شنبه 3 آذر 1403

پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم

برخی حساب‌های مشهور که در آشوب‌عای اخیر فعالیت بالایی داشتند یا از دسترس خارج شوند یا آنکه فعالیت‌های این اکانت‌ها به طرز قابل توجه‌ای کاهش یابد، دلیل آن چیست؟

سرویس سیاست مشرق - در آخرین روز از بهار امسال یک خبر عجیب از شهر دورس نظر همه را به سوی خود جلب کرد، رسانه‌های آلبانی اعلام کردند که در اثر درگیری میان نیروهای پلیس و عناصر منافقین یکی از اعضای این گروهک تروریستی به هلاکت رسیده و نزدیک به 100 نفر از ساکنین کمپ تیرانا معروف به اشرف 3 زخمی شده‌اند.

پلیس آلبانی اعلام کرد که بر اساس حکم دادگاه آلبانی و به دلیل نقض توافقات صورت گرفته به لانه تروریستی فرقه رجوی حمله کرده است. ساعاتی پس از این ماجرا وزارت کشور آلبانی نیز یک بیانیه منتشر کرده و نوشت که پاک‌سازی مقر منافقین با تصمیم دادگاه صورت گرفته است در این بیانیه آمده بود که عملیات پلیس در راستای اجرای قانون ویژه پیگرد علیه فساد و جنایت سازمان یافته و همچنین تصمیم دادگاه ویژه مربوط به فساد و جنایت سازمان یافته انجام شده است. تصمیم دادگاه نتیجه اقدامات گروهک منافقین بوده که با تعهدات آنها در سال 2014 یعنی در زمان استقرار این گروه در آلبانی داده بودند در تعارض بوده است.

بر اساس گزارشات پلیس ضدتروریسم آلبانی بارها درخواست فراهم شدن امکان بازرسی از کمپ اشرف 3 را ارائه کرده بود و برخی از این درخواست‌ها با تذکر و اخطار همراه بوده اما با این وجود منافقین به این درخواست‌ها مبنی بر حضور و بازرسی از این کمپ تن ندادند که نهایتا به دلیل نگرانی از انجام برخی عملیات خرابکارانه و تروریستی توسط این گروه در آلبانی، پلیس ضد تروریسم آلبانی وارد عمل شده است.

کلیک کلیک، بنگ بنگ در جنگ سایبری!

یکی از نکات قابل توجه در این عملیات ویژه و چند جانبه آن بود که پلیس آلبانی پس از ورود به کمپ تروریستی منافقین کلیه تجهیزات الکترونیکی و وسایل غیرمتعارفی از جمله تعدادی پهپاد، سرورهای هک و نفوذ رایاینه‌ای، تلفن‌های همراه ماهواره‌ای در کمپ اشرف 3 را کشف و ضبط کرده است. این ابتکار عمل باعث شد از زمان اجرای عملیات پلیس ضد تروریسم آلبانی در کمپ اشرف 3 بسیاری از حساب‌های کاربری منافقین در شبکه‌های اجتماعی به ویژه توییتر از کار افتاده و برخی حساب‌های مشهور که در آشوب‌های اخیر فعالیت بالایی داشتند یا از دسترس خارج شوند یا آنکه فعالیت‌های این اکانت‌ها به طرز قابل توجه‌ای کاهش یابد.

گروهک منافقین در طول 5 سال اخیر سرمایه‌گذاری سنگینی در جنگ سایبری انجام داده و علاوه بر راه اندازی و پروموت برخی حساب‌های کاربری مشهور تعدادی از حساب‌های پر اینترکشن را نیز خریداری کند، در حال حاضر همگی این‌حساب‌ها از کار افتاده است.

به عنوان مثال برخی اکانت‌های شتاب دهنده در اغتشاشات پاییزی که نقش لیدری آشوب‌ها را برعهده داشتند و هر توییت آن‌ها ثانیه‌ای پس از انتشار بیش از 5000 هزار لایک می‌خورد حالا به زحمت 10 بازدید می‌گیرند! عبدالله فولادوند و نعمت، دو نفر از مسئولان فنی این فرقه گفته‌اند که پلیس آلبانی سرور اصلی را که حاوی اطلاعات تمام مرتبطین داخل ایران بوده با خود برده‌اند.

عکس / اکانتی که در جریان اغتشاشات از طرف منافقین حمایت می‌شد حالا کمتر از انگشتان دو دست لایک می‌گیرد!

