4 پرونده عوارض واکسیناسیون در جنوب کرمان رد شد
جیرفت - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از تشکیل چهار پرونده عوارض واکسیناسیون کرونا در منطقه جنوب کرمان طی روزهای گذشته خبر داد و گفت: تمامی این پرونده ها پس از بررسی پزشکی و علمی رد شدند.
به گزارش ایرنا، دادخدا صادقی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه عوارض واکسیناسیون رصد می شوند، افزود: پرونده های عوارض واکسیناسیون کرونا به صورت هفتگی توسط کمیته علمی بررسی می شوند.
وی به واکسیناسیون کرونا در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان اشاره کرد و گفت: 80 هزار نفر در منطقه جنوب کرمان نوبت اول و دوم واکسیناسیون را دریافت نکرده اند ولی تمامی تلاش مجموعه بهداشتی واکسیناسیون حداکثری است.
صادقی با بیان اینکه متاسفانه به لحاظ آمار تزریق واکسن دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جزو دانشگاه های آخر است، افزود: این امر به دلیل کم کاری حوزه بهداشت و درمان نیست زیرا واکسن در همه مراکز موجود است.
وی ادامه داد: متاسفانه شایعات عوارض واکسن سبب بیمیلی عده ای برای دریافت واکسن شده است.
این مسئول تصریح کرد: طی 10 ماه گذشته 140 هزار دُز واکسن در جنوب کرمان تزریق شده است.
صادقی با اشاره به اینکه اگر آمار تزریق سه دز واکسن، به بالای 80 درصد جمعیت های هدف برسد چرخش ویروس ضعیف می شود، گفت: اثربخشی واکسن تابع واکسیناسیون حداکثری جمعیت هدف است.
وی افزود: با توجه به شیوع سویه اُمیکرون از این هفته نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق واکسن افزایش یافته است.
صادقی ادامه داد: در مجموع یک میلیون و 100 هزار دز از ابتدای سال تاکنون تزریق شده و اینک افراد بالای 12 سال 400 هزار نفر هستند که باید هر سه نوبت واکسن را دریافت کنند.
وی تصریح کرد: به ترتیب شهرستان های رودبارجنوب، عنبرآباد، جیرفت، کهنوج، منوجان، قلعه گنج و فاریاب کمترین میزان واکسن را تزریق کرده اند.
4 درصد کودکان واکسن دریافت کردند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت همچنین از دریافت چهار درصدی واکسن کرونا توسط کودکان 5 تا 12 سال در جنوب کرمان خبر داد و گفت: خانواده ها در این زمینه مشارکت کنند.
وی افزود: 120 هزار کودک بین 5 تا 12 سال در جنوب کرمان واجد دریافت واکسن کرونا هستند که پیگیر مشارکت حداکثری هستیم.
صادقی بر اهمیت واکسیناسیون علیه کرونا تاکید کرد و گفت: تزریق واکسن و رعایت فاصله اجتماعی بیش از 90 درصد از ابتلا به کووید 19 پیشگیری می کند.
به گزارش ایرنا خدمات بهداشتی و درمانی در استان کرمان از طریق چهار دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، کرمان، رفسنجان و بم و نیز دانشکده سیرجان ارایه میشود.