یک‌شنبه 4 آذر 1403

وزیر خارجه عمان: امکان گفتگو بین ایران و آمریکا وجود دارد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
وزیر خارجه عمان: امکان گفتگو بین ایران و آمریکا وجود دارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در ادامه تور منطقه‌ای خود امروز جمعه وارد عمان شد و با پادشاه جدید این کشور دیدار کرد. خبرگزاری آسوشیتدپرس با گزارش این خبر از عمان به عنوان کشوری نام برد که روابط نزدیکی با ایران و آمریکا دارد و در گذشته به عنوان کانال مذاکرات پشت‌پرده میان دو طرف عمل کرده است. پامپئو در عمان با «هیثم بن طارق آل سعید»، پادشاه...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در ادامه تور منطقه‌ای خود امروز جمعه وارد عمان شد و با پادشاه جدید این کشور دیدار کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس با گزارش این خبر از عمان به عنوان کشوری نام برد که روابط نزدیکی با ایران و آمریکا دارد و در گذشته به عنوان کانال مذاکرات پشت‌پرده میان دو طرف عمل کرده است.

پامپئو در عمان با «هیثم بن طارق آل سعید»، پادشاه جدید عمان که اخیرا به عنوان جانشین «سلطان قابوس» انتخاب شد دیدار کرده است. پامپئو اکنون بلندپایه‌ترین مقامی است که بعد از درگذشت سلطان قابوس با هیثم بن طارق دیدار کرده است.

آسوشیتدپرس نوشته عمان همانند سایر کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس نگران است تشدید تنش‌ها در منطقه و کارزار فشار حداکثری آمریکا علیه ایران ممکن است باعث لطمه به توریسم و رشد اقتصادی در این کشور‌ها شود.

«یوسف بن علوی عبدالله»، وزیر خارجه عمان بعد از ورود پامپئو به مسقط در روز جمعه به استقبال او رفت. وزیر خارجه عمان گفته که دولت او با آمریکا و ایران در تماس است و معتقد است که امکان گفتگو میان طرفین وجود دارد.

سفر پامپئو به عمان فقط چند ساعت طول خواهد کشید و او به آمریکا بازخواهد گشت.

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحا تروریستی، ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تحریم مقام‌های بلندپایه ایران روی آورده است.

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» هدف این سیاست را آوردن ایران به میز مذاکره و گفتگو بر سر توافقی جامع‌تر نسبت به برجام دانسته است.

ترامپ در ماه‌های گذشته به دلیل ناکارآمد بودن این سیاست و دامن زدن به تنش‌ها با ایران در آمریکا مورد انتقاد قرار گرفته است.