ابراهیم خدابنده یکی از اعضای بریده و جدا شده از گروهک تروریستی منافقین درباره فعالیت‌های این سازمان مخوف و زیرزمینی نوشته است:

روشی که اکنون سازمان از آن استفاده می‌کند، بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی است. حدود یک سال و نیم پیش، یک‌هزار دستگاه رایانه برای سازمان از طریق یک شرکت آلبانیایی وارد آلبانی و به سازمان که سفارش‌دهنده بود، داده شد. عکس‌هایی هم که اخیراً منتشر شد، مؤید همین مطلب است. اعضای سازمان تلاش می‌کنند در شبکه‌های اجتماعی، پست‌های مریم رجوی را پربیننده کنند، در این راستا از ماشین‌های ترول برای ترند کردن مریم رجوی و سازمان استفاده می‌کنند. فعالیت‌های سازمان در شبکه اجتماعی اینستاگرام افزایش پیدا کرده چون توئیتر و فیس‌بوک محیط کنترل‌شده‌تری هستند. اینها اکانت‌های فیک زیادی می‌سازند و از آن‌ها استفاده می‌کنند.

هر یک از اعضای سازمان ممکن است بیش از 10 حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی داشته باشند که تصاویر بیشتر آن حساب‌ها، دخترهای جوان و با نام‌های آذر، اکرم و... است. همچنین به‌طور گسترده با فالورهایشان ارتباط برقرار می‌کنند. ترفند جذب فالورهایشان این‌گونه است که مدام فالو می‌کنند و به تمامی فالورهای خود پیام می‌دهند تا اینکه بتوانند با یک فرد ارتباط برقرار کنند. پس از اینکه ارتباط برقرار شد، ارتباط‌گیری با آن فرد با همان اکانت به فرد دیگری در سازمان سپرده می‌شود.

این عضو قدیمی منافقین درباره دلایل علاقه این گروهک به جنگ سایبری به نکته مهمی اشاره کرده و هدف از این دست فعالیت‌ها را اثرگذاری اجتماعی خوانده و می‌گوید:

موضوع گفتگوی آنان با کاربران شبکه‌های اجتماعی، مشکلات آن فرد و جامعه است، به‌طور مثال با یک فرد بیکار به گفتگو می‌نشینند و در نهایت او را به این نتیجه می‌رسانند که "دلیل بیکاری تو، جمهوری اسلامی ایران است و اگر این نظام حاکم نبود، تو اکنون شغل خوبی داشتی". تصویری که از گورخوابی برخی از مستمندان منتشر شد، به‌قدری توسط اکانت‌های سازمان بازنشر داده شد که دختر من که در انگلیس است، فکر می‌کرد نیمی از مردم تهران گورخواب هستند!

همچنین کنار آن تصویر نوشته شده بود «اگر جمهوری اسلامی نبود، اکنون این گورخواب در کاخ خوابیده بود «تلاش اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در شبکه‌های اجتماعی این است که کاربران را به مرحله نفرت از نظام برسانند تا آن افراد در شرایطی که به‌وجود می‌آید، عملیات‌های ایذایی انجام بدهند، اموال عمومی را آتش بزنند و شیشه‌های بانک‌ها و مغازه‌ها را بشکنند.

هشتگ‌های غیرفعال در جنگ غیر نرمال اینترنتی

تا پیش از ورود هدایت‌شده پلیس آلبانی به کمپ منافقین بیش از 1500 نفر نیروی آموزش‌دیده، شبانه‌روز به‌صورت شیفتی، مشغول تولید محتوای حرفه‌ای علیه مفاهیمی مانند اسلام، حجاب، بزرگنمایی مفاسد اقتصادی، خرافه‌نمایی مقدسات مذهبی، نفرت‌پراکنی و تولیدات محصولات مسنهجن در اینترنت به ویژه شبکه‌های اجتماعی بودند اما در حال حاضر مطابق بررسی آمار و ارقام توییت های منتشر شده و همچنین تعداد منابع به کار گرفته شده در استفاده از هشتگ‌های منتسب به سازمان منافقین، نشان میدهد برخی هشتگ ها در تاریخ حمله منافقین غیرفعال شدند.

سال 1398 نشریه آمریکایی مادرجونز فاش کرده که همزمان با تشدید تحریم‌های اقتصادی علیه ایران و لحن خصمانه و تهدیدآمیز آمریکایی‌ها علیه ایران، شبکه‌ای از کاربران در توییتر فعال شده که پیام‌های ضد ایرانی مشابهی را منتشر می‌کنند. این شبکه شامل بیش از 400 حساب کاربری در توییتر است که از حساب‌های کاربری واقعی، ربات و سایبورگ (حساب‌های نرم‌افزاری) تشکیل شده‌اند. این حساب‌ها در پیام‌های خود از سیاست تغییر نظام ایران حمایت می‌کنند.

