سه‌شنبه 6 آذر 1403

آیا بدون سرمایه هم می‌توان از اینترنت درآمد داشت؟

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
آیا بدون سرمایه هم می‌توان از اینترنت درآمد داشت؟

اینترنت به دلیل گستردگی زیادی که دارد، موقعیت‌های شغلی مختلفی را ایجاد کرده است. خیلی از افراد هستند که تنها به واسطه اینترنت است که درآمد دارند و خرج زندگی خودشان را از این راه به دست می‌آورند.

اگر شما هم دوست دارید در آینده‌ای نزدیک بتوانید از اینترنت پول در بیاورید و در کنار آزادی زمانی و مکانی، درآمدتان را هم داشته باشید، این مقاله در پرتال تهیه شده است تا روش‌های پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه را به شما توضیح بدهیم.

آیا پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه اصلا ممکن است؟

ببینید، در سطح وب فارسی 2 نوع روش واقعی و اثربخش پول درآوردن از اینترنت وجود دارد: روش اول ساخت یک کسب و کار اینترنتی که خب نیاز به سرمایه مالی دارد. البته شاید این سرمایه خیلی زیاد هم نباشد و نهایتا بتوانید با پرداخت هزینه طراحی سایت، مابقی مسیر را بدون سرمایه جلو بروید.

اما روش دوم، ارائه خدمات است. یعنی مهارتی را یاد گرفته و در ادامه به افراد و کارفرماها آن خدمات را ارائه کنید. در این روش خب قطعا نیاز به سرمایه کم‌تری داشته یا اصلا به سرمایه مالی نیاز ندارید، اما در مقابل باید کمی از زمان‌تان را برای یادگیری مهارت‌های مورد نیازش، صرف کنید. در هر حال در این مقاله هر نوع و روش کسب درآمدی که با سرمایه کم یا بدون سرمایه قابل اجرا باشد را به شما توضیح می‌دهم. نکته: دسته شغل‌های دوم، هم به‌شکل فریلنسری، یعنی آزادکاری و از راه دور و هم به‌شکل حضوری در یک شرکت و به عنوان نیروی ثابت قابل انجامند.

ایده‌های پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه

مثل همیشه مطمئن باشید تمامی ایده‌هایی که در این مقاله و به طور کلی در وبلاگ پرتال می‌خوانید، امتحان خودشان را پس داده‌اند. بنابراین در مورد هر کدام که شک داشتید، در بخش نظرات آن ایده را بیان کنید تا بیشتر در موردش به شما توضیح بدهم.

تولید محتوای سایت

درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به سطح دانش، بین 3 الی 11 میلیون تومان ماهانه. تولید محتوا همین کاری است که من الان انجام می‌دهم! در واقع من با نوشتن این مقاله در حال انجام تولید محتوای سایت هستم که این روزها به یک شغل بسیار محبوب و پردرآمد تبدیل شده. در این شغل شما باید در مورد موضوعاتی که کارفرما مد نظر دارد، مقاله‌های متنی تولید کنید.

روش کار هم به این صورت است که موضوع را در سطح وب جستجو کرده و سعی می‌کنید با بررسی مقالات وب فارسی و همینطور ترجمه مقالات وب انگلیسی، یک مقاله جذاب و باکیفیت بنویسید. دقت کنید، در این شغل قرار به کپی کردن محتوای دیگر سایت‌ها نیست، بلکه باید محتوای جدید، بازنویسی شده، ترجمه شده یا حتی تالیفی از دانش خودتان بنویسید. پیش‌نیازهای ورود به این شغل، داشتن یک رایانه و خط اینترنتی و همینطور کمی مهارت در نوشتن است که البته به مرور در حین کار، این مهارت‌تان بیشتر می‌شود. علاوه بر اینها نیاز به یادگیری مهارت ساده سئوی محتوا هم دارید.

