از "افتتاح کارخانه سیمان تهران" تا "تخصیص خط اعتباری 4500 میلیارد تومانی برای ساماندهی غیرمجازها"
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی هفتمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی هفتمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
7 دی 1312، کارخانه سیمان تهران واقع در بین راه حضرت عبدالعظیم و کوه چشمه علی افتتاح شد. منصور وزیر طرق در این باره توضیح داد که قسمتی از کارخانه از دانمارک و بخشی دیگر از سوئد خریداری شده است و همچنین این کارخانه ظرفیت تولید روزانه صد تن را دارد.
7 دی 1332، علی امینی، وزیر دارایی و هندرسن درباره دریافت کمک بلاعوض جدید آمریکا به ایران به مذاکره پرداختند.
7 دی 1336، پنجاه دستگاه لکوموتیو دیزل از آمریکا خریده شد.
7 دی 1337، چاه شماره 19 گچساران به نفت رسید.
7 دی 1345، بلغارستان از ایران نفت خام خرید.
7 دی 1346، بانک صادرات و واردات آمریکا ده میلیون دلار به ایران وام داد.
7 دی 1348، شورای وزیران عمران منطقهای در تهران آغاز به کار کرد.
7 دی 1353، قرارداد احداث 14 اسکله در بندر شاپور به امضا رسید.
7 دی 1358، به فرمان امام خمینی (ره) «نهضت سوادآموزی» با هدف ریشهکن کردن بیسوادی در کشور تشکیل شد.
7 دی 1389، نمایندگان مجلس به تقاضای تحقیق و تفحص الیاس نادران و چهار نماینده دیگر تهران از عملکرد دیوان محاسبات کشور در دوره هفتم مجلس (دوره ریاست محمدرضا رحیمی بر دیوان) رای منفی دادند.
7 دی 1390، علی اکبر محزون مدیرکل دفتر آمار جمعیتی ثبت احوال کشور گفت: شاخص امید به زندگی در کشور، به طور متوسط بین زنان و مردان به 71 و نیم سال افزایش یافت.
7 دی 1392، رئیس جمهور روحانی طی دستوری به معاون اول خود، خواستار اقدامات لازم برای شناسایی و مجازات کسانی که با تبانی و سوء استفاده از امتیازات خاص، زمینه ویژه خواری و درآمدهای غیرموجه را فراهم کرده اند، شد.
7 دی 1394، اولین واکنش عملی نمایندگان مجلس به مصوبه اخیر کنگره آمریکا در قالب طرحی نگاشته شد؛ طرحی با امضای 166 نماینده پارلمان ایران که با قید یک فوریت، خواستار اخذ غرامت و خسارت جمهوری اسلامی ایران از دولت آمریکا شده است.
7 دی 1396، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه بانک مرکزی در جریان تعیین تکلیف سپردهگذاران سه تعاونی منحله افضل توس، البرز ایرانیان و وحدت (آرمان)، حدود 4500 میلیارد تومان خط اعتباری در اختیار دو بانک (آینده و تجارت) و یک موسسه (ملل) مسوول تعهدات آنها، قرار خواهد داد.
منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد