سه‌شنبه 10 مهر 1403

پلمب هشت هزار و 243 واحد صنفی غیرضروری به دلیل کرونا در خوزستان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پلمب هشت هزار و 243 واحد صنفی غیرضروری به دلیل کرونا در خوزستان

اهواز - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: هشت هزار و 243 واحد غیرضروری در بحث کرونا که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده بودند در استان پلمب شدند.

امیرحسین نظری شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از اوایل اسفندماه پارسال تاکنون با آغاز شیوع ویروس کرونا در استان و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی اصناف و کاهش فعالیت واحدهای صنفی غیرضروری بازرسی از این واحدها بیشتر شده است.

وی گفت: در این مدت از 57 هزار و 743 واحد صنفی در خوزستان بازرسی شده است که از این تعداد 28 هزار و 701 واحد اخطار گرفتند.

رییس سازمان صمت استان با اشاره به بازرسی‌های عادی این سازمان از واحدهای صنفی بیان کرد: از اردیبهشت ماه تاکنون 15 هزار و 649 واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند که برای 803 واحد پرونده تخلف تشکیل شده است.

نظری ادامه داد: ارزش ریالی این تعداد پرونده 12 میلیارد و 270 میلیون ریال است و این گشت‌های بازرسی با همکاری اداره تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی انجام می‌گیرد.

وی گفت: در یک ماه اخیر سه واحد صنفی در میدان میوه و تره بار غدیر اهواز به دلیل تکرار تخلف گرانفروشی پلمب شدند.

رییس سازمان صمت استان با اشاره به تعداد بازرسی در بحث قاچاق در سطح استان بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون در قالب گشتهای مشترک سازمان صمت استان، اداره تعزیرات و نیروی انتظامی 153 واحد صنفی در استان در بحث قاچاق کالا مورد بازرسی قرار گرفتند که چهار پرونده تخلف در بخش قاچاق در این مدت تشکیل شده است.

وی افزود: ارزش ریالی این تعداد پرونده چهار میلیارد و 116 میلیون ریال است که بیشترین قاچاق در خصوص سیگار و نهاده‌های دامی بوده است.

نظری با اشاره به اینکه گشت دیگری در خصوص قاچاق توسط سازمان صمت انجام می شود ادامه داد: در این گشت نیز در همین مدت 665 مورد بازرسی انجام گرفت که 13 پرونده در خصوص قاچاق کالا تشکیل شد.

رییس سازمان صمت استان ادامه داد: ارزش ریالی این تعداد پرونده چهار میلیارد و 532 هزار و 690 ریال بود که بیشترین میزان قاچاق بیشتر در کالاهایی همچون لوازم آرایشی، سیگار و مواد خوراکی بوده است.

با شیوع ویروس کرونا ثبت نام اصناف در وزارت بهداشت برای دریافت کد بهداشتی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجباری شده است.

بازرسان سازمان صمت، تعزیرات حکومتی و معاونت غذا و دارو نیز از وضعیت رعایت اصول بهداشتی توسط اصناف و نحوه فعالیت واحدهای صنفی غیرضروری را مورد بازرسی قرار می‌دهند.

طبق گفته کارشناسان واحدهای صنفی در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی می‌توانند کانون انتشار این ویروس باشند.

*س_برچسب‌ها_س*