6 طرح عمرانی دانشگاه تهران افتتاح شد
6 طرح عمرانی امروز در دانشگاه تهران با حضور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، محمدحسین مقیمی و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزای تسنیم، 6 طرح عمرانی دانشگاه تهران با عنوان سرای دانشجویان متاهل به نام شهید اسماعیل هنیه، طرح توسعه دانشکده زبانها و ادبیات خارجی، ساختمان اندیشکده حکمرانی مالی محاسباتی، ساختمان اداره کل مهارت دانشگاه تهران، دفتر مرکزی پردیسهای بینالملل و شعبههای خارج از کشور و استودیو شماره 2 و 3 تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران صبح امروز با حضور علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، محمدحسین مقیمی و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه افتتاح شد.
خوابگاه متاهلین شهید قدس اسماعیل هنیه
جابر سلطانی؛ مدیرکل عمرانی دانشگاه تهران درباره مشخصات خوابگاه متأهلین بهرهبرداریشده دانشگاه تهران گفت: این خوابگاه 50 واحدی با 2750 مترمربع زیربنا در 4 طبقه در نشانی بزرگراه کردستان، خیابان جهان آرا، مجتمع خوابگاههای جلال آل احمد واقع شده است.
رتبه برتر خوشههای علم و فناوری ایران برای دانشگاه تهرانساختمان اداره کل مهارت دانشگاه تهران
فرشته امین، مدیرکل مهارت دانشگاه تهران نیز گفت: ساختمان ادارهکل مهارت دانشگاه تهران در چهار طبقه با حدود 700 مترمربع زیربنا تجهیز شده است و دفاتر واحدهای توسعه مهارتآموزی، کارآمادگی و کاریابی، اردوگاه مهارتی و باشگاه دانشآموزی و دفتر مدیرکل در طبقه اول، سالن کنفرانس، اتاق بازی، اتاق مشاوره شغلی، سایت و کافه کتاب مهارت در طبقه دوم و کلاسها و کارگاههای مهارتی در طبقههای سوم و چهارم مستقر هستند.
امین افزود: کافه کتاب مهارت را نیز راهاندازی کردهایم که مقرر است با حمایت خیرین و سازمانهای حامی و خرید به به روزترین کتابهای حوزه مهارت تجهیز شود. دانشآموزان، دانشجویان و دانشآموختگان میتوانند با مراجعه حضوری یا از طریق سایت به صورت فردی یا گروهی (مدارس، سازمانها و واحدهای دانشگاهی) ثبتنام کنند و از خدمات ادارهکل مهارت استفاده نمایند.
فریده علوی؛ رئیس دانشکده زبانها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران نیز در تشریح ویژگیهای اجرای طرح توسعه این دانشکده، گفت: 1700 مترمربع در قالب 40 اتاق شامل کلاس درس، آزمیشگاه و اتاق استادان به متراژ دانشکده اضافه شد و این فضاهای آموزشی و پژوهشی بیشتر در اختیار توسعه فضاهای فیزیکی مربوط به دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی است.
راهاندازی دفتر مرکزی پردیسهای بینالمللی و شعب خارج از کشور
علی طاهری میرقائد، رئیس کمیسیون تخصصی پردیسهای خودگران و بینالمللی دانشگاه تهران نیز درباره راهاندازی دفتر مرکزی پردیسهای بینالمللی و شعب خارج از کشور دانشگاه تهران بیان داشت: تاکنون پردیسهای بینالمللی و شعبههای خارج از کشور دارای ساختمان مرکزی در تهران نبودند و هر کدام به طور جداگانه دفاتری در تهران و یا محل استقرار اصلی داشتند به منظور تمرکز بیشتر برای پیگیری موضوعات مبتلابه مشترک این پردیسها و شعب، تسهیل پاسخگویی مناسب به دانشجویان و ذینفعان و همچنین برنامهریزی برای راهاندازی شعب دانشگاه در خارج از کشور، ساختمان دفتر مرکزی پردیسهای بینالمللی و شعب خارج از کشور دانشگاه تهران در فضایی به مساحت بیش از 1800 مترمربع افتتاح و راهاندازی شد.
وی با اشاره به فعالیت پردیسهای بینالمللی کیش، ارس، خلیج فارس، اروند و کاسپین و شعبههای دانشگاه تهران در کشورهای تاجیکستان و عراق، افزود: این پردیسها در اغلب رشتههای دایر در دانشگاه تهران دارای پذیرش دانشجو هستند و در سال جاری حدود 900 دانشجو در رشته مقطعهای مختلف از طریق سازمان ملی سنجش معرفی شدند. در تلاش هستیم با آمایش رشتههای مورد پذیرش، در راستای ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان برنامهریزی لازم صورت پذیرد.
همچنین استودیوی شماره دو و سه و استودیوی پادکست برای ضبط برنامههای انگلیسی و گفتگوهای فارسی شبکه رسانه دانشگاه تهران به بهرهبرداری رسید.