مطالعات انجام‌شده توسط یک پژوهشگر مستقل اینترنتی به نام 'جف گلبرگ' نشان می‌دهد شبکه‌ای شامل 350 حساب کاربری بیش از 5میلیون توییت برای تقریباً 500هزار دنبال‌کننده (فالوور) خود پست کرده‌اند. این حساب‌ها محتوای کاملاً یکسانی را منتشر می‌کنند و با کاربران یکسانی تعامل دارند و به‌طور میانگین 100 بار در روز توییت کرده بودند.

«گلبرگ» که بنیان‌گذار یک پروژه تحقیقاتی در ارتباط با رسانه‌های اجتماعی است، می‌گوید که علاقه‌ای به مسائل سیاسی ایران ندارد و به طور تصادفی در زمان انجام تحقیقات خود این حساب‌های کاربری را کشف کرده است. بن دکر پژوهشگر رسانه‌ای نیز 75 حساب کاربری را کشف کرده که پیام‌های ضد نظام ایران را در توییتر منتشر می‌کنند. دکر معتقد است که این حساب‌ها واقعی نیستند یا توسط نرم‌افزار تقویت می‌شوند زیرا پست‌های خود را در تمام روزهای هفته مطابق با یک جدول زمانی مشخص ارسال می‌کنند. به عنوان مثال، پنج حساب مهم در این شبکه در طول چند سال گذشته صدها هزار پست را توییت کرده‌اند. وی معتقد است محتوای منتشرشده توسط این اکانت‌ها منعکس‌کننده مواضع سازمان مجاهدین خلق و همچنین شاخه سیاسی بین‌المللی آن یعنی شورای ملی مقاومت ایران است. هر دو ارگان، خواستار تغییر نظام ایران هستند و روابط نزدیکی با مقامات دولت ترامپ دارند.

پس از حمله پلیس آلبانی به کمپ منافقین بررسی آماری فعالیت‌های سایبری این فرقه تروریستی نتایج جالب توجهی دارد:

بر این اساس تعداد توییت‌های منتشر شده که حاوی هشتگ‌های پروموت شده توسط لشگر سایبری منافقین هستند، نشان می‌دهد که از روز سی ام خرداد، پس از حمله پلیس آلبانی به پادگان اشرف 3، به شدت افت کرده است. این روند نزولی تا یکم تیر ماه ادامه داشته و بعد از آن با شیب ملایمی رو به رشد حرکت کرده است هرچند که با شرایط پیش از حمله به اشرف، فاصله بسیار زیادی دارد.

از طرف دیگر تعداد سکوهای استفاده کننده از هشتگ‌های فوق نیز متاثر از حادثه رخ داده افت فاحشی را تجربه کرده است. می توان به این نکته اشاره کرد که با توجه به جامعه آماری مد نظر سکوهای از دست رفته هنوز به میزان قابل توجهی احیا نشده‌اند، اما حجم فعالیت سکوهای موجود افزایش یافته است تا بدین وسیله بخشی از افت فاحش فعالیت مجازی منافقین احیا و جبران شود.

از طرفی دیگر برای بررسی این ادعاها، میانگین کامنت تعدادی از رسانه‌های اینستاگرامی در روز 30 خرداد (روز حمله به مقر سازمان) و بازه 20 تا 30 خرداد با یکدیگر مقایسه شده است. بر اساس یافته‌های به‌دست آمده، میانگین کامنت صفحه ایران‌اینترنشنال در روز 30 خرداد، با کاهش 43 درصدی نسبت به 10 روز قبل از آن مواجه شده است و کامنت‌های بی‌بی‌سی فارسی نیز 31 درصد کاهش داشته است. این در حالی است که میانگین کامنت‌ها تقریبا تفاوتی با قبل نداشته است.

نکته جالب توجه آنکه علاوه بر هشتگ‌ها، اکانت‌های منافق نیز پس از حمله غیرفعال شدند. این اکانت ها که به عنوان «لشگر سایبری» منافقین شناخته میشوند، پس از درگیری در پادگان اشرف و ضبط تجهیزات، ناپدید شدند. موضوعی که تولسط کاربران فضای مجازی نیز احساس شده و مدعی شدند که پس از حمله، میزان فحاشی، نفرت پراکنی و ناامیدی در شبکه های اجتماعی کاهش یافته است.

غیرفعال شدن اکانت ها به سه وضعیت، صورت گرفته است:

* برخی اکانت‌ها در ساعات حمله غیرفعال شده و پس از چند ساعت دوباره فعلایت خود را از سر گرفتند.

