یک‌شنبه 27 آبان 1403

استاندار کردستان: بیمارستان شفا قطب درمانی منطقه می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار کردستان: بیمارستان شفا قطب درمانی منطقه می‌شود

سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: بیمارستان شفا در شهرستان سقز برای مردم این استان و همچنین استان‌های همجوار مفید و ارزشمند است و در آینده نزدیک این مرکز درمانی مجهز به قطب درمانی منطقه تبدیل خواهد شد.

به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح این بیمارستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیمارستان شفا امروز بصورت رسمی توسط رییس جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس با تجهیزات کامل به بهره‌برداری می‌رسد.

وی یادآور شد: عملیات ساخت بیمارستان 235 تختخوابی شفا در شهرستان سقز از سال 87 شروع شد و با تزریق اعتبار امروز به بهره‌برداری خواهد رسید البته هدف ما در استان کردستان افزایش خدمات بهداشتی و درمانی است و افتتاح این بیمارستان در این ارتباط بسیار حائز اهمیت است.

بیمارستان شفا سقز برای اقایم کردستان هم مفید است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز گفت: بیمارستان 235 تختخوابی شفا خدمات بهداشتی و درمانی خوبی را به مردم استان‌های همجوار و منطقه ارایه می‌کند.

دکتر فرزین رضاعی با اشاره به اینک چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی کردستان توسعه خدمات درمانی است، افزود: این بیمارستان یکی از مراکز توریسم درمانی منطقه خواهد شد و برای اقلیم کردستان هم حائز اهمیت است و می تواند در خدمات رسانی به مردم اقلیم کردستان کمک کند.

وی اضافه کرد: سرانه تخت بیمارستانی به ازای هر یک هزار نفر 1.7 است که با راه اندازی این بیمارستان به میانگین کشوری می‌رسیم.

رضاعی با بیان اینکه بخش جراحی مغز و اعصاب با کمک وزارت بهداشت و درمان در این بیمارستان راه اندازی می شود، یادآور شد: با راه اندازی بیمارستان شفا سقز، 10 تخت آی سی یو به کادر درمانی شهرستان سقز اضافه می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: بیمارستان 235 تختخوابی شفای سقز به اقتصاد این منطقه نیز کمک می‌کند.

بیمارستان شفا دارای 235 تخت بیمارستانی در زمینی به مساحت 47 هزار و 250 متر مربع و زیربنای 16 هزار و 450 مترمربع ساخته شده است. برای این بیمارستان تازه تاسیس، 80 میلیارد تومان اعتبار برای ابنیه ساختمان و 60 میلیارد تومان برای تجهیزات پزشکی آن هزینه شده است.

بخش های فعال بیمارستان شفا سقز شامل، داخلی، جراحی عمومی، جراحی مینور، چشم، گوش، حلق و بینی، کودکان، اورولوژی، اورتوپدی، آی سی یو، سی تی اسکن، اورژانس، پاراکلینیک، آزمایشگاه اندوسکوپی و داروخانه شبانه روزی است.

این بیمارستان سومین بیمارستان شهرستان سقز و دارای بالگرد اورژانسی برای انتقال و اعزام بیماران بدحال است. سقز با بیش از 226 هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در 190 کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*