30 کشور مشتری داروی مالاریای هند برای درمان کرونا هستند
دهلی نو - ایرنا - وزارت امور خارجه هند اعلام کرد: بیش از 30 کشور برای مقابله با ویروس کرونا، خواهان دریافت داروی "هیدروکسی کلروکین" شده اند. این دارو در درمان بیماری مالاریا کاربرد دارد.
به گزارش روز دوشنبه رسانه های هند، دهلینو صادرات این دارو را ممنوع ساخته است اما روز گذشته دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا از هند درخواست کرد تا این ممنوعیت را لغو کند.
مقامات آگاه دولت هند روز دوشنبه اعلام کردند که با وجود ممنوعیت صادرات این دارو، هند احتمالا "هیدروکسی کلروکین" را به تعدادی از کشورها صادر خواهد کرد.
یک مقام در وزارت بهداشت هند که نخواست نامش فاش شود گفت: هند می تواند در هر ماه 200 میلیون قرص مالاریا تولید کند. در حال حاضر ما دارای ذخیره کافی برای مصرف داخلی هستیم.
وزارت بهداشت هند هفته گذشته صادرات این دارو را بدون هیچ استثنایی ممنوع کرد. ماه گذشته صادرات داروی مالاریا از سوی هند در راستای اهداف انسان دوستانه مجاز بود.
دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا گفت: پس از تماس با نارندرا مودی نخست وزیر هند، این کشور اکنون در ممنوعیت صادرات داروی "هیدروکسی کلروکین" به آمریکا تجدید نظر خواهد کرد.
این درحالی است که یک مقام دیگر دولتی هند تایید کرد که 29 کشور دیگر در اروپا و آمریکای لاتین خواهان دریافت این دارو از هند هستند.
وزارت بهداشت هند تجویز "هیدروکسی کلروکین 400 میلی گرم" برای یک روز و "هیدروکسی کلروکین 200 گرم" برای دو روز به همراه مصرف پنج روزه داروی "ازیترو میسین 500 میلی گرم" را برای بیماران کرونایی که حال آنها بسیار وخیم است، توصیه کرده است.
این دارو به عنوان درمان احتمالی بیماری کرونا در نظر گرفته می شود.
مقامات بهداشتی هند روز دوشنبه اعلام کردند که آمار کل موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور از مرز 4 هزار نفر گذشته است درحالی که بیش از 100 نفر نیز در هند به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید19» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.
علایم این ویروس 80 درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر میشود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود. واکسنی برای این ویروس تاکنون وجود ندارد و تنها راه نجات از آن تشخیص زودهنگام و درمان بیمار زیر نظر پزشکان در قرنطینه است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*