ادعای جنجالی پزشک ایتالیایی درباره کرونا، رم را به تقلا انداخت
تهران - ایرنا - ادعای یک پزشک مطرح ایتالیایی مبنی بر پایان کرونا در ایتالیا سبب نگرانی شده و دولت درباره بیتوجهی به پروتکلهای بهداشتی هشدار داده است.
به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری فرانسه از رم، ایتالیا برای گام بزرگ دیگری به سوی کاهش محدودیتهای کرونایی وضع شده از سه ماه پیش تاکنون، آماده میشود. گردشگران خارجی از روز چهارشنبه این هفته (14 خرداد) میتوانند بار دیگر وارد این کشور شوند و مردم محلی نیز اجازه تردد بین مناطق را دارند. اما دولت تاکید دارد که این یکی از خطرناکترین مراحل بیماری کووید -19 است که 33 هزار و 500 نفر را در این کشور به کشتن داده است.
دولت از مردم خواسته، به مقررات فاصلهگذاری اجتماعی پایبند باشند و برای جلوگیری از شیوع دوباره ویروس، ماسک بزنند. این در حالی است که به گفته «آلبرتو زانگریلو» رئیس بیمارستان سان رافائل در میلان، این ویروس به طور بالینی در ایتالیا دیگر وجود خارجی ندارد. وی تاکید کرد که یک نفر باید مسئولیت به وحشت انداختن مردم را برعهده بگیرد.
این سخنان از سوی کارشناسان دیگر به دیده شک و تردید نگریسته شده و دولت هشدار داده که برای جشن گرفتن پایان کرونا، هنوز خیلی زود است.
«ساندرا زامپا» معاون وزیر بهداشت ایتالیا گفت: تا دستیابی به مدارک علمی در تائید این فرضیه که ویروس ناپدید شده است، از افرادی که از این بابت ابراز اطمینان می کنند، دعوت می کنم مردم ایتالیا را سردرگم نکنند.
«فرانکو لوکاتلی» رئیس شورای ملی بهداشت ایتالیا نیز ضمن انتقاد از این پزشک ایتالیایی گفت: کافی است به شمار موارد جدید ابتلا که هر روز مورد تائید قرار می گیرد، توجه تا به جریان مداوم بیماری در کشور پی برده شود.
«جوزپ ایپولیتو» مدیر انستیتو بیماری های عفونی «اسپالازانی» در رم نیز گفت که هیچ مدرک علمی دال بر اینکه ویروس جهش یافته یا قدرتش تغییر کرده است، در دست نیست.
قرار است یک نرمافزار ردیابی تماس برای کمک به جلوگیری از بازگشت ویروس از امروز (دوشنبه) در چهار منطقه از مناطق بیستگانه ایتالیا به کار گرفته شود و به زودی در مناطق دیگر به اجرا درآید. از سوی دیگر، تیمی از پزشکان ایتالیایی به تازگی ادعا کردند که عامل بیماری کووید - 19 باکتری است. پزشکان ایتالیایی مدعی شدند، اطلاعات سازمان جهانی بهداشت درباره کووید -19 دروغ است. به گفته آنها، یکی از توصیههای سازمان جهانی بهداشت این بوده است که بههیچوجه اجساد افراد مبتلا به کووید -19 کالبد شکافی نشود؛ اما پزشکان ایتالیایی با کالبدشکافی چهار جسد به نکات جالبی رسیدهاند که عامل بیماری، ویروس نیست، بلکه یک باکتری است که با آنتیبیوتیک درمان میشود. همچنین دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کرونا پنومی یا ذاتالریه نیست، بلکه ترومبوز یا لخته خون است که اکسیژنرسانی به اندامها را مختل کرده است و در نهایت باعث مرگ بیمار میشود.
این پزشکان همچنین ادعا کردهاند که برای درمان کووید -19 نیازی به ونتیلاتور یا بخش مراقبتهای ویژه نیست و راه مبارزه یا درمان این بیماری با «آنتی بیوتیکها، ضدالتهابها و ضد انعقاد کنندهها» همچون آسپرین ساده است. گویا این خبر مدتی است در فضای مجازی در دنیا سروصدای زیادی به راه انداخته و نکته جالب اینکه اغلب متخصصان این خبر را رد کردهاند. در متن این خبر که منبع آن وزارت بهداشت ایتالیا عنوان شده، آمده است: در ایتالیا تغییر پروتکلها آغاز شده و ایتالیا در حال تغییر و پایان دادن به همهگیری جهانی است. 2023
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*