پرداخت خسارات در سامانه بیمه حوادث مشترکان آغاز میشود
وزیر نیرو با اشاره به اقدام این وزارتخانه در بهبود شرایط از حیث عدم استفاده غیرمجاز از شبکه برق و عدم دستبرد به تجهیزات و ادوات برقی گفت: این، از موضوعهای مورد تاکید مقام معظم رهبری است و خوشحالیم که همکاران در کوتاهترین زمان ممکن در این چارچوب توانستند چند کار مهم را که تداوم هم خواهد داشت، در کشور به ثمر برسانند و موضوع رفع فرسودگی و بهبود شبکه های انتقال و توزیع در سرلوحه کار ما...
به گزارش ایسنا، محمدحسن متولی زاده در مراسم افتتاح پروژههای صنعت برق با بیان اینکه استان خوزستان به دلیل شرایط اقلیمی و بهخصوص در تابستان، استانی پرمصرف در زمینه برق است و در این استان با حمایت استاندار و دیگر مسئولان، در دو بخش احداث و توسعه زیرساختها و مدیریت مصرف برق تلاشها و موفقیتهای قابل توجهی بهدست آمده است، اظهار کرد: در بخش ساز و کارها یکی از مهمترین پروژههای توانیر در بخش توزیع که شعار آشتی شبکه برق با شاخ و برگ درختان است، جایگزینی شبکه سیمهای مسی با کابلهای خودنگهدار بوده که استان خوزستان و استان خراسان شمالی در اجرای این پروژه پیشتاز هستند.
مدیرعامل شرکت توانیر در خصوص مزایای این پروژه گفت: جایگزینی و اصلاح شبکه فرسوده با حفظ محیط زیست، کاهش تلفات غیرفنی، کاهش برق دزدیها، کاهش خسارات و خاموشیهای ناشی از سرقت سیمهای مسی، توسعه اشتغال و افزایش ایمنی شبکه برق در حوادث طبیعی و برخورد اجسام از اهداف اصلی و مزایای این طرح است.
وی با بیان اینکه اجرای این پروژه نقش مهم و حیاتی در کاهش تلفات شبکه توزیع داشته است، افزود: در دولت تدبیر و امید، بیش از 80 هزار کیلومتر کابل خودنگهدار جایگزین شبکه مسی شده که تاکنون علاوه بر استان خراسان شمالی، در شهر مشهد نیز 100 درصد این طرح اجرایی شده و در شهرهای تهران، شیراز و استانهای لرستان و فارس نیز تا پایان سال جاری بهصورت کامل اجرایی شده و به بهره برداری خواهد رسید.
40 پروژه صنعت برق در استان خوزستان افتتاح شد
گفتنی است؛ 40 پروژه صنعت برق استان خوزستان با حضور وزیر نیرو به بهرهبرداری رسید. این پروژهها که در مرکز پایش صنعت برق و از طریق ویدئو کنفرانس بهصورت همزمان به بهرهبرداری رسید، شامل 13 پروژه پست های 132 کیلوولت، 13پروژه توسعه خطوط 230 و 132 کیلوولت و 9 پروژه تعویض هادی خطوط 230 و 132 کیلوولت در سطح استان و نیز پنج پروژه بانک خازن در پست های 230 و 132 کیلوولت در اهواز، آبادان و مسجد سلیمان است.
بهرهبرداری این پروژهها که عملیات اجرایی آنها از سال 97 آغاز شده، در مجموع 310 میلیارد و 588 میلیون تومان از محل منابع ساخت و ساز و منابع دولتی هزینه در برداشته است.
با بهرهبرداری از این پروژهها 1124 فرصت شغلی به صورت مستقیم و برای 2127 نفر دیگر به صورت غیر مستقیم ایجاد شده است.