تولید محتوای پیج اینستاگرام

درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به سطح دانش، بین 6 الی 25 میلیون تومان ماهانه. خب، روش پول درآوردن بعدی، تولید محتوای پیج اینستاگرام است. در این مهارت شما باید پیج یک یا چند کسب و کار را دست گرفته و با تولید محتوای جذاب در آنها، برای‌شان مخاطب جذب کنید. راستش این تخصص کمی گسترده‌تر از تولید محتوای سایت است و به همین دلیل هم اصولا متخصصان آن درآمد بیشتری از متخصصان تولیدکنندگان محتوای سایت دارند. از جمله مهارت‌هایی که باید قبل از شروع این شغل با آنها آشنایی داشته باشید، اینها هستند:

  • مهارت کار با نرم افزار فتوشاپ برای ساخت و ویرایش تصویر،

  • مهارت مبتدی کار با نرم افزارهای ساخت ویدیو،

  • کمی مهارت نویسندگی،

  • مهارت کار با اینستاگرام،

  • بازاریابی در اینستاگرام،

  • کامنت مارکتینگ.

بعد از یادگیری این مهارت‌ها عملا 70 درصد مسیر را پیش رفته و مابقی را باید طبق تجربه در حین کار یاد بگیرید. البته در حال حاضر می‌توانید بدون نیاز به یادگیری اینها، با کمی دانش از مدیریت پیج کسب و کارهای کوچک و صرفا با انتشار تصاویر عادی شروع کرده و به مرور، این مهارت‌ها را هم یاد بگیرید تا درآمدتان را بالا ببرید.

زیرنویس ویدیوها

درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به وجود یا عدم وجود مهارت ترجمه، بین 3 الی 10 میلیون تومان ماهانه. مخصوصا در این مدت به دلیل افزایش علاقه مخاطبان به فعالیت در شبکه‌هایی مثل یوتیوب، درخواست برای خدمات ویدیویی زیادتر شده. در این میان اگر مهارت ساخت زیرنویس برای ویدیوها را داشته باشید، احتمالا بتوانید به درآمد خوبی برسید. در این شغل باید ابتدا لینک ویدیوهای مورد نظر کارفرما را دریافت کرده، سپس با مهارت ترجمه‌ای که خودتان دارید یا کمک گرفتن از یک متخصص، ویدیو را ترجمه و متن فارسی آن را زیرنویس کنید. همینطور ممکن است بعضی متخصصان در یوتیوب از شما بخواهند ویدیوهای‌شان را مشاهده و صوت آن را به‌شکل زیرنویس انگلیسی دربیاورید.

تبدیل صوت به متن

درآمد متخصصان این حوزه: بین 1 الی 3 میلیون تومان ماهانه. اگر در حال حاضر مهارت خاصی ندارید و همینطور می‌خواهید در مسیر یادگیری مهارت‌ها، یک شغل کوچک و پاره‌وقت داشته باشید، این انتخاب خوبی است. در این روش کارفرما صوت‌ها یا ویدیوهایی را به شما می‌دهد و شما هم متن آنها را به کارفرما تحویل می‌دهید. البته دقت کنید، با توجه به رشد سیستم‌های هوشمند تبدیل صوت به متن، این شغل را نمی‌توانید به عنوان یک گزینه آینده‌دار انتخاب کنید. پس خیلی روی آن حساب نکنید.

دستیار مجازی شوید

درآمد متخصصان این حوزه: اصولا حقوق دستیاران مجازی بر اساس حقوق اداره کار تعیین می‌شود. (بین 4 الی 7 میلیون تومان با توجه به ساعات کاری) دستیار مجازی از جمله جایگاه‌های شغلی جدیدی است که به دنیای کسب و کارها در ایران راه پیدا کرده. در این شغل شما به دستیار مجازی یک شرکت یا فرد تبدیل شده و کارهای روزانه‌ای که گفته می‌شود را به‌شکل دورکاری انجام می‌دهید. این کارها ممکن است از ورود اطلاعات به سایت گرفته تا مدیریت پیج اینستاگرام باشند.

البته کسی از یک دستیار مجازی انتظار ندارد که تمامی تخصص‌های لازم در همه زمینه‌های بازاریابی اینترنتی را داشته باشد، چراکه اصولا دستیارهای مجازی، افرادی هستند که کمی با هر مهارت محبوب آشنایی دارند نه اینکه در آنها متخصص باشند. این یعنی حتی اگر یک کارفرما از شما خواست در مدیریت سایتش به او کمک کنید، می‌توانید با مشاهده چند ویدیو رایگان در سطح وب، به اندازه مورد نیاز تخصص به دست بیاورید و فعالیت کنید.

