سه‌شنبه 15 آبان 1403

افزایش تقاضای پوشاک زمستانی چینی از سمت اروپا

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
افزایش تقاضای پوشاک زمستانی چینی از سمت اروپا

شرکت‌های چینی تولید کننده لباس‌های زمستانی از افزایش تقاضا از سوی کشورهای اروپایی در آستانه فصل سرما خبر دادند.

شرکت‌های چینی خبر دادند که طی ماه‌های اخیر تقاضای پوشاک زمستانی و تجهیزات گرمایشی از سوی اروپایی‌ها افزایش چشمگیری داشته است.

شرکت‌های چینی تولید کننده لباس‌های زمستانی از افزایش تقاضا از سوی کشورهای اروپایی در آستانه فصل سرما خبر دادند.

به گزارش گلوبال تایمز، افزایش درخواست اروپایی‌ها از شرکت‌های چینی شامل موارد زیر نیز شده است: پتوی های برقی، پمپ‌های گرمایشی، هیترهای برقی، کیسه‌های آب گرم. افزایش تقاضا برای لباس‌های گرم و وسایل گرمایشی از سوی اروپایی‌ها در حالی است که اروپا با کاهش شدید مواد سوختی مواجه است و همین موضوع می‌تواند زمستان پیش رو را برای بسیاری از خانوارهای اروپایی غیرقابل تحمل کند.

برخی شرکت‌های چینی نیز اقدام به تولید محصولاتی مخصوص بازارهای اروپا کرده‌اند. شرکت فن ساز «جیسو تکنولوژی» اخیرا فنی را وارد بازارهای اروپایی کرده که در زمینه مصرف انرژی بسیار بهینه عمل می‌کند.

شرکت‌های اروپایی نیز طی ماه‌های اخیر به صورت فعال در حال تهیه تجهیزات گرمایشی از فروشنده‌های چینی هستند تا بتوانند فصل سرما را بگذرانند.

چند روز پیش بود که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه گفت، تقصیر کشور او نیست که اروپایی‌ها مانند قرون وسطی برای زمستان هیزم ذخیره می‌کنند بلکه انباشته شدن اشتباهات سیاست‌مداران اروپا عامل این بحران است.

پوتین در نشست بین‌المللی انرژی گفت: «حمله به خطوط گاز نورد استریم سابقه خطرناکی را رقم زده و تهدیدی برای زیرساخت‌های انرژی اروپا محسوب می‌شود. باید وضعیت این خط گاز هرچه زودتر مشخص شود».

تظاهرات در اعتراض به افزایش قیمت‌ها و بحران انرژی بسیاری از شهرهای مهم اروپایی را در برگرفته است. مردم برلین پایتخت آلمان شنبه با تجمع مقابل بوندستاگ (پارلمان این کشور) خواستار اقدام علیه افزایش قیمت‌ها شدند.

معترضان آلمانی همچنین خواستار لغو تحریم‌های غرب از جمله دولت کشورشان علیه روسیه که به بحران انرژی در قاره اروپا دامن زده و دسترسی به انرژی شدند. تجمع‌کنندگان در مرکز وین پایتخت اتریش هم خواستار کاهش قیمت‌ها، لغو تحریم‌ها علیه روسیه و دوستی با مسکو شدند.

بحران انرژی در اروپا در پی تحریم‌های ضد روسیه و کاهش عرضه گاز طبیعی این کشور تشدید شده است. برخی مقامات اروپایی از جمله «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان با وجود حمایت‌هایی که اروپایی‌ها از اوکراین در جنگ با روسیه به عمل آورده و تحریم‌هایی که در راستای این حمایت علیه روسیه وضع کرده‌اند، پوتین را به استفاده از موضوع صادرات انرژی برای ایجاد شکاف در اتحادیه اروپا متهم کرده‌اند.

بعد از گذشت شش ماه از آغاز جنگ اوکراین، مسکو در یک روند مرحله‌ای صادرات گاز خود به اتحادیه اروپا را کاهش داده است. این روند کاهشی تا جایی پیش رفت که شرکت «گازپروم» روسیه اخیرا اعلام کرد صادرات گاز به اروپا از طریق خط لوله نورد استریم 1 را به طور کامل متوقف کرده است.

سخنگوی اتحادیه اروپا اخیراً تأکید کرد که مسئولان اروپایی به همراه شرکای بین‌المللی خود برای مقابله با بحران انرژی تلاش می‌کنند. این مسئول اروپایی گفت در زمستان آینده به خاطر جنگ روسیه و اوکراین، «با دشواری‌هایی روبرو خواهیم بود».

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم اخیراً هشدار داد ماه‌های آتی، ماه‌های سرنوشت‌سازی برای اتحادیه اروپا به شمار می‌آید. وی طی سخنانی گفت: زمستان سختی در انتظار ماست و شش ماه آینده تعیین‌کننده خواهند بود؛ اگر از بحران عبور کرده و اتحاد خود را حفظ کنیم و توازن نظامی ادامه یابد تا بهار وضعیت بهتری خواهیم داشت.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

افزایش تقاضای پوشاک زمستانی چینی از سمت اروپا 2