یک‌شنبه 4 آذر 1403

10 هزارتن گوشت منجمد وارد بنادر شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
10 هزارتن گوشت منجمد وارد بنادر شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مسعود امراللهی سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی کشور بیان داشت: مشکلی در زمینه تامین کالاهای اساسی وجود ندارد، اما می‌دانید که بازار بر اساس عرضه و تقاضا تنظیم می‌شود و تقاضا در بازار بالا رفته است.

وی اظهار داشت: همین الان 10 هزار تن گوشت منجمد برزیلی وارد بندر شهید رجایی شده و روزانه حداقل 300 تن محصول در حوزه پروتئینی وارد بازار کشور می‌شود. برای تامین گوشت گرم وارداتی محدودیت داریم، زیرا از دو کشور پاکستان و روسیه باید این محصول را وارد کنیم و کلاً سه کشتارگاه در این کشورها وجود دارند که مورد تایید سیاست‌های دامپزشکی است.

همچنین محمدعلی اسفنانی معاون پیشگیری سازمان تعزیرات حکومتی، امروز در قرارگاه ملی نظارت و بازرسی بر بازار ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان که به همت سازمان حمایت برگزار شد، گفت: سال‌هاست که در بحث تنظیم بازار درگیر کار هستیم و در حال حاضر نیز چندین قرارگاه زیر نظر سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف وجود دارد و نمی‌دانم این تعداد قرارگاه چه نتیجه‌ای در جامعه دارد، لذا اگر آسیب‌شناسی در این زمینه صورت بگیرد بهتر است تا اینکه قرارگاه سر قرارگاه ایجاد شود.

اسفنانی اظهار امیدواری کرد: ماحصل جلسه بهبود وضعیت موجود باشد، زیرا احساس می‌کنم این جلسه بیشتر شبیه به همایش است تا قرارگاه زیرا قرارگاه باید مستقر باشد و در یک دوره زمانی محدود یا نامحدود برگزار و تصمیمات آن مرتب رصد شود.

وی با اشاره به لایحه تشکیل سازمان بازرگانی بیان داشت: از لحاظ حقوقی در مورد تشکیل این سازمان بحث بسیاری وجود دارد، زیرا قرار است این سازمان جایگزین بخش بازرگانی وزارتخانه شود و بر اساس پیش‌نویس قرار است در صورت تشکیل، سازمان حمایت و بخشی از وزارت جهاد کشاورزی بر اساس قانون انتزاع در این سازمان قرار گیرد و لذا وضعیت نگاه به بازار بسیار متفاوت خواهد شد و من نمی‌دانم که آینده آن چیست.

در ادامه این جلسه حسین فرهید زاده رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بیان داشت: با توجه به مصادف شدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، بحث ما هماهنگی ذیل کمیته ملی اقدام مشترک است تا فرآیند مشترکی را در حوزه نظارت پیش بگیریم.

وی بیان داشت: در کمیته اقدام مشترک سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت جهاد و بسیج اصناف و اتاق اصناف حضور دارند و ما به‌عنوان سازمان حمایت از اعضای فعال آن هستیم، لذا یک فضایی پیش رو داریم که اگر بخواهیم کاری در کشور برای مردم کاری انجام شود، باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود، از جمله اینکه سامانه شفافیت فروشگاهی ایجاد شود که بر اساس مصوبه مقرر شده 200 هزار فروشگاه حتماً به این طرح بپیوندد.

فرهید زاده بیان داشت: حدود سه میلیون و 800 هزار واحد تولیدی، صنفی و شرکت پخش در کشور وجود دارد، لذا وقتی قرار باشد اینها را مورد بررسی قرار دهیم، باید از تمام ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم.

وی بیان داشت تعداد بازرسی‌ها باعث هدر رفتن انرژی و اختلال در بحث بازرسی می‌شود، بنابراین باید یک مشی واحد در این خصوص داشته باشیم، باید از یک روش مناسب استفاده کنیم تا از تمام ظرفیت‌ها بتوانیم به‌درستی استفاده کنیم.

فرهید زاده در ادامه بیان داشت: ما اعتقادی به افزایش قرارگاه و افزایش بروکراسی نداریم و دوستانی که به اینجا دعوت شده‌اند، در واقع به همایش دعوت شده‌اند و بنای امروز ما این است که مشکلات برای دو ماه نوروز و ماه رمضان مطرح شود و تمرکز ما نیز روی همین موضوع است.

قاسم نوده فراهانی نیز در ادامه این جلسه بیان داشت: در دو ماه رمضان و نوروز باید همکاری بیشتری داشته باشیم، زیرا قیمت کالاها افزایش یافته و در کنار آن نیز برخی‌ها نیز اجحاف می‌کنند.

رئیس اتاق اصناف ایران بیان داشت: بازار را عرضه و تقاضا و سپس رقابت تنظیم می‌کند. بازرسی‌های متعدد شاکی هستند لذا تقاضا داریم که در این دو ماه از حضور بازرسین مشترک با حضور نماینده صنف استفاده شود.

وی اظهار داشت: آنچه در بازار مشهود است گرانی و گران‌فروشی است که البته گران‌فروشی مردم را اذیت می‌کند و توزیع نکردن به‌موقع کالا توسط کارخانه‌ها نیز موجب اذیت مردم شده است و الان کارخانه‌ها قطره‌چکانی کالا به بازار عرضه می‌کنند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید محمدعلی اسفنانی معاون پیشگیری سازمان تعزیرات حکومتی بازار ویژه ایام نوروز ماه مبارک رمضان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است