اتاق اصناف ایران
اتاق اصناف ایران
معاون حقوقی و امور مجلس اتاق اصناف ایران با اشاره به تبعات برونسپاریها در ثبت درخواست صدور و تمدید مجوزها، از احیاء نقش و جایگاه اصلی اتحادیهها در چرخه صدور و تمدید پروانه خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت صبح امروز سهشنبه (12 دی) با حضور در جمع اعضای اتاق اصناف ایران، دیدگاهها و دغدغههای نمایندگان اصناف و رؤسای اتحادیههای استانی را شنید و به رویکردهای دولت در تعامل با اصناف را تبیین کرد. سخنگوی دولت در این نشست گفت: در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، یاد و خاطره ایشان را گرامی میداریم که اگر امروز...
مجتبی صفایی، رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به برخی از مهمترین مسائل پیش روی اصناف در ماه گذشته، از رفع ممنوعیت اتحادیهها برای ثبت حضوری درخواست متقاضیان پروانه کسب خبر داد.
سخنگوی دولت گفت: دولت سیزدهم قدر اصناف را میداند و اصرار دارد مدیریت بازار را به اصناف بسپارد.
سخنگوی دولت گفت: دولت سیزدهم قدر اصناف را میداند و اصرار دارد مدیریت بازار را به اصناف بسپارد زیرا آوردن مردم به صحنه حکمرانی و اقتصاد کشور از طریق تشکلهایی مانند اتاق اصناف ممکن است.
سخنگوی دولت گفت: دولت سیزدهم قدر اصناف را میداند و اصرار دارد مدیریت بازار را به اصناف بسپاریم زیرا آوردن مردم به صحنه حکمرانی و اقتصاد کشور از طریق تشکلهایی مانند اتاق اصناف ممکن است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی، امروز با حضور در جمع اعضای اتاق اصناف ایران و گفتگو با آنان، دیدگاههای نمایندگان اصناف، رؤسای اتاقها و اتحادیههای استانی را شنید و به پرسشها پاسخ داد. جزئیات این نشست بهزودی منتشر میشود.
تهران - ایرنا - رئیس اتاق اصناف ایران از رفع ممنوعیت اتحادیهها برای ثبت حضوری درخواست متقاضیان پروانه کسب خبر داد.
قانون نظام صنفی در سال 1382 بازنگری و بخش قابل توجهی از نقاط ضعف آن اصلاح شد. در سال 1392 نیز این قانون برای بار دوم و به درخواست اتاقهای اصناف سراسر کشور مورد بازبینی قرار گرفت و مواد و بندهایی بهروزرسانی شد.
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: برخی از قوانین که به تازگی اجرایی شده است، (مانند صدور سامانه محور پروانههای کسب و اجرای تبصره یک ماده 22 قانون نظام صنفی) موجب شده که نقش اتحادیههای صنفی در مدیریت بازار کمرنگ شود اما اتاق اصناف ایران و وزارت صمت طی دو ماه گذشته توانستهاند با اجرای برخی از اقدامات، به تقویت تشکلهای صنفی کمک کنند.
سخنگوی اتاق اصناف ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص مالیات مربوط به طلا، گفت: درج مشخصات و کدملی در صورتحساب خرید طلا ضروری نیست. سخنگوی اتاق اصناف ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص مالیات مربوط به طلا، گفت: درج مشخصات و کدملی در صورتحساب خرید طلا ضروری نیست. به گزارش عرشه آنلاین، سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت که از این به بعد فروشندگان طلا و جواهر باید در هنگام فروش طلا و جواهر صورتحساب نوع 2 صادر...
سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت که از این به بعد فروشندگان طلا و جواهر باید در هنگام فروش طلا و جواهر صورتحساب نوع 2 صادر کنند.
سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت که از این به بعد فروشندگان طلا و جواهر باید در هنگام فروش طلا و جواهر صورتحساب نوع 2 صادر کنند که در آن نیازی به ثبت مشخصات و کدملی خریدار نیست.
سخنگوی اتاق اصناف ایران اشاره کرد که بر اساس قوانین مالیاتی، اصل طلا مشمول مالیات بر ارزش افزوده نیست اما اجرت ساخت، حقالعمل و سود فروشنده کالاهای مذکور مشمول 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده میشود. این نکته باعث شده که فروشندگان طلا و جواهر باید در هنگام فروش آنها، صورتحساب نوع 2 صادر کنند.
سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت: از آنجایی که امکان تفکیک معافیت اصل طلا از ارزش افزوده و نرخ 9 درصدی سود و کارمزد در رسید دستگاه کارتخوان وجود ندارد، به همین دلیل رسید چاپی دستگاه کارتخوان بهعنوان صورتحساب الکترونیک مورد پذیرش قرار نمیگیرد. سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت: از آنجایی که امکان تفکیک معافیت اصل طلا از ارزش افزوده و نرخ 9 درصدی سود و کارمزد در رسید دستگاه کارتخوان وجود ندارد،...