پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

از مجازی شدن دوباره کلاس‌های دانشگاه تا چاره اندیشی دانشگاه شریف برای کنترل آلودگی هوا

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
از مجازی شدن دوباره کلاس‌های دانشگاه تا چاره اندیشی دانشگاه شریف برای کنترل آلودگی هوا

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته گذشته اخبار فراوانی از جنس آموزش و فناوری در دانشگاه‌ها منتشر شد که برای دانشجویان حائز اهمیت بود. برای مرور برخی از این اخبار با ما همراه باشید.

آمار‌های جالب از مهاجرت ایرانیان در میان کشور‌های دنیا / نخستین مقصد سرمایه‌های ایران کدام کشور است؟

مدیر رصدخانه مهاجرت ایران با اشاره به آمار مهاجرفرستی در سال 2020 گفت: بر اساس آمار‌های این سالنامه، در سال 2020 رتبه مهاجرفرستی و مهاجرپذیری ایرانیان در میان کشور‌های دنیا به ترتیب 54 و 23 بوده است.

حضور مؤثر نخبگان در نظام حکمرانی کشور ضرورت دارد

نشست مسئولان بنیاد ملی نخبگان با مستعدان‌برتر اولین دوره جذب در دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان سازمان اداری استخدامی کشور به منظور پیگیری مسئله جذب نیروی مستعدبرتر و نخبه در دستگاه‌های اجرایی در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد. ناصر باقری‌مقدم؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم حضور مؤثر نخبگان در نظام حکمرانی کشور، گفت: خوشبختانه مراحل استخدام نخبگان در دستگاه‌های اجرایی کشور با سرعت و کیفیت مناسبی در حال پیگیری و انجام است.

هیچ ردیف بودجه‌ای برای قانون هوای پاک در نظر گرفته نشده / هوش مصنوعی می‌تواند آلودگی هوا را کنترل کند

نشست بررسی علل آلودگی هوا در کلانشهرها با حضور اساتید برجسته و فعالان حوزه محیط زیست در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این نشست علاوه بر بررسی علل آلودگی هوا و ارائه دستاوردهای فناورانه در این زمینه، مباحثی پیرامون قانون هوای پاک نیز مطرح شد.

شکل‌گیری غول‌های فناوری در صنعت پتروشیمی؛ راهکاری موثر برای ارتقای ارزش افزوده این صنعت

معاون علمی، فناوری رئیس جمهوری با اشاره به ضرورت شکل‌گیری غول‌های بزرگ فناوری در صنعت پتروشیمی گفت: اگر برای ایجاد چنین مراکزی در صنایع بزرگ تلاش نکنیم، ارزش افزوده این صنایع به نفع دیگر کشورها مصادره خواهد شد.

دستیابی محققان دانشگاه تهران به روش نوین درمان سرطان کبد

پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به دستیابی به روشی شدند که با استفاده از یک پپتید نوترکیب، به درمان هدفمند سلول‌های سرطانی کبد کمک می‌کند.

4 هزار دانشجوی علوم پزشکی طی سه سال به ایران برگشتند

موضوع انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور به داخل در سال‌های اخیر به موضوعی مناقشه برانگیز بدل شده، اما پس از گذشت از هفت خوان تصمیمات، بالاخره این گروه دانشجویان تعیین تکلیف شدند.

تحصیل در خارج از کشور برای رشته‌های مختلف جذابیت دارد، اما بازگشت به کشور و استفاده از آن مدرک تحصیلی برای اشتغال نیازمند ارزیابی آن رشته در داخل کشور است. شورا‌های ارزشیابی مدارک تحصیلی در وزارت علوم و وزارت بهداشت مسئولیت این ارزشیابی را برعهده دارند، اما در این میان برخی افراد در دانشگاه‌هایی تحصیل کرده اند که از نظر وزارتخانه‌های آموزشی از اعتبار کافی برخوردار نیستند. وزارت بهداشت در یک دهه اخیر و پس از اینکه اقبال به رشته‌های علوم پزشکی در کنکور سراسری افزایش چشمگیری یافت و موجی از دانشجویان برای تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی راهی خارج از کشور شدند، در چند نوبت اعلام کرد که برخی از دانشگاه‌های کشور‌های خارجی از حداقل امکانات برای آموزش رشته‌های مرتبط با سلامت برخوردار نیستند و مدارک آن‌ها معتبر نیست در نتیجه کسانی که آنجا تحصیل می‌کنند نمی‌توانند در داخل کشور شغلی بیابند.

تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در دانشگاه‌ها؛ سیاست اصلی پژوهشگاه

سید امیرحسین فقهی، رییس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای سازمان انرژی اتمی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که با حضور وزیر علوم و رئیس سازمان انرژی اتمی برگزار شد، اظهار داشت: پژوهش‌ها و اقدامات صنعتی‌سازی پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای شاید تنها راه کسب فناوری است که کشور‌های دنیا به ما آن را نمی‌فروشند. وی افزود: جایی که اگر نتوانیم یک فناوری را خریداری کنیم و به دست بیاوریم، در پژوهشگاه آن را تولید و صنعتی می‌کنیم.

از مجازی شدن دوباره کلاس‌های دانشگاه تا چاره اندیشی دانشگاه شریف برای کنترل آلودگی هوا 2
از مجازی شدن دوباره کلاس‌های دانشگاه تا چاره اندیشی دانشگاه شریف برای کنترل آلودگی هوا 3
از مجازی شدن دوباره کلاس‌های دانشگاه تا چاره اندیشی دانشگاه شریف برای کنترل آلودگی هوا 4
از مجازی شدن دوباره کلاس‌های دانشگاه تا چاره اندیشی دانشگاه شریف برای کنترل آلودگی هوا 5
از مجازی شدن دوباره کلاس‌های دانشگاه تا چاره اندیشی دانشگاه شریف برای کنترل آلودگی هوا 6