* برخی اکانت‌ها در ساعات حمله غیرفعال شده و پس از چند روز دوباره فعلایت خود را از سر گرفتند

* برخی اکانت‌ها در ساعات حمله غیرفعال شده و این وضعیت فقط در پلتفرم توئیتر بوده و افراد مذکور پس از چند روز در تلگرام و اینستاگرام، دوباره فعالیت خود را از سر گرفتند.

مطالب فوق در رصد صفحات برخی چهره های سرشناس ضدانقلاب نیز به خوبی مشهود است. طبق بررسی‌ها، پس از حمله پلیس آلبانی به مقر اشرف، تعداد لایک‌ها، ریتوئیت‌ها و به طور کلی بازتاب و حمایت از محتواهای منتشر شده توسط چهره های ضد انقلاب، به شدت کاهش یافتند.

لازم به ذکر است که حمله پلیس آبانی در ظهر 20 ژوئن رخ داده و برای برای در فضای مجازی باید بین 19 تا 21 ژوئن، از یک روز پیش از جمله تا فردای آن بررسی شود.

با مقایسه دو توئیت سرکرده فرقه منافقین مریم رجوی در تاریخ 20 ژوئن (30 خرداد) پیش از حمله و 21 ژوئن، فردای آن، مشخص میشود که تعداد لایک ها و ریتوئیت ها بشدت کاهش پیدا کردند.

عکس / کاهش لایک و ریتوییت اکانت سرکرده منافقین

عجیب‌تر آنکه با برسی اکانت چهره‌های دیگر که وابستگی خود را به منافقین ابراز نکردند، مشخص میشود که آن ها نیز توسط سایبری های اشرف، هدایت و وایرال می شوند. در این بین چهره هایی همچون مهدی یراحی نیز وجود دارد که پس از درگیری در اشرف، با کاهش شدید لایک و ریتوئیت مواجه شده است. یراحی در جریان اغتشاشات، قطعه آهنگ‌هایی تولید و منتشر کرده که در تمامی فراخوان‌های ضد انقلاب مورد استفاده قرار گرفته است.

عکس / لیدرهای اغتشاشات با افت شدید در شبکه‌های اجتماعی روبرو هستند

علاوه بر این برخی اکانت ها از روز حمله به بعد، فعالیتشان متوقف شده است. برخی از آن ها هنوز فعالیت را از سر نگرفته و برخی پس از این که در شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار گرفتند، روز های بعد شروع به فعالیت گرفتند. تعدادی از اکانت ها نیز توئیترشان متوقف شده (به طور غیرعادی) متوقف شده و در دیگر پلتفرم ها فعالیت می کنند، این ماجرا احتمالا مرتبط به سروری‌هایی است که در حال حاضر در اختیار منافقین قرار ندارد.

عکس / اکانت‌های فروخته شده به منافقین در حال حاضر غیر فعال شده است.

عکس / این اکانت یک هفته پس از این ماجرا اکانت خود را حذف کرد

جوانان محلات در اغتشاشات حالا کجا هستند؟

یکی از مهمترین فعالیت‌های منافقین در طول اغتشاشات پاییزی در سال گذشته استفاده از چند اکانت جعلی با عنوان «کمیته‌های جوانان محلات» بود که نقش صادرکننده فراخوان را برعهده داست. این اکانت‌های سایبری در شهرهای مختلف در امتداد استراتژی «کانون‌های شورشی» این سازمان تروریستی قرارداشته و در شبکه‌های مجازی و نیز رسانه‌های فارسی‌زبان ازجمله شبکه تروریستی اینترنشنال تبلیغ و به‌روزرسانی می‌شد، در حال حاضر این سکوهای تولید آشوب از کار افتاده و برخی رابطین و ادمین‌های آن که مرتبط یا منافقین بودند نیز توسط نهادهای امنیتی دستگیر شده‌اند، این افراد در اعترافات خود بیان کرده‌اند که توسط سرپل‌های منافقین این صفحات را راه‌اندازی کرده بودند. پس از ضربه سی خرداد به کمپ اشرف 3 کلیه خطوط هماهنگی داخلی و خارجی قطع شده است.

