پایگاه بسیج بستر تربیت، رشد و تعالی جوانان انقلابی است
حجتالاسلام خلیفاوی با بیان اینکه پایگاه بسیج بستر تربیت، رشد و تعالی جوانان انقلابی است، گفت: بسیج بهعنوان مهمترین و تاثیرگذارترین نهاد اجتماعی کشور میتواند در حوزههای مختلف موردنیاز انقلاب اسلامی نقشآفرینی کند و حضور جوانان در این شجره طیبه یک دوره تربیتی و تجربه اندوزی برای قبول مسئولیتهای مهم در آینده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی خلیفاوی کارشناس مذهبی استان هرمزگان در دومین روز از هفته بسیج در گفتوگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: بعد از انقلاب ما شاهد برخی توطئه ها بودیم به طوری که انقلاب اسلامی با فتنه های داخلی و خارجی همراه بود و حضرت امام برای مقابله با این تهدیدها و دفاع برابر خطرهای احتمالی نیروی بسیج را تشکیل دادند.
وی افزود: یکی از پشتوانههای مهم جمهوری اسلامی ایران در نبرد نامتقارن با دنیای استکباری غرب، بهرهگیری از نقاط قوت نظام اسلامی است. مهمترین نقطه قوت این نظام مقدس، پشتوانه مردمی و وجود نهاد مقدس نیروی مقاومت بسیج است.
این کارشناس مذهبی هرمزگان ادامه داد: بسیج میتواند اصلیترین نقش را در شرایط نبرد نامتقارن با توجه به برتری دشمن در عرصه نظامیگری و بهره مندی از مزیتهایی در ابعاد تجهیزات، فنآوری، تاکتیک و تکنیک، ایفا کند.
خلیفاوی گفت: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون؛ هر موقع که خطری طبیعی و نظامی ایران اسلامی را تهدید می کرد بسیج اولین نیرویی بود که پای کار آمده و تا کنون توانسته در عرصه های مختلف از جمله جنگ تحمیلی، دوران سازندگی، تامین امنیت مرزها، هجمه های نرم، حوادث طبیعی همچون زلزله و سیل، جنگ اقتصادی و مقابله با کرونا با جانفشانی ایستادگی کند.
وی با بیان اینکه پایگاه بسیج بستر تربیت، رشد و تعالی جوانان انقلابی است، افزود: بدون شک بسیج به عنوان مهمترین و تاثیرگذارترین نهاد اجتماعی کشور میتواند در حوزههای مختلف مورد نیاز انقلاب اسلامی نقش آفرینی کند و حضور جوانان در این شجره طیبه یک دوره تربیتی و تجربه اندوزی برای قبول مسئولیتهای مهم در آینده است.
این کارشناس دینی هرمزگان خاطرنشان کرد: بسیج یک شخص نیست، بلکه روحیهای است که حضرت امام (ره) آن را به وجود آورد و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سبب رشد و رویش آن شد که این روحیه در همه اقشار جامعه برای افتخار و سربلندی دین و کشور وجود دارد.
خلیفاوی تصریح کرد: بسیج میدانی است که امام (ره) آن را برای آرمانخواهی و عملی کردن و جامه عمل پوشاندن به آرمانهای والای انسانی و انقلابی ایجاد کرد و بر اساس تبیین و تعریف روحیه بسیجی عملکرد توده های مردم را برای رسیدن به هدف واحد هدایت کرد.
انتهای پیام /