چهارشنبه 7 آذر 1403

ورود گردشگر به گیلان 105 درصد افزایش یافت / شناسایی 500 جاذبه گردشگری در گیلان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ورود گردشگر به گیلان 105 درصد افزایش یافت / شناسایی 500 جاذبه گردشگری در گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از شناسایی نزدیک به 500 جاذبه گردشگری در استان خبر داد و گفت: بیش از 52 میلیون نفر گردشگر وارد گیلان شدند و طبق آمار در شش ماهه نخست امسال ورود گردشگر به استان 105 درصد افزایش داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، ولی جهانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در گفتگویی اظهار کرد: استان گیلان از حیث جاذبه‌های تاریخی و گردشگری بسیار غنی است به طوریکه در شش ماهه نخست امسال بیش از 52 میلیون نفر گردشگر وارد گیلان شدند و 42 میلیون گردشگر هم در استان اقامت داشتند.

وی از افزایش 105 درصدی ورود گردشگر به گیلان و افزایش 150 درصدی ماندگاری گردشگر در گیلان خبر داد و ابراز داشت: در شش ماهه نخست امسال شهر رشت شاهد اقامت 14 میلیون نفر گردشگر بود و رشت از این حیث شهر اول استان لقب گرفت. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با بیان اینکه 260 پروژه در ابعاد هتل و اقامتگاه های سنتی و مراکز تفریحی در گیلان در حال ساخت است و برخی هم به اتمام رسیده‌اند افزود: این پروژه‌ها با چهار هزار و 700 میلیارد تومان اعتبار ساخته می‌شوند که در صورت تکمیل این پروژه‌های سرمایه‌گذاری برای پنج هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد. جهانی با تاکید بر اینکه از 260 پروژه 70 پروژه شامل هتل‌های سه ستاره، چهار ستاره و اقامتگاه های بوم گردی امسال افتتاح شدند ابراز داشت: در شش ماهه نخست امسال بیش از 40 اقامتگاه بوم گردی در گیلان افتتاح شد که ارزش سرمایه‌گذاری آن بیش از هزار و 200 میلیارد تومان برآورد می‌شود. وی اضافه کرد: امسال در لاهیجان یک پروژه گردشگری با 44 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال برای 170 نفر را با حضور وزیر افتتاح کردیم اما طبق بازدیدی که اخیرا از این مجتمع گردشگری داشتم مشخص شد عدد اشتغالزایی آن به 300 نفر افزایش یافته است. جهانی موضوع لزوم آموزش به هتل‌داران و صاحبان بوم گردی را از جمله مشکلاتی که در بخش گردشگری وجود دارد خواند و یادآور شد: در این راستا اعتبارات لازم را اخذ کردیم تا آموزش‌های لازم به فعالان صنعت گردشگری گیلان داده شود. وی برگزاری نمایشگاه و همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری گیلان در هفته‌های گذشته را مورد اشاره قرار داد و گفت: با برگزاری این همایش قصد داشتیم مشکلات و موانع صنعت گردشگری را احصا کنیم تا مشخص شود که با کدام دستگاههای اجرایی باید برای رفع این موانع همکاری شود. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان تصریح کرد: صدور مجوز موافقت اصولی طرح‌های گردشگری حداقل دو سال زمان می‌برد در حالیکه این امر به صنعت گردشگری آسیب وارد میکند بنابراین تلاش کردیم در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش گردشگری استان گیلان برای چنین موانعی راه حلی پیدا کنیم. جهانی تصریح کرد: تمام شهرداران و فرمانداران و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری حضور داشتند همچنین چهار پنل تخصصی را با حضور منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و محیط زیست برگزار کردیم. وی تعداد تاسیسات گردشگری گیلان را سه هزار و 400 واحد اعلام کرد و ادامه داد: در خلال برگزاری پنل‌های تخصصی، کلیه موارد، مشکلات و موانع سرمایه‌گذاری بخش گردشگری استان گیلان را مشخص کردیم و در نهایت 99 بسته سرمایه‌گذاری با ابعاد مختلف از نقاط مختلف استان توسط شهرداران ارائه شد. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان از انعقاد یک تفاهم‌نامه همکاری با شرکت آب منطقه‌ای استان خبر داد و گفت: با انعقاد این تفاهم‌نامه بخش زیادی از مشکلاتی که با آب منطقه‌ای در مورد آب بندان‌ها داشتیم حل شد همچنین درصددیم برای رونق گردشگری گیلان، مابقی مشکلات خود را با دستگاههایی نظیر جهاد کشاورزی و منابع طبیعی حل کنیم. جهانی با بیان اینکه کلیه جاذبه‌های گردشگری گیلان احصا شده‌اند از نبود یک طرح جامع گردشگری در استان سخن گفت و خاطرنشان کرد: نزدیک به 500 جاذبه گردشگری در گیلان شناسایی شده و دولت سیزدهم در این خصوص حمایت خوبی دارد و قرار است اعتبارات لازم برای طرح‌های گردشگری اختصاص پیدا کند. انتهای پیام /