مترجم شوید

درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به کیفیت کار، بین 3 الی 15 میلیون تومان ماهانه. اگر روزی یک مترجم زبان انگلیسی به من بگوید شغلی ندارد، احتمالا سکته می‌کنم! از این جهت این موضوع را می‌گویم که می‌بینیم چقدر امروز کارفرماها به وجود متخصصان مترجم با خدمات باکیفیت نیاز دارند و در مقابل چقدر بازار کار این زمینه خالی است! نکته جالب اینجاست که بسیاری از متخصصان صرفا با ترجمه متن، می‌توانند درآمدی بیشتر از متخصصان تولید محتوا که نیاز به گردآوری محتوا از منابع مختلف دارند، داشته باشند. پس اگر این مهارت را دارید، صرفا کافی است در سایت‌های استخدامی عبارت ترجمه یا مترجم را جستجو کرده و با دنیایی از جایگاه‌های شغلی روبرو شوید.

بدون تخصص، سایت طراحی کنید!

درآمد این حوزه: با توجه به توانایی‌تان در جذب مشتری بین 3 الی 30 میلیون تومان. طراحی سایت امروز یکی از محبوب‌ترین خدماتی است که در سطح وب ارائه می‌شود و شما هم می‌توانید بدون دردسر از آن پول دربیاورید. اما خب مشکل اینجاست که شاید یادگیری آن کمی زمان‌بر بوده و نیاز به چیزی بین 1 الی چند ماه وقت داشته باشد.

اما در عین راهکاری وجود دارد که اجازه می‌دهد بدون نیاز به داشتن مهارت طراحی سایت، این خدمات را به کارفرمایان ارائه کنید! چه راهی؟ دریافت نمایندگی سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال! در این روش بعد از شروع همکاری‌تان با پرتال، کافی است در گوگل و در اینستاگرام بازاریابی اینترنتی کنید، مشتریان را جذب کرده و با کمک portal.ir یک سایت کاملا حرفه‌ای به آنها بدهید. نکته اینجاست که سایت‌های ما 7 روز تست رایگان دارند و این یعنی می‌توانید حسابی روی سایتی که قرار است بفروشید، مانور بدهید.

ویراستار شوید

درآمد متخصصان این حوزه: 3 الی 8 میلیون تومان ماهانه. در حال حاضر گذراندن یک دوره آموزش ویراستاری، به کم‌تر از 30 ساعت زمان نیاز دارد و اغلب دوره‌های این مهارت هم با هزینه اندک برگزار می‌شوند. به این ترتیب بعد از یادگیری اصول ویراستاری می‌توانید موقعیت‌های شغلی زیادی پیدا کنید. مثلا:

  • ویراستاری مقالات یک وب سایت مجله‌ای،

  • ویراستاری کتاب‌های یک انتشارات،

  • ارائه خدمات فریلنسری،

  • و....

سایت مدیریت کنید

درآمد متخصصان این حوزه: 3 الی 12 میلیون تومان ماهانه. یادگیری مهارت مدیریت وب سایت، واقعا آسان است و نیاز به زمان زیادی هم ندارد. نکته اینجاست که برای یادگیری آن حتی نمی‌خواهد برای خرید دوره‌ها پول بپردازید، بلکه می‌توانید با شرکت در دوره‌های رایگان تا حد زیادی در این مهارت رشد کنید. بعد از یادگیری کارهایی مثل ورود محصول، بروزرسانی سایت، افزایش امنیت و... می‌توانید با کسب و کارهای اینترنتی تازه‌کار همکاری کرده و در ازای مدیریت و پشتیبانی سایت از آنها ماهانه بین 1 تا چند میلیون تومان دریافت کنید. در این بین اگر به مرور مهارت‌های دیگری مثل تولید محتوا را هم یاد بگیرید، می‌توانید این خدمات را به همان کارفرماها ارائه کنید.

متخصص ساخت ویدیو خلاق شوید!

