ارسال 170 اثر به جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی
اهواز - معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از دریافت 170 اثر در دبیرخانه جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی خبر داد.
اهواز - معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از دریافت 170 اثر در دبیرخانه جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی شامگاه دوشنبه در آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زیان عربی (یادمان دعبل خزاعی) اظهار کرد: جشنواره بین المللی امام رضا (ع) 17 سال است که هر ساله برگزار میشود و امسال سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا (ع) به زبان عربی با میزبانی خوزستان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه حدود هفت ماه است که کار آغاز شده است، تصریح کرد: تلاش کردیم در این جشنواره دو اتفاق رخ دهد؛ اول اینکه حرکت جدیدی به کارهایی که در سالهای گذشته انجام میشد اضافه شود و دوم اینکه بعد بین المللی جشنواره به معنای واقعی تحقق پیدا کند.
معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: اختتامیه جشنواره 13 اردیبهشت ماه در شهر شوش و مرقد دعبل خزاعی شاعر امام رضا (ع) برگزار خواهد شد.
منادی با اشاره به اینکه در جشنواره امسال قصد داشتیم کل استان میزبان جشنواره باشند، عنوان کرد: مراسم افتتاحیه در شهر ملاثانی برگزار شد و مردم شهرهای ملاثانی، باوی و اهواز حضور چشمگیری داشتند به طوری که مورد توجه مهمانان و مسئولان بنیاد امام رضا (ع) قرار گرفت و اظهار کردند چنین استقبالی را تجربه نکرده بودند.
وی اضافه کرد: از آنجایی که قصد داشتیم بعد بین المللی جشنواره نیز پررنگ شود، مقرر شد این مراسم در کشورهای عراق و عمان هم برگزار شود که در عراق یک شب شعر با عنوان امام رضا (ع) و مقاومت برگزار شد و شب شعر دیگری در این کشور برگزار خواهد شد.
به گفته وی، در کشورهایی که شاعر توانمند شعر به زبان عربی داشتند فعالیت شد تا بعد بین المللی بیشتر به نمایان شود.
معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: 170 اثر از کشورهایی مانند سوریه، لبنان، عراق، تونس، فلسطین، چاد، ساحل عاج، بحرین، یمن و در رأس آن عراق و استان خوزستان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که همه آثار داوری شدند.
منادی با بیان اینکه برای گسترده کردن شعاع جشنواره در ایران و سایر کشورها باید بعد رسانهای آن تقویت شود تصریح کرد: مقرر شد با هماهنگی صدا و سیما، شعرخوانیها ضبط ویدئویی و ضبط در صحنه داشته باشند تا به عنوان محصول فرهنگی ارائه شوند.
وی افزود: از آنجایی که خوزستان قدمگاه امام رضا (ع) است، شهرهای دیگر درخواست داشته اند تا از این اتفاق محروم نباشند و جشنواره معطوف به شهری خاص نباشد به همین منظور قرار شد در شهرهایی که شعر عربی، شاعر و مخاطب دارد و شهرهایی مثل دزفول و بهبهان که قدمگاه امام رضا (ع) است این جشنواره برگزار شود تا عطر نام و یاد و معارف و مفاهیم رضوی را آنجا جاری و ساری کنیم؛ اکنون نیز در شهرهای ملاثانی، شادگان، اهواز و کارون در حال برگزاری است که شهرهای دیگر نیز میتوانند سهیم شوند.
معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اضافه کرد: جوایز امسال نسبت به سال قبل جهش 10 برابری داشته که این نشان دهنده توجه به جشنواره است.