3 نونهال شاهرودی به تیم ملی تکواندو راه یافتند
شاهرود - رئیس هیئت تکواندوی استان سمنان از راه یابی سه نونهال شاهرودی به تیم ملی تکواندوی جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، سعید نوروزی عجم ظهر شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی هیئت تکواندوی شاهرود، از راه یابی سه نونهال به تیم ملی تکواندوی کشورمان خبر داد و بیان کرد: یک دختر و دو پسر تکواندو کار شاهرودی با قهرمانی در مسابقات کشوری، لباس تیم ملی کشورمان را بر تن کردند.
وی با بیان هلیا ابراهیمیان با مربیگری منصوره رضایی و فرزانه سادات طباطبایی توانست در مسابقات کشوری مقام اول را کسب و به تیم ملی راه یابد، افزود: آتیلا مولانا و بنیامین محمدی با مربیگری سهیل و ساجد مولانا دیگر راه یافتگان به تیم ملی نونهالان تکواندوی کشورمان هستند.
رئیس هیئت تکواندوی استان سمنان گفت: مسابقات قهرمانی کشور با حضور 280 تکواندوکار از سراسر کشور دیروز در تهران برگزار و قهرمانان نونهال شاهرودی در این رقابتها درخشیدند.
نوروزی عجم از اعزام این ورزشکاران به رقابتهای جهانی خبر داد و گفت: رقابتهای نونهالان قهرمانی جهان ششم تا نهم شهریور به میزبانی بوسنی در شهر سارایوو و مسابقات نونهالان قهرمانی آسیا 15 تا 17 شهریورماه در لبنان و شهر بیروت برگزار خواهد شد.