پنج‌شنبه 8 آذر 1403

وزیر آموزش و پرورش: 30 درصد فضای آموزشی کشور ایمن نیست

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
وزیر آموزش و پرورش: 30 درصد فضای آموزشی کشور ایمن نیست

مشهد - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت: 30 درصد فضای آموزشی کشور برای تحصیل دانش‌آموزان ایمن نیست و سال‌هاست که منابع موجود این وزارتخانه امکان اصلاح آن را نداده است.

محسن حاجی میرزایی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور با گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید سلیمانی افزود: بودجه سال 99 در شرایط خاصی تنظیم شده و با وجود همه مشکلات 27 هزار میلیارد ریال برای توسعه، بهبود و مقاوم سازی فضاهای آموزشی در نظر گرفته شد که کمیسیون تلفیق با آن موافقت کرده است. وی ادامه داد: بودجه آموزش و پرورش در مقایسه با بخش بهداشت، سلامت، کشاورزی و خدمات از رشد بیشتری برخوردار بوده اما این بودجه برای حل همه مشکلات کافی نیست. وی گفت: بیش از 90 درصد بودجه آموزش و پرورش در سال جاری تخصیص یافته و برای ادامه روال جاری تا پایان سال باید 110 درصد از بودجه پیش‌بینی شده را دریافت کنیم. حاجی میرزایی افزود: دغدغه‌های امروز آموزش و پرورش متنوع و گسترده است و سرانه دانش‌آموزی به دلیل محدودیت منابع فقط به مناطق محروم اختصاص یافته است.

خیرین نیشابور در حوزه‌های مختلف پیش‌قدم هستند

فرماندار نیشابور نیز در این جلسه گفت: خیرین نیشابور در حوزه‌های مختلف مانند بهداشت، محیط زیست، آموزش و پرورش و بحران آب پیش‌قدم هستند که نشان از بلوغ فکری مردم این شهرستان است. علیرضا قامتی افزود: یکی از این خیرین آقای وکیلی است که تاکنون 80 مدرسه در نیشابور ساخته است و امروز 14 مدرسه وکیلی به صورت همزمان گشایش خواهد یافت. وی ادامه داد: نیشابور به عنوان نگین فیروزه‌ای خراسان رضوی از شاخصه‌های ویژه‌ای برخوردار است که از جمله این شاخصه‌ها تقدیم 2 هزار و 400 شهید در راه انقلاب است که ضرورت توجه بیشتر مسوولان را به این شهرستان می‌طلبد. یاد و نام قهرمانان عامل پیشرفت جامعه هستند

امام جمعه نیشابور هم در این جلسه گفت: هرکس صادقانه خدمت کند مردم از وی قدرشناسی می‌کنند و وقایع اخیر نشان داد مردم قهرمانان خود را دوست دارند. حجت الاسلام سید قاسم یعقوبی افزود: قهرمان پروری از شاخصه‌های اصلی آموزش و پرورش است و سردار سلیمانی بهترین الگو در این زمینه است. وی ادامه داد: امروز ملت ما به قهرمانان خود در بسیج و سپاه افتخار می‌کند که در دامن آنان شهید حججی‌ها و سردار سلیمانی‌ها پرورش یافته است، کسانی که امروز دشمن حتی از نام آنان می‌ترسد. وی گفت: با خواندن سرگذشت قهرمان ملی در شاهنامه فردوسی و در تاریخ اسلام احساس غرور می‌کنیم و این احساس باید در جامعه ما همیشه زنده باشد زیرا یاد و نام قهرمانان ما عامل پیشرفت جامعه هستند و از این وحدت، همدلی و همراهی دولت با نظام باید استفاده کنیم و اجازه ندهیم تنگ‌نظری‌ها بین ما تفرقه ایجاد کند. اردوگاه نیشابور فاقد نقشه جامع است

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی نیز این جلسه گفت: در حوزه آموزش و پرورش با مشکلات عدیده‌ای روبرو هستیم و از 90 هزار ساعت کار برای معلمان فقط 30 هزار ساعت ثبت شده و آنان منتظر ثبت 60 هزار ساعت باقیمانده هستند. هاجر چنارانی افزود: اردوگاه باغرود نیشابور با یک هزار و 300 هکتار زمین هنوز فاقد نقشه جامع است و قرار بود دانشگاه فرهنگیان طی 2 سال به صورت امانی در این اردوگاه دایر شود که هنوز این اقدام انجام نشده است. وی ادامه داد: امروز با 12 میلیون دانش‌آموز و یک میلیون جامعه فرهنگی باید به نظام هماهنگ و نظام رتبه بندی و تفاوت وضعیت معیشت در آموزش و پرورش نسبت به سایر سازمان‌ها توجه شود و همه وزارتخانه‌ها باید دارای یک پیوست آموزش و پرورش باشند. 10 هزار دانش‌آموز در نیشابور فضای آموزشی ندارند نماینده دیگر مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امسال دانشگاه فرهنگیان ویژه بانوان در نیشابور دایر شد که دارای مشکلات فراوان است و باید سهمیه این دانشگاه با توجه به استقبالی که از آن می‌شود افزایش یابد. حمید گرمابی افزود: هم‌اکنون 10 هزار دانش‌آموز در این شهرستان فضای آموزشی مناسب ندارند که اگر خیرین نبودند مشکلات ما در این حوزه چندین برابر می‌شد. وی ادامه داد: درصد قابل توجهی از دانش‌آموزان نیشابور در هنرستان مشغول تحصیل هستند که نیازمند توجه بیشتر مسوولان به هنرستان‌های این شهرستان است. مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در 127 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*
وزیر آموزش و پرورش: 30 درصد فضای آموزشی کشور ایمن نیست 2