ارتقای سطح آموزش یکی از مهمترین زیرساختهای توسعه منطقه است
آبادان - ایرنا - سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند گفت: آموزش یکی از مهمترین زیرساختهای موردنیاز برای رسیدن به توسعه اقتصادی و اجتماعی درمنطقه است.
به گزارش ایرنا حسین گروسی دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد اروند افزود: امیدواریم در عرصه آموزش، تعلیم و تربیت بتوانیم آنگونه که شایسته مردم با فرهنگ و ایثارگر منطقه آزاد اروند است، عمل کنیم.
وی با تاکید بر اینکه رشد تعلیم و تربیت و ارتقای سطح کیفیت آموزش و پرورش، توسعه اقتصادی و اجتماعی را در پی خواهد داشت، اظهار داشت: تا زمانی که زیرساخت های اصلی در منطقه که آموزش یکی از مهم ترین آنهاست شکل نگیرد، جذب سرمایه گذار محقق نخواهد شد.
سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند گفت: در کشورهایی که به امر آموزش و پرورش توجه کرده اند، سرانه رشد و درآمد اقتصادی، امنیت و دیگر گزینه هایی که برای یک جامعه لازم است، رشد چشمگیری داشته است.
گروسی ضمن اشاره به اینکه دانشگاه محل تحصیلات تکمیلی است و تعلیم و تربیت و زیرساخت اصلی در آموزش و پرورش اتفاق می افتد، گفت: رسالت ما در این شورا بالاتر از ساخت چند مدرسه است، باید به گونه ای برنامه ریزی و عمل شود که جذب معلمان و متخصصان برجسته در حوزه های آموزرش و پرورش اولویت اول ما باشد.
وی بیان کرد: آموزش، بهداشت و درمان، مسکن و اشتغال چهار شاخص مهمی هستند که تمامی افراد یک جامعه به آن نیاز دارند و باید مورد توجه ویژه مسوولان قرار گیرند.
گروسی با بیان اینکه از ظرفیت نمایندگان با توجه به عضویتشان در کمسیون های تخصصی بابد استفاده شود، گفت: باید تلاش کنیم توجه دستگاه های ملی به این منطقه بیشتر شود.
وی افزود: نباید به صرف منطقه آزاد بودن دیگر دستگاه ها خود را کنار بکشند، داشتم سهم از بودجه ملی که حق آبادان و خرمشهر است، باید پیگیری شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید مسوولان دستگاه های اجرایی رفع مسئولیت کرده و یکدیگر را مقصر بدانند، اظهار داشت: باید نگاه مسوولان ملی به منطقه اروند تغییر کند چرا زیرا همه سازمان ها باید تعهد اجتماعی داشته باشند و همسو با هم پیش بروند و نباید در این میان یکدیگر را متهم به کم کاری کنیم.
گروسی گفت: امروز جنگ دشمن علیه ما جنگ اقتصادی است اما اگر بخواهیم پایه اقتصاد را در دراز مدت بسنجیم، باید به آموزش اهمیت دهیم.
وی ماندگاری افراد در این منطقه را در گرو ارتقای زیرساخت ها دانست و افزود: می توان برای استفاده بیشتر از ظرفیت های منطقه در هر حوزه پیشنهادات کارشناسی را را ارائه داد برای عملیاتی شدن آنها اقدام کرد تا توسعه متوازن شکل بگیرد.
سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به اینکه اگر تعهدی ایجاد می شود باید به آن عمل شود، گفت: نگاهها به شهرستان های آبادان و خرمشهر باید تغییر یافته و توجه بیشتری به آنها شود تا بتوانیم به نقطه مطلوب برسیم.
منطقه آزاد اروند ظرفیت بی نظیری است
یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: منطقه آزاد اروند با اختیارات خاصی که دارد ظرفیت بی نظیری برای توسعه منطقه است.
سید محمد مولوی با اشاره به اینکه شورای آموزش و پرورش یکی از ارکان اصلی شوراهای شهرستان است، افزود: شورای تامین، سلامت، آموزش و پرورش و اشتغال از جمله شوراهای مهمی هستند که برای کل شهرستان تصمیم گیری و تصمیم سازی می کنند.
وی ضمن تبریک به معلمانی که با وجود ناملایمات و سختی ها تلاش می کنند در این 2 شهرستان به رغم مشکلات زیرساختی ومنابع انسانی فراوان از سختی ها عبور کنند، گفت: یک نکته کلیدی و حلقه مفقوده در شورای آموزش پرورش منطقه وجود دارد و آن نبود کارگروه ها و کمیته های تخصصی است که موجب گم شدن اولویت ها می شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس خصومتی با منطقه آزاد اروند ندارند، گفت: این تصور اشتباهی است، نباید فراموش کرد در این سازمان مدیران دلسوزی که دلشان برای شهر و نظام می تپد کم نیستند. وی گفت: سازمان منطقه آزاد اروند با ماموریتهای خاصی شکل گرفته که تنها با یک نگاه به مسئولیتهای این سازمان در ماده پنج کتاب قانون مناطق آزاد، مشخص می کند که چه ماموریتهای مهم و اساسی دارد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که با همافزایی و همدلی این سازمان به توسعه، زیرساخت، رقابت با بازار خاورمیانه، رونق تولید، تولید ثروت وهمه شاخص های مقبولیت منطقه آزاد، محقق شود.
منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر (جزیره مینو) میباشد که در محل تلاقی 2رودخانه اروند و کارون واقع است. این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
*س_برچسبها_س*