دوشنبه 5 آذر 1403

آمریکا 6 شرکت و 20 کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
آمریکا 6 شرکت و 20 کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داده است. در فهرستی که روی وب‌سایت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته اسامی 6 شرکت مستقر در کشور‌های ایران، امارات، چین و ویتنام دیده می‌شود. خزانه‌داری آمریکا علاوه بر این اعلام کرده 20 کشتی در همین ارتباط تحریم شده‌اند. شرکت‌هایی که در این فهرست قرار گرفته‌اند عبارتند...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داده است. در فهرستی که روی وب‌سایت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته اسامی 6 شرکت مستقر در کشور‌های ایران، امارات، چین و ویتنام دیده می‌شود.

خزانه‌داری آمریکا علاوه بر این اعلام کرده 20 کشتی در همین ارتباط تحریم شده‌اند. شرکت‌هایی که در این فهرست قرار گرفته‌اند عبارتند از:

شرکت پتروشیمی بوشهر شرکت GLOBAL MARINE SHIP MANAGEMENT CO., LTD (مستقر در چین) شرکت GOLDEN LOTUS OIL GAS AND REAL ESTATE JOINT STOCK (مستقر در ویتنام) شرکت SHANGHAI XUANRUN SHIPPING (مستقر در چین) شرکت پتروشیمی شیراز شرکت SWEDISH MANAGEMENT CO SA (مستقر در امارات متحده عربی)

کشتی‌هایی که تحریم شده‌اند متعلق به شرکت‌های فوق هستند.

خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده این تحریم‌ها ذیل فرمان اجرایی 13846 وضع شده‌اند. این فرمان اجرایی در سال 2018 توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های بخش نفت، بانکی و حمل و نقل بعد از خروج آمریکا از برجام صادر شد؛ و تحریم‌ها علیه ایران

دولت آمریکا در راستای اهداف خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی اسلامی ایران و پیشبرد جنگ اقتصادی علیه این کشور تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف وضع کرده است. واشنگتن شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های مستقر در کشور‌های ثالث را به تبعیت از این تحریم‌ها ملزم می‌کند.

«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» وزارت خزانه‌داری یا «FTI» که در سال 2004 به عنوان یکی از نهاد‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا ایجاد شده مرکز طراحی جنگ اقتصادی این کشور علیه کشور‌های مخالف با سیاست‌های کلان واشنگتن به شمار می‌رود.

«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مأموریت ادعایی خود را «اجرای راهبرد‌های دولت آمریکا برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم در سطح داخلی و بین‌المللی، تدوین و اجرای راهبرد‌های ملی در خصوص مبارزه با شبکه‌های پولشویی و تأمین مالی تروریسم» اعلام می‌کند.

این دفتر شامل چهار زیرمجموعه است: 1- دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفاک) 2- دستیار وزیر در امور اطلاعات و تحلیل 3- دستیار وزیر در امور تأمین مالی تروریسم و 4- شبکه اجرای قوانین مربوط به جرائم مالی.

«اتاق ساکت جنگ اقتصادی»

یکی از مهم‌ترین اهداف و محور‌های فعالیت «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» را هدایت جنگ اقتصادی علیه ایران، ضربه زدن به گروه‌های محور مقاومت و تبدیل کردن نظام مالی آمریکا به یک اهرم فشار علیه اقتصاد کشور‌های ناهمسو با این کشور تشکیل می‌دهند.

«سی‌ان‌ان» در گزارشی در سال 2010 «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» را «اتاق جنگ ساکت» علیه ایران توصیف کرده و درباره آن نوشته است: «آن‌ها در واقع، مسئول فلج کردن اقتصاد ایران هستند.» «سی‌ان‌ان» نوشته فعالیت‌های این دفتر معمولا بدون جار و جنجال انجام می‌شوند، اما اثرگذار هستند.