چهارشنبه 17 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

در حالی که توان تعمیر انواع واگن و لوکوموتیو در داخل کشور وجود دارد حدود 500 لکوموتیو موجود در کشور زمین گیر است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تکذیب ادعای حق الزحمه هیات مولدسازی، گفت: دستگاه قضا فورا درباره ادعای نادرست دریافت دستمزد توسط هیات 7نفره مولدسازی ورود کند.

رئیس سازمان خصوصی سازی با تبیین طرح ملی مولدسازی دارایی‌های راکد دولت و پروژه‌های نیمه تمام تاکید کرد: اعضای هیات عالی هیچ حق‌الزحمه‌ای بابت مولدسازی دریافت نمی‌کنند و اگر خارج از ضوابط و احکام مصوبه یا آئین‌نامه عمل کنند، مصونیت ندارند.

با وجود اینکه نرخ خرید تضمینی گندم برای سال زراعی آینده در برخی رسانه‌ها اعلام شد، اما وزارت جهادکشاورزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ابلاغ قیمت مصوب توسط وزیر جهادکشاورزی در موعد مقرر به اطلاع می‌رسد.

ایسنا نوشت: یک فعال کارگری اجرای صحیح طرح طبقه‌بندی مشاغل را موجب ایجاد عدالت مزدی دانست و گفت: طرح طبقه‌بندی مشاغل به سود کارگر و کارفرماست و اجرای آن در تمام بنگاه‌ها و کارگاه‌های بالای 50 نفر الزامی است.

در حالی که وزارت صمت سامانه یکپارچه عرضه خودرو را متعلق به شورای رقابت می‌داند، این شورا هم اعلام می‌کند که براساس مصوبه کارگروه خودروی شورای رقابت، مسئولیت سامانه بر عهده وزارت صمت است.

هنوز هم اگر کسی نان خشکی کنار خیابان ببیند، آن تکه نان را از سر راه بر می‌دارد تا مبادا برکت خدا زیر پا بماند. نان از دیرباز تا امروز در فرهنگ مردم ایران مقدس بوده است.

تیترکوتاه نوشت: در گزارش زیر به بررسی قیمت اجاره واحدهای 100 تا 150 متری 3 خوابه در محدوده کهریزک خواهیم پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: قائم مقام تجارت و تنظیم بازار وزارت جهادکشاورزی گفت: با افزایش حجم وارداتِ گوشتِ گرم و عرضه آن با نرخ تنظیم بازار قیمت‌ها تا اواسط آبان به ثبات می‌رسد.

ایرنا نوشت: فعال بازار طلا گفت: پیش‌بینی می‌شود در هفته آخر شهریور قیمت‌ها در همین سطح باقی بماند چون تغییرات خاص اقتصادی را شاهد نیستیم.

وزیر نفت با بیان اینکه برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم، گفت: برخی رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های معاند به موضوع افزایش قیمت بنزین دامن می‌زدند تا آرامش مردم را برهم بزنند.

یک کارشناس اقتصادی ثبات بازار ارز در ماه‌های آینده را پیش‌بینی کرد و گفت: بانک مرکزی با اجرای سیاست تثبیت اقتصادی، مسیر مهار تورم را آغاز کرده و با توجه روند متغیرهای اقتصادی، نرخ تورم با روند نزولی در پایان امسال به 30 درصد می‌رسد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از شکسته شدن رکورد مصرف بنزین با ثبت رقم مصرف روزانه 137 میلیون لیتر بنزین همزمان با افزایش ترددهای بین‌شهری در روزهای پایانی تابستان خبر داد.

برخی خودروسازان داخل به تازگی درخواست افزایش قیمت مجدد را به سازمان حمایت داده‌اند، این در حالی است که از ابتدای امسال با اجرای سامانه یکپارچه، تثبیت نرخ ارز و کاهش تورم، بازار متلاطم خودرو آرام گرفت و قیمت ارز و نرخ تورم که از مؤلفه‌های تاثیرگذار بر قیمت خودرو لحاظ می‌شود، کاهشی بوده است.

سازمان خصوصی‌سازی به نامه سرگشاده دکتر احمد توکلی خطاب به سران سه قوه و اعضای هیات عالی مولد سازی، هیات رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه و نمایندگان مجلس و تشکیک در مصوبه مولد سازی دارایی های دولت و سران قوا واکنش نشان داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به ارائه توضیحاتی درباره چگونگی هزینه کرد دارایی‌های آزاد شده ایران در کره جنوبی پرداخت.