد با هنجارشکنان باشد، تردیدی نیست که غیر ازاین برای موضوعات فرهنگی قدم اول در ایجاد تنش در جامعه است.
مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب با اشاره به کنار گذاشته شدن گشت ارشاد گفت: جو متشنج در جامعه که دستمایه حضور گشت ارشاد در برخورد با بی حجابی بود، علت اصلی حذف آن بود. بنابراین هر گونه برخوردی در زمینه حجاب که منجر به تنش و تشنج در جامعه شود، نه تنها سرمایههای کشور را از بین میبرد بلکه به نفع دشمن خواهد بود.
نوروزی با اشاره به جایگاه روحانیت اظهار داشت: جامعه روحانیت برای ما ارزشمند است و نباید با جوسازیهای دشمن مورد هجمه قرار بگیرد. زمانی که طلبههای جهادگر در شن و ماسه در سیل و زلزله همراه و همدوش مردم هستند، این رسانهها در سکوت به سر میبرند و حالا با دوربین یک روحانی در مقابل یک زن که پروژه ساختگی دشمن است میخواهند از جامعه روحانیت تنفر در اذهان ایجاد کنند. بنابراین جریانهای انقلابی و رسانهها وظیفه دارند باگهای لایحه عفاف و حجاب را بگیرند تا هم فضای سوءاستفاده برای دشمنان فراهم نشود و هم حقوق شهروندی مردم و هموطنان رعایت شود چون اصل کار فرهنگی است.