عکس / مهدیار آقاجانی در پاریس و از گردانندگان صفحات منافقین

اواخر زمستان سال 1399 دولت آمریکا اعلام کرد که یکی از مهم‌ترین پروژه‌های تبلیغاتی علیه ایران را متوقف خواهد کرد، در آن زمان وزارت خارجه آمریکا با انتشار یک بیانیه کوتاه نوشت که بودجه مالی طرح ایران دیس اینفو را قطع کرده است. حذف این بودجه بزرگ مالی برای اپوزیسیون خارج از کشور و عناصر ضدانقلاب یک شوک بزرگ محسوب می‌شد، زیرا حذف کمک مالی از سوی آمریکایی‌ها باعث می‌شد برخی مؤسسات ضد ایرانی که به‌صورت شبانه‌روزی به بمباران روانی مردم دست می‌زدند دکان‌های خود را تعطیل کرده و بیکار گردند.

یک ماه پس از تعطیل شدن این پروژه تبلیغاتی، وب‌سایت اینترسپت (Intercept) جزئیات خاتمه این پروژه را منتشر کرد. در این گزارش آمده بود که دیس‌اینفو در زمره عملیات‌های گروه توانا با بودجه ده میلیون دلاری در ده سال اخیر بوده است. همچنین در این گزارش آمده بود که بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها (FDD)، اندیشکده‌ای که حمله نظامی به ایران را ترویج و تشویق می‌کند؛ بانی این پروژه بوده است.

اما چه چیزی باعث شد که این کارزار تبلیغاتی تعطیل شود؟ اینترسپت نوشته بود که این پروژه که به‌صورت مشخص بودجه آن از مالیات آمریکایی‌ها هزینه می‌شود، بر آزار و اذیت آنلاین منتقدان سیاست خارجی ترامپ در خاورمیانه تمرکز داشت. دو نفر از نمایندگان کنگره آمریکا که در جلسه توجیهی کنگره با مرکز تعامل جهانی، بازوی مشترک وزارت دفاع و کنگره آمریکا برای مقابله با پروپاگاندا و عملیات روانی حضور داشتند، تأیید کردند سعید قاسمی نژاد، مشاور ارشد اندیشکده اف. دی. دی و پیمانکار پروژه ایران دیس‌اینفو بوده و آن را به موسسه توانا واگذار کرده بود. عوامل موسسه توانا نیز این پروژه را به سوی مقاصد ترامپ منحرف کرده بودند.

به نظر می‌رسد که پس از پایان اغتشاشات اخیر لشگر سایبری منافقین نیز به همان سرنوشتی دچار شده است که پیش از این بر سر پروژه ایران دیس اینفو آمده است، کشورهای غربی از منافقین به عنوان یک دستمال کاغذی استفاده کرده و حالا پس از شکست آشوب‌ها در چند محله این گروهک فرتوت را به زباله‌دان فرستاده‌اند.

در طول اغتشاشات پاییزی پروژه جنگ سایبری آنچنان برای دشمن با اهمیت بود که سازمان سیا از آن به نام «خانه مخفی» یاد می‌کرد که این خانه تیمی و مخفی‌شده درواقع استعاره از نفوذ عناصر ادراکی بود که توسط صدها هزار اکانت و شبکه هدایت‌شده بر تغییرات نسلی اثر داشت. اما حالا این پروژه شکست خورده در وضعیتی قرار گرفته است که از کمپ اشرف 3 خبر از حذف فیزیکی و تسویه‌حساب‌های درون تشکیلاتی می‌رسد، خبر رسیده که جنازه فهیمه آذرانی، از مهره‌های این فرقه تروریستی، بیرون از پادگان اشرف و در خیابان‌های آلبانی پیدا شده است.

این گروهک مدعی شده که فهیمه آذرانی به دلیل بیماری مرده است، اما برخی اخبار حکایت از این دارد که در هنگامه حمله پلیس آلبانی به پادگان گروهک رجوی، برخی اعضا از فرصت استفاده و فرار کرده‌اند. یکی از آن‌ها فهیمه آذرانی بوده است که دیگر حاضر نبوده نقش سرباز سایبری را برای فرقه رجوی بازی کند، با توجه به تجربه متعدد این گروهک در تسویه درون گروهی و حذف نیروهای خود پس از نافرمانی، برخی معتقدند که آذرانی را خود گروهک کشته است، انتشار خبر مرگ فهمیه آذرانی عضو ارشد و تشکیلاتی منافقین مقدمه تیرهای غیبی است که بر چشم دشمن خواهد خورد!

پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 2
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 3
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 4
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 5
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 6
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 7
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 8
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 9
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 10
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 11
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 12
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 13
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 14
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 15
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 16
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 17
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 18
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 19
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 20
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 21
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 22
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 23
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 24
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 25
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 26
پشت پرده غیرفعال شدن شبکه سایبری منافقین / آغاز تسویه حساب‌های تشکیلاتی در اشرف 3/ ادمین‌های صفحات جوانان محلات این روزها کجا هستند؟ + عکس و فیلم 27