امارات متحده عربی
امارات متحده عربی
وورد پالتیکس ریویو با انتشار یادداشتی مدعی شد، سقوط ناگهانی دولت بشار اسد، رئیسجمهور سوریه در پی حمله برق آسای نیروهای شورشی به رهبری حیات تحریرالشام، ممکن است روابط منطقهای در سراسر خاورمیانه را در چهار سال گذشته به آزمون بگذارد.
لیبی در سالهای پس از سقوط قذافی به صحنه جنگ نیابتی میان کشورهای مختلف تبدیل شده است.
«امیرخان متقی» وزیر خارجه حکومت طالبان در رأس یک هیئت بلندپایه به منظور سفری رسمی وارد امارات متحده عربی شد.
دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی با بیان اینکه هیچ زیرساختی در تولید روغن خوراکی از کشور خارج نشده و همه ظرفیتها در داخل به قوت خود باقی است، گفت: هیچ مشکلی در تأمین روغن داخل وجود ندارد.
اقتصادنیوز: همزمان با سقوط بشار اسد، کشورهای حاشیه خلیج فارس در ارتباط با تحولات دمشق موضعی محتاطانه اتخاذ کرده و فعلا تلاش دارند اختلاف ها را کنار گذاشته و به روند تنش زدایی حاکم پشت پا نزنند. با این همه قدرت گرفتن رادیکال ها می تواند موجب شود تا بازیگران نقش آفرین در شام به سان سال 2011 رودروی هم تعریف شوند و فصل تازه ای از زور آزمایی را رقم بزنند.
دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی با بیان اینکه هیچ زیرساختی در تولید روغن خوراکی از کشور خارج نشده و همه ظرفیتها در داخل به قوت خود باقی است، گفت: هیچ مشکلی در تأمین روغن داخل وجود ندارد.
پایگاه خبری بغداد الیوم گزارش کرد که رئیس حزب دموکرات کردستان عراق در حال میانجیگری میان کردهای سوریه و هیئت تحریرالشام است.
ریاض صراحتا اعلام کرد که کاندیدایش برای ریاست جمهوری لبنان «ژوزف عون»، فرمانده ارتش لبنان است.
روزنامه الوطن سوریه در این باره گزارش داد: «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه هیات حاکمه موقت سوریه به همراه «مرهب ابو قصره» وزیر دفاع و «أنس خطاب» رئیس دستگاه اطلاعات در نخستین سفر رسمی وارد امارات شدند.
دروازه بان تیم فوتبال فولاد در گفتگو با یک سایت ازبکستانی اعلام کرد که سطح فوتبال در ایران به مراتب بالاتر از کشورش است.
قطر در سال 2015 بین شورشیان و ارتش لبنان میانجیگری کرد؛ زمانی که عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بحرین در سال 2017 روابط خود را با این کشور قطع کردند، یکی از خواستههایشان برای احیای روابط این بود که قطر حمایت خود را از جبهه النصره و پیشروی هیئت تحریرالشام، قطع کند.
عربستان سعودی و امارات متحده عربی پس از آغاز جنگ داخلی سوریه در سال 2011 و برای یک دهه پس از آن، از مخالفان سرسخت دولت اسد بودند.
نشریه نیویورک تایمز با انتشار گزارشی مدعی شد، برای دههها، سوریه نزدیکترین متحد عرب ایران در خاورمیانه بود، در حالی که پادشاهیهای ثروتمند خلیج فارس برای افزایش قدرت و نفوذ خود در منطقه درگیر رقابتی نرم و در خفا با ایران بودند.
اقتصادنیوز: به باور ناظران تحولات سوریه برای کشورهای حاشیه خلیج فارس هم فرصت هست و هم تهدید. به ادعای این گروه، پایان اسد طبیعتا روابط ایران و سوریه را تحت تاثیر قرار داده و به کشورهای عرب فرصت می دهد تا روابطشان را با دمشق بازتعریف کنند. در مقابل این خطر وجود دارد که شورشی ها و رادیکال ها از شرایط حاکم بر شام سوء استفاده کرده و به تنش ها در منطقه دامن بزنند، از همین رو اعراب تلاش دارند...