7هزار و 743 اثر در سامانه "کروناروایت" ثبت شد
دبیر رویداد کروناروایت اعلام کرد 7هزار و 743 اثر در سامانه کروناروایت ثبت شده است و مدیران بخشهای مختلف، فرایند انتخاب آثار را آغاز کردهاند.
به گزارش ایسنا، محمد کیاسالار با قدردانی از کلیه افراد و نهادهای همراه کروناروایت، به توافق با دبیران جشنوارههای سینمایی امسال برای حضور ویژه کروناروایت در آن رویدادها اشاره کرد و گفت: آثاری که در بخش کرونا به روایت سینما انتخاب شود، در جشنوارههای بینالمللی سینماحقیقت، فیلم کوتاه تهران و فیلمهای کودک و نوجوان حضور خواهد یافت و داوری خواهد شد.
دبیر کروناروایت همچنین از توافق با بنیاد سینمایی فارابی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برای ساخت آثار سینمایی مستقل و مبتنی بر مجموعه راشها و روایتهای منتخب کروناروایت خبر داد و گفت: سازمان اسناد و کتابخانه ملی نیز برای ثبت روند و رویداد کروناروایت اعلام آمادگی کرده است.
کیاسالار با اشاره به آثار متنوع و متعددی که در بخش "کرونا به روایت تصوی"> ثبت شده، گفت: در این بخش نیز با خانه هنرمندان ایران توافق شده است تا دو نمایشگاه از آثار منتخب برپا شود که اولین نمایشگاه در حوالی روز پزشک از 24 مرداد تا 10 شهریور به صورت محدود در یک گالری برگزار میشود و دومین نمایشگاه به شکل فراگیرتری در پاییز برپا میشود و در آن تمام گالریهای خانه هنرمندان به آثار منتخب "کرونا به روایت تصویر" اختصاص خواهد یافت.
دبیر کروناروایت همچنین از گفتگو با دبیران برخی جشنوارههای متناظر (مانند کروناداستان) برای جلب آثار برتر آنها به منظور گنجاندن در مجلدات کروناروایت خبر داد و گفت: همچنین در تفاهمی که با ریاست مرکز استعدادهای درخشان وزارت بهداشت داشتیم، قرار شد موضوع روایت کرونا در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور گنجانده شود تا آثار برتر دانشجویی نیز در کتاب کرونا به روایت علوم انسانی سلامت گردآوری و ثبت و ضبط شود.
محمد کیاسالار در خصوص زمان و شیوه برگزاری اختتامیه کروناروایت نیز گفت: در شورای سیاستگذاری، ماه آبان برای برگزاری اختتامیه انتخاب شده است و بر حسب اینکه در آن زمان ستاد ملی کرونا اجازه برگزاری مراسم و گردهمایی را بدهد یا ندهد، اختتامیه به شکل فیزیکی یا مجازی برگزار خواهد شد.
دبیر کروناروایت در پایان با اشاره به این موضوع که شعار سالهای اخیر همواره پیرامون حمایت از تولید داخلی بوده است، گفت: با یک شرکت اصیل ایرانی در خصوص حمایت مالی از پروژه کروناروایت گفتگوهایی داشتهایم که پس از نهایی شدن مذاکرات و عقد قرارداد رسمی در این زمینه اطلاعرسانی خواهد شد.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی همچنین با اشاره به ایده اولیه کروناروایت که مستندسازی کرونا در 10 روایت بود، گفت: در تفاهمی که با یک شرکت مهندسی فعال در عرصه دیجیتال داشتهایم، قرار شده است محتوای کروناروایت به شکل کتاب الکترونیکی با فرمت ePUB3 نیز عرضه شود؛ یعنی علاوه بر متن و تصویر، در کتابهای کروناروایت از فیلم و پادکست و لینک و محتوای تعاملی نیز استفاده کنیم و کتابهایی چندرسانهای داشته باشیم که خوانندگانش هنگام مطالعه کتاب، تجربهای همانند مشاهده یک مستند داشته باشند و امکان رجوع به منابع خارج از کتاب نیز با استفاده از لینکهای موجود فراهم باشد.
انتهای پیام