اجرای این پروژهها شامل استقرار 19 دستگاه ترانس مجموعا به ظرفیت 551 مگاولت آمپر، 8 دستگاه بانک خازنی مجموعا به ظرفیت 37.2 مگاوار، 185 کیلومتر مدار و 96 کیلومتر فیبر نوری و 123.5 کیلومتر مدار هادی پرظرفیت است.
این پروژهها با اهداف افزایش تعداد فیدرهای خروجی، افزایش قابلیت اطمینان و پایداری و نیز کاهش محدودیت و احتمال خاموشی اجرا شدهاند.
پروژه تبدیل شبکه سیمی فشار ضعیف به کابل خودنگهدار در استان خراسان شمالی به بهرهبرداری رسید
همچنین پروژه تبدیل شبکه سیمی فشار ضعیف به کابل خودنگهدار در استان خراسان شمالی با اعتبار 120 میلیارد تومان از محل منابع ساز و کارها به بهرهبرداری رسید، اجرای این پروژه که از سال 97 آغاز شده، برای 350 نفر به صورت غیر مستقیم فرصت اشتغال ایجاد کرده است.
این پروژه شامل شبکهای به طول 2300 کیلومتر است که با اهداف پیشگیری از برقهای غیرمجاز، حذف سرقت شبکههای مسی، ایمنسازی شبکههای عمومی برق، حفظ مبلمان شهری و بهبود پروفایل ولتاژ به بهرهبرداری رسید.
سامانه بیمه حوادث مشترکان برق توانیر به بهرهبرداری رسید / پرداخت خسارتها بدون نیاز به مراجعه حضوری
همچنین سامانه بیمه حوادث مشترکان برق شرکت توانیر امروز سهشنبه و در دهمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور وزیر نیرو به بهرهبرداری رسید، برای اجرای این پروژه شامل سامانه اطلاعرسانی تحت وب که از سال 98 آغاز شده، از محل منابع ساز و کارها و منابع دولتی، 300 میلیون تومان هزینه شده است.
گردش مالی خسارت بیمه در سال 98، 84 میلیارد تومان و در سال 99 حدود 100 میلیارد تومان بوده است و شرکت توانیر، برق منطقهای و توزیع برق و شرکت بیمه به صورت متمرکز فرآیند را رصد میکنند.
این پروژه با اهداف دسترسی آسان و شفاف مردم برای اعلام خسارتهای ناشی از حوادث داخل منزل، اعلام کد رهگیری به مردم و نظارت بر اجرای روند پرداخت خسارت از طریق شرکت بیمه مربوطه اجرا شده که با این اقدام دیگر نیاز به مراجعه حضوری مردم نیست و پرداخت خسارتها به مردم افزایش مییابد.
پروژه رفع محدودیتهای تولید نیروگاه نکا به بهرهبرداری رسید
همچنین پروژه رفع محدودیتهای تولید نیروگاه نکا در استان مازندران با اعتباری بالغ بر 335 میلیارد ریال توسط وزیر نیرو از طریق ویدئو کنفرانس به بهرهبرداری رسید. با اجرای این پروژه در نیروگاه نکا که با هدف رفع محدودیت تولید واحدها به میزان 23 مگاوات انجام شده، زمینه اشتغال یکصد نفر فراهم شده است.
برای اجرای این طرح حدود 335 میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است که هزینههای انجام شده برای این پروژه نسبت به افزایش توان حاصل شده کمتر از 10 درصد هزینه سرمایهگذاری مورد نیاز برای احداث واحد بخار جدید است و این امر نشان دهنده توجیه اقتصادی اجرای این طرحها در نیروگاههاست.
رفع محدودیت تولید واحدها به میزان 23 مگاوات، کاهش مصرف آب دمین به میزان 20 مترمکعب در ساعت، کاهش نرخ خروج اضطراری و افزایش ضریب آمادگی واحدها و همچنین کاهش میزان مصرف داخلی واحدها از جمله اهداف اجرای پروژه یادشده است.
ادامه دارد