یک‌شنبه 30 دی 1403

پامپئو: گفت‌وگوی مهمی با نخست‌وزیر لیبی داشتم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
پامپئو: گفت‌وگوی مهمی با نخست‌وزیر لیبی داشتم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا مدعی شده امروز جمعه با «فائز السراج»، نخست‌وزیر لیبی «گفت‌وگویی مهم» داشته است. وزیر خارجه آمریکا در توئیتر نوشت: «گفت‌وگوی مهمی با نخست‌وزیر لیبی السراج داشتم. آتش‌بس منتهی به راهکار سیاسی تنها گزینه برای مردم لیبی است.» ساعاتی قبل‌تر، «فتحی باشاغا» وزیر کشور دولت طرابلس در صفحه توئیتر خود نوشت که درخواست برای آتش‌بس...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا مدعی شده امروز جمعه با «فائز السراج»، نخست‌وزیر لیبی «گفت‌وگویی مهم» داشته است.

وزیر خارجه آمریکا در توئیتر نوشت: «گفت‌وگوی مهمی با نخست‌وزیر لیبی السراج داشتم. آتش‌بس منتهی به راهکار سیاسی تنها گزینه برای مردم لیبی است.»

ساعاتی قبل‌تر، «فتحی باشاغا» وزیر کشور دولت طرابلس در صفحه توئیتر خود نوشت که درخواست برای آتش‌بس با هدف سرپوش نهادن بر شکست‌های عناصر وابسته به خلیفه حفتر و فرصتی برای بازچینی این شبه نظامیان است.

او گفت: «شبه نظامیان حفتر و حامیانشان خواستار آتش بس شده‌اند؛ آن‌ها بودند که قتل غیر نظامیان را آغاز کرده و خانه‌ها و بیمارستان‌ها و مدارس را با موشک و خمپاره هدف قرار دادند.»

همزمان با افزایش شعاع عملیات‌های دولت وفاق ملی علیه مواضع شبه‌نظامیان «خلیفه حفتر»، مقامات طرابلس بر ادامه درگیری‌ها و مخالفت با آتش‌بس اصرار دارند.

درگیری‌ها در شهرهای غرب لیبی به سمت شهر «مزده» در 180 کیلومتری جنوب طرابلس در جریان است و نیروهای موسوم به «برکان الغضب» وابسته به دولت وفاق ملی روز گذشته (پنجشنبه) توانستند منطقه «الاصابعه» در 120 کیلومتری جنوب طرابلس را به کنترل خود در آورند.

«محمد قنونو» سخنگوی نیروهای دولت طرابلس نیز شب گذشته در صفحه فیس بوک خود از اهالی شهرهای «ترهونه»، «مزده»، «الوشکه» و «سرت» خواست تا از پایگاهها و مقر عناصر وابسته به «خلیفه حفتر» دوری کنند تا در معرض حملات قرار نگیرند.

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین 1398 با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.