چهارشنبه 7 آذر 1403

امیدها برای راه‌اندازی مجدد کارخانه شیر وارنا ورامین زنده شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امیدها برای راه‌اندازی مجدد کارخانه شیر وارنا ورامین زنده شد

تهران - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ورامین گفت: با ورود دستگاه قضایی به موضوع رفع مشکل کارخانجات تعطیل شده و با بازدید معاون قضایی دادستان کل کشور از کارخانه شیر وارنا ورامین، امیدها برای راه‌اندازی مجدد این کارخانه مهم زنده شد.

علیرضا شمس روز دوشنبه در جریان بازدید سعید عمرانی، معاون قضایی دادستان کل کشور از کارخانه شیر وارنا ورامین اظهار کرد: این کارخانه در سال‌های نه چندان دور، محصولات لبنی مختلفی را تولید و روانه بازار مصرف می‌کرد. وی اظهار کرد: با توجه به این که شهرستان ورامین و مناطق اطراف، قطب تولید شیر استان تهران بوده و دامداران این منطقه روزانه هزاران لیتر شیر تولید می‌کنند، وجود این کارخانه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و با فعالیت آن، برای تعداد زیادی از افرادی جویای کار منطقه، شغل ایجاد شده بود. دادستان عمومی ورامین گفت: این کارخانه در سال‌های گذشته به دلیل برخی از مشکلات مالی تعطیل و از سال 97 تاکنون شرایط شروع مجدد فعالیت آن فراهم نشده است که این امر علاوه بر بیکاری کارگران، مشکلاتی را در حوزه تولید شهرستان به وجود آورده است. شمس افزود: از حدود دو سال گذشته تاکنون، دادستانی شهرستان ورامین با ورود جدی به موضوع کارخانه وارنا، تلاش کرده تا شرایط رفع مشکلات این کارخانه را فراهم کند که با توجه به رویکرد آیت الله رئیسی رئیس دستگاه قضا در رفع موانع تولید و تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در عملی شدن شعار جهش تولید، این عزم در مسوولان قضایی و اجرایی ورامین به وجود آمده تا کارخانه وارنا مجددا راه اندازی شود.

وی تأکید کرد: با تمام توان در صدد رفع مشکلات کارخانه شیر وارنا هستیم و با فراهم شدن شرایط، این کارخانه فعالیت مجدد خود را از سر می‌گیرد. دادستان عمومی و انقلاب ورامین اظهار کرد: تصفیه خانه قند ورامین، دیگر کارخانه تعطیل این شهرستان است که در جلسه مشترک امروز با معاون قضایی دادستان کل کشور، به مشکلات این کارخانه نیز رسیدگی شد تا شرایط فعالیت آن در جلسات تخصصی بررسی شود. شمس افزود: در احداث شهرک صنعتی غیر دولتی خیرآباد ورامین نیز مشکلاتی وجود دارد که در جلسه امروز با معاون دادستان کل کشور، این مشکلات نیز بررسی شد و مقرر شد تا نتیجه تحقیقات برای بررسی بیشتر به وی ارجاع داده شود تا تصمیمات مقتضی در رفع مشکلات این منطقه اقتصادی اتخاذ شود. کارخانه تهران شهداد که اکثر افراد آن را به نام کارخانه وارنا می شناسند در سال 1385 با حضور معاون اول رئیس جمهور وقت فعالیت خود را با ظرفیت تولید روزانه 100 هزار تن محصولات لبنی آغاز کرد. پس از 5 سال از راه اندازی این کارخانه، مالک اصلی کارخانه فوت کرد و با مرگ وی، فعالیت کارخانه سیر نزولی را آغاز کرد تا جایی که بسیاری از کارگران اخراج شده و تولید به حداقل ممکن رسید. از سال 1397 این کارخانه به طور کامل تعطیل شده است. ورامین با 300 هزار نفر جمعیت در 35 کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*
امیدها برای راه‌اندازی مجدد کارخانه شیر وارنا ورامین زنده شد 2