درآمد متخصصان این حوزه: 10 الی 50 میلیون تومان. احتمالا بارها شده در یوتیوب و اینستاگرام، ویدیوهای خلاقانه و جذاب ببینید. از آن‌دسته ویدیوهایی که در آن فیلم‌بردار از ایده‌های نورپردازی خاص، صحنه‌های جذاب، حرکت مانوری دوربین و... استفاده کرده. نکته جالب این است که بدانید ساخت این ویدیوها نیاز به ابزارهای خیلی خاصی ندارد، در واقع اگر یک تلفن همراه با سخت افزار متوسط رو به بالا، یک رایانه با سخت افزار مناسب و در نهایت زمان کافی برای یادگیری دارید، می‌توانید با تبدیل شدن به یک متخصص ساخت ویدیوهای خلاقانه، به درآمد بسیار بالایی برسید. مخصوصا که امروز اغلب کسب و کارها علاقه‌مند به ساخت چنین ویدیوهایی شده‌اند.

پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه و ساخت کسب و کار

در ادامه هم می‌خواهم برای کامل کردن این مقاله چند ایده جذاب برای کسب درآمد آنلاین با سرمایه اندک به شما بدهم.

فروش اینترنتی از طریق affiliate marketing

یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که در ابتدای راه اندازی فروشگاه اینترنتی با آن روبرو می‌شوید، مشکل تامین محصول است. در واقع بسیاری از افراد صرفا به این دلیل که محصولی ندارند، به سراغ راه اندازی کسب و کار اینترنتی نمی‌روند. اما خوشبختانه مدتی است که به لطف دیجی کالا، این مشکل در ایران حل شده! در واقع دیجی کالا با قابلیت همکاری در فروش یا همان افیلیت مارکتینگ، اجازه می‌دهد محصولاتش را در سایت و دیگر رسانه‌های آنلاین‌تان فروخته و در مقابل پورسانت دریافت کنید.

در این روش کافی است لینک محصولات دیجی کالا را در میان مقالات و صفحات سایت‌تان قرار بدهید، بعد از این کاربران را به کمک روش‌های بازاریابی اینترنتی جذب کرده و آنها را به دیجی کالا هدایت کنید. به این ترتیب به ازای هر خریدی که آنها در این سایت ثبت کنند، یک پورسانت بعضا قابل توجه به حساب‌تان واریز می‌شود. برای شروع کافی است یک وب سایت اینترنتی بسازید که فروشگاه ساز پرتال در این زمینه با سرمایه اندک کمک‌تان می‌کند. بعد از آن‌هم در گوگل کلمه "همکاری در فروش دیجی کالا" را جستجو کنید تا صفحه آن به شما نمایش داده شود.

فروش اینترنتی از طریق دراپ شیپینگ

روش دیگری از تامین محصول، دراپ شیپینگ نام دارد. در این روش به سراغ یک تولید کننده یا فروشنده محصول می‌روید، با او صحبت کرده و می‌خواهید هر سفارشی که به او دادید را به محل مورد نظرتان بفرستد. بعد از این و بعد از ثبت کردن عکس‌های محصولاتش و قرار دادن‌شان در سایت یا حتی پیج اینستاگرام، اقدام به جذب مخاطب و دریافت سفارش می‌کنید.

به این ترتیب مخاطبان سفارش را به شما می‌دهند و شما بعد از تعیین میزان سودتان، به فروشنده می‌گویید فرآیند ارسال را انجام بدهد. نکته اینجاست که سود این روش از همکاری در فروش بیشتر است و در عین حال قرار نیست به هیچ عنوان در فرآیند تامین محصول و ارسالش دخالت داشته باشید.

پول درآوردن اینترنتی از آموزش

مخصوصا بعد از شیوع کرونا، فرهنگ آموزش دیدن آنلاین به شدت رشد کرد و همین موضوع فرصت‌های زیادی را برای مدرسان اینترنتی به وجود آورد. البته نباید از کلمه مدرس بترسید! چراکه خیلی از افرادی که امروز در حال کسب درآمد از آموزش به‌شکل آنلاین هستند، قبلا هیچ تخصصی در زمینه آموزش نداشته‌اند، اما امروز مدرسان موفقی هستند. برای شروع می‌توانید بعد از تعیین حوزه مورد نظرتان، به سراغ وب سایت‌هایی مثل ایسمینار یا ایوند رفته و دوره آموزشی‌تان را در آن ثبت کنید. بعد هم می‌توانید برای صفحه دوره‌تان تبلیغ کنید تا مخاطبان بیشتری جذب کند. البته اگر برای جذب مخاطب بیشتر از وب سایت کمک بگیرید، احتمالا موفق‌تر باشید.

