دوشنبه 8 بهمن 1403

کاندیداهایی که هنرشان حضور در مراسم ترحیم است یا کسب رأی با تهمت زدن به رقبا

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع

اقتصادنیوز: عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: کاندیداها به جای سود جستن از پول‌های بی‌حساب و بیان تهمت‌های بی‌سند، برنامه‌هایشان را به اطلاع مردم برسانند؛ وگرنه وعده‌های روی هوایی که عملی نمی‌شود و بیش از آنکه مردم را نسبت به آینده امیدوار کند، آنان را مأیوس می‌سازد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی، با اشاره به رعایت ضرورت‌های فعالیت انتخاباتی از سوی کاندیداها، اظهار کرد: متاسفانه شاهدیم که در طول سال‌های گذشته انتخابات در کشور با انجام اموری پیش رفته که به مصلحت هیچ کاندیدا و هیچ انتخاباتی نیست؛ از جمله اینکه برخی از داوطلبان عادت کرده‌اند کارشان را با تهمت زدن به رقبا پیش برند و از این طریق خود را مطرح کنند و رای‌ها را به سمت خویش بکشانند.

وی افزود: این اقدامات خلاف شرع در حالی میان عده‌ای از کاندیداها رواج دارد که از سوی دیگر اسراف کاری‌های فراوانی هم در امر هزینه‌های تبلیغاتی انجام می‌شود. آن هم از طریق پول‌هایی که هیچ معلوم نیست از کجا می‌آید. پول‌هایی انباشته‌شده که صرف خرج‌های بیجا و اقدامات ناروا می‌شود.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه داوطلبان به جای خرج‌های آنچنانی و تهمت‌های بی‌حساب و کتاب بهتر روش‌های اعتدالی را در امر انتخابات پیشه کنند، گفت: یکی دیگر از رفتارهای خلاف شرع و قانون که متاسفانه در برخی مناطق کشور دیده می‌شود و حتی به طور علنی و آشکار نیز صورت می‌پذیرد، خرید آرای انتخاباتی است. این اقدام را می‌توان بدترین عمل و ناپسندترین روش برای برگزیده شدن محسوب کرد.

ابراهیمی ادامه داد: کسانی که کاندیدا شده‌اند باید به جای سودجستن از پول‌های بی‌حساب و بیان تهمت‌های بی‌سند و رأی جمع‌کردن‌های این‌چنینی، برنامه‌های‌شان را به اطلاع مردم برسانند و حرف درست بزنند وگرنه وعده‌های روی هوا دادن و شعارهای فراتر از وظایف نمایندگی به زبان آوردن، بیش از آنکه مردم را نسبت به آینده امیدوار کند با عملی‌نشدن‌شان آنان را مأیوس و ناراضی می‌سازد.

این نماینده سابق مجلس در پایان تاکید کرد: اگر داوطلبان انتخابات تلاش خود را صرف توصیف شرایط فعلی کشور برای مردم کنند و برایشان از برنامه‌هایی که می‌توان در این شرایط برای بهبود وضعیت جامعه عملی کرد، سخن بگویند هم مردم از وظایف نمایندگی مطلع می‌شوند و انتظارشان از آنان معقول خواهد شد و هم بهتر می‌توانند در میان کاندیداها اصلح‌شان را برگزینند.

میرزایی: مردم باید بسنجند که به چه کسانی و با چه وعده‌هایی رای می‌دهند

همچنین رییس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مادامی که مردم به وعده‌هایی که با وظایف نمایندگی منطبق نیست دلخوش باشند قطعا مسیر انتخاب‌های غلط ادامه خواهد داشت. زمانی از دل انتخابات افرادی کارآمد بیرون می‌آیند که نگاه مردم و انتخاب آنان سنجیده باشد.

جلال میرزایی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات و ضرورت همخوانی شعارها با وظایف نمایندگی بیان کرد: کاندیداها باید در حیطه و وظایف یک نماینده براساس قانون به معرفی خود بپردازند و وعده‌های کاندیداها مسلما باید مبتنی بر بعد قانون‌گذاری و نظارت باشد. کاندیداها باید به چرایی گره‌ها در سیاست خارجی و برخی از مسائل درون کشور توجه داشته باشند.

وی در ادامه اظهار کرد: فردی که برای کسب رای و حمایت وعده ایجاد شغل با استفاده از نفوذ خود به عده‌ای می‌دهد و یا این‌که وعده می‌دهد فردی با مدرک کارشناسی را به عنوان مدیر کل در بخشی منصوب کند و یا یک منطقه را آسفالت کند قطعا از مسیر اصلی خود خارج شده و از وظایف نمایندگی فاصله گرفته است. کاندیداها باید به بایدها و نبایدهای اصول نمایندگی باید توجه داشته باشند.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اما از سوی دیگر نگاه شهروندان و مردمی که پای صندوق رای می‌آیند و نماینده خود را انتخاب می‌کنند حائز اهمیت است. مردم اگر می‌خواهند که مجلسی کارآمد داشته باشند باید در انتخاب خود دقت کنند. مردم باید بسنجند که به چه کسی و با چه وعده‌هایی رای می‌دهند.

وی در ادامه تاکید کرد: اگر مردم به وعده‌هایی که با وظایف قانونی نماینده منطبق نیست دلخوش شوند قطعا در انتخاب خود دچار اشتباه می‌شوند. متاسفانه ما بعضا شاهد هستیم که بعد از انتخابات همواره عده‌ای اظهار پشیمانی می‌کنند و انگشت اشاره را به سمت دیگران می‌گیرند. در حالی که سرنوشت انتخابات را مردم تعیین می‌کنند. مردم باید با توجه به شرایط و سنجیدن برنامه‌های پیشنهادی به پای صندوق بیایند.

میرزایی در ادامه با اشاره به این‌که در فضای عمومی انتخابات برنامه‌ها و سیاست‌های راهگشا برای حل مشکلات دیده نمی‌شود، اظهار کرد: در این دوره طیف‌های سیاسی، برنامه‌ها و سیاست‌های ویژه‌ای برای حل مشکلات ارائه ندادند. طیفی که با روی کار آمدن این دولت به وجه سلبی رفته بود در فضای انتخاباتی به سیاست نفی روی آورده است و برنامه‌ای برای حل مشکلات ارائه نداده است.

وی ادامه داد: منافع ملی در صورتی محلی از اعراب پیدا می‌کند که ما ملی فکر کنیم و جریان‌ها و تشکل‌هایی در جامعه وجود داشته باشد که ما را به سمت دیدگاه ملی سوق دهند، اما متاسفانه ما چنین چیزی نداریم. امروز هنر برخی از کاندیداهای شهرستان‌ها شرکت در مراسم ترحیم و یا صدور پیام تسلیت و تبریک است نمی‌توان از این افراد انتظار داشت که راجع به مسائل ملی فکر کنند و این انتظار بالایی است.

این مطلب برایم مفید است بلی 0 نفر این پست را پسندیده اند