اسماعیلی: ما با استاد انصاریان از کودکی انس گرفتهایم و بانوای سوزناک ایشان آشنایی داریم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، آیین نکوداشت استاد شیخ حسین انصاریان در روز چهارشنبه 25 بهمنماه در مکان انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با اجرای حسن سلطانی برگزار گردید. در ابتدای این جلسه پس از قرائت قرآن محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین برنامههای انجمن آثار و مفاخر از سهرورد زنجان تا همدان و آرمگاه بوعلی سینا...
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، آیین نکوداشت استاد شیخ حسین انصاریان در روز چهارشنبه 25 بهمنماه در مکان انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با اجرای حسن سلطانی برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه پس از قرائت قرآن محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین برنامههای انجمن آثار و مفاخر از سهرورد زنجان تا همدان و آرمگاه بوعلی سینا است که پیوند دو مکتب اشراقی و مشایی و اولین منطقه فرهنگی کشور در دولت سیزدهم آغاز شده است. ما وارد صد و دومین سال از فعالیت این انجمن شدیم و در این مدت برای حدود 300 چهره فرهنگی و هنری و مشاهیر کشور نکوداشت برگزار شده است.
وی افزود: سخنان استاد انصاریان در دل همه نفوذ کرده و در نیمههای ماه رمضان جمعیت عظیمی را در تهران به سمت خویش جذب میکند. این جاذبه و ندا، ندای او نیست بلکه ندایی الهی است و اگر امروز از او قدردانی صورت میگیرد، از آن جهت است که تکریم عالم دینی، تکریم پیامبر اکرم (ص) را کرده و آن کس که پیامبر را تکریم کند گویا که خداوند رامورد تکریم قرار داه است.
شالویی در پایان گفت: آقای انصاریان نیازی به قدردانی ما ندارد بلکه ما نیاز داریم که چنین شخصیتی را در بین خودمان ببینیم. امروز همه حاضران در این جلسه با شور و شوق در این مکان حاضر شدهاند.
پس از صحبت شالویی، آیت الله فاضل لنکرانی پشت تریبون آمد و اظهار داشت: این جلسه معظم برای تجلیل از یکی از عالمان عامل و یکی از افتخارات روحانیت در دوران معاصر است.
در ادامه جلسه، حمیدرضا برقعی شاعر اهل بیت به مناسبت اعیاد شعبانیه پشت تریبون آمد و بخشی از اشعار خود پیرامون حضرت عباس (ع) و حضرت سیدالشهدا (ع) را قرائت کرد.
به دنبال شعرخوانی برقعی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی در این جلسه گفت: یکی از اضلاعی که در وزارت ارشاد اسلامی در حوزه معارف دینی دنبال میشود، در کنار قرآن، عترت و نماز، دعا است. تلاش میکنیم این سرمایه ارزشمند به نسل جوان ما شناسانده شود و جامعه ما با دعا انس گیرد. الحمد لالله در این مسیر، کارهای خوبی آغاز شده است.
وی افزود: من به آقای شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عرض کردم که ما حتما در این عرصه باید شخصیتهای برجستهای که برای جامعه منشا خیر و برکت بودند و ما را با دانش آشنا کردند را به عنوان مفاخر ارزشمند جامعه، مورد تجلیل قرار دهیم. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در گام اول از شخصیت بزرگ و واعظ آقای انصاریان، تجلیل کنیم.
اسماعیلی: ما با استاد عزیزمان، آقای انصاریان از کودکی انس گرفتهایم و بانوای سوزناک ایشان و منبرهای پر مغزشان آشنایی داریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: من خدای بزرگ را شاکر هستم که به ما چنین توفیقی داد که در ماه شعبان و روز صحیفه سجادیه، از یک چنین اندیشمند برجستهای در حال تجلیل باشیم. ما به این تجلیل نیاز داریم نه حاج آقای انصاریان. چراکه باید چنین الگوهایی را به جامعه خودمان معرفی کنیم. امروز جامعه ما تشنه معرفی چنین الگوهایی است. از خدا ممنون هستیم که ایشان همچنان منبع فیض در جامعه ما هستند.
در ادامه این مراسم یادبود و تندیسی به پاس فعالیتهای برجسته این استاد انصاریان از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد به وی تقدیم شد. همچنین از چهار اثر این استاد عالیقدر رونمایی گردید.
پس از تقدیر، حجت الاسلام شیخ حسین انصاریان در انتهای این مراسم گفت: تنها میخواهم از حضور و لطف شما تشکر کنم. در محضر خدای تعالی باید بگویم من لایق این همه محبت و کرامت از سوی شما نبودم. علت این مجلس و شرکت شما بزرگان دانشگاهی و حوزوی مملکت تنها در این جمله از دعای کمیل نهفته است: «کم من ثنا جمیل لست علیهه نشرته».
وی افزود: وقتی خداوند متعال در قرآن میخواهد گستره حکمت را بیان کند آن را به تمام حقایقی که بشر را به وصال و غفران و به رضوان میرساند تعریف میکند. این علم قلیل نیست، علمکثیر است. این علم را خداوند در چند آیه برای پیامبران بیان میکند: «یعلمه الکتاب و الحکمه».
این عالم عالی قدر عنوان کرد: این گونه مراسم و تقدیرها به وجود پیامبر اسلام و امیرالمومنین و ائمه اطهار باز میگردد. باید از علمایی که در تاریخ تشیع جانفشانی و تلاش کردند که این روایات به دست ما برسد تقدیر، کنیم. عالمان خطیب از بعد از غیبت صغری تا کنون که امثال ما یک ریزه خوار سفره آنها هستیم، باید مورد تقدیر قرار گیرند.