راه اندازی کانال یوتیوب

احتمالا می‌دانید که یوتیوب درآمدش از تبلیغات را با تولید کنندگان محتوا تقسیم می‌کند! این یعنی اگر کانالی در این سایت داشته باشید که روزانه ویدیوهایش 10 ها هزار بازدید دارند و یوتیوب در میان آنها تبلیغ نمایش می‌دهد، بخشی از این درآمد به دلار، به شما داده می‌شود! با توجه به همین موضوع در این یکی‌دو سال گذشته تعداد تولید کنندگان ویدیو در یوتیوب به شدت افزایش یافته اما هنوز هم فرصت زیادی برای رشد در آن وجود دارد. بنابراین اگر ایده‌ای دارید، حتما به یوتیوب سر بزنید و فعالیت‌تان را در آن شروع کنید. نکته: با اینکه ایران تحت تحریم‌های یوتیوب است، اما نگران نباشید چون حتی در ایران هم می‌توانید درآمد یوتیوب‌تان را به روش‌های مختلف نقد کنید.

پیج اینستاگرام‌تان را راه بیندازید

با اینکه اینستاگرام امروز پر شده از مخاطبان مختلف، اما هنوز هم می‌توانید از آن به درآمد برسید! همانطور که خودتان هم مشاهده می‌کنید امروز افراد زیادی فعالیت‌شان را در آن شروع کرده و بعد از مدت کوتاهی به مرور به درآمد مناسب می‌رسند. برای کسب درآمد از اینستاگرام 2 راه دارید:

  • یک پیج محتوایی راه بیندازید: یعنی یک پیج اینستاگرام راه انداخته و در آن محتواهای جذاب و خلاقانه، مثلا در زمینه دانستنی‌ها، طنز و... منتشر کنید.

  • یک پیج فروشگاهی راه بیندازید: از طریق دراپ شیپینگ یا افیلیت مارکتینگ محصولات مورد نظرتان را به فروش برسانید.

پادکست بسازید

کسب و کار اینترنتی ساخت پادکست، از جمله کسب و کارهایی است که شاید کمی دیر به بازدهی برسد، اما خب درآمد آن واقعا مناسب و قابل توجه است. قبل از ساخت یک کانال پادکست باید به سراغ اپلیکیشن‌های این حوزه رفته و ببینید چه ایده‌هایی برای ساخت پادکست وجود دارد؟ مثلا ساخت یک کانال تاریخی، داستانی، آموزشی، موفقیت فردی و.... بعد هم با بررسی رقبا و میزان بازدید آنها، فعالیت‌تان را به مرور شروع کرده و مخاطبان را جذب کنید.

کلام آخر؛ اگر آسان بود...

قبل از اینکه مقاله تمام شود اجازه بدهید به عنوان کلام آخر یک نکته را توضیح بدهم: دوستان عزیز، اگر کسب درآمد از اینترنت به این آسانی بود که بتوانید بدون هیچ دانش، تخصص یا سرمایه‌ای و در عرض یک روز به آن برسید، قطعا کشورمان و دیگر کشورهای دنیا اینقدر بیکار نداشتند! بنابراین در قدم اول این موضوع را بپذیرید که در این مسیر باید کمی زحمت به جان بخرید، سپس آن را شروع کنید تا در میانه راه سختی‌ها باعث خستگی‌تان نشود.

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله با ایده‌های پول درآوردن اینترنتی بدون سرمایه و با سرمایه کم آشنا شدیم. در آخر اگر سوال و نظری دارید در بخش نظرات منتظر شما هستم. راستی اگر فکر می‌کنید برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی آماده‌اید و نیاز به یک سایت دارید، همین حالا از تست 7 روزه سایت ساز پرتال استفاده کنید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید.

--> اخبار مرتبط

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

آیا بدون سرمایه هم می‌توان از اینترنت درآمد داشت؟ 2
آیا بدون سرمایه هم می‌توان از اینترنت درآمد داشت؟ 3
آیا بدون سرمایه هم می‌توان از اینترنت درآمد داشت؟ 4
آیا بدون سرمایه هم می‌توان از اینترنت درآمد داشت؟ 5
آیا بدون سرمایه هم می‌توان از اینترنت درآمد داشت؟ 6