امیرعباس هویدا
امیرعباس هویدا
18 تیر سال 1397 شمسی «لیلا امامی» در پاریس درگذشت؛ اما پیش از آن در ایران کارهای جالبی کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: 18 تیر سال 1397 شمسی «لیلا امامی» در پاریس درگذشت؛ اما پیش از آن در ایران کارهای جالبی کرد.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی هجدهمین روز خرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
حبیب الله عین الملک بهائی پدر امیرعباس هویدا از چهرههای دربار پهلوی بود که عبدالعزیز سعودی را تشویق و تحریک به تخریب قبور میکرد و پس از اعزام به عربستان گزارشی تهیه میکند که حاصل آن، تبرئه جریان وهابیت سلفی و عادیسازی این رویداد تلخ است.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و هشتمین روز اردیبهشت ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
ایسنا نوشت: هزار و پانصد و سی و ششمین جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد رای به جدایی فرزندی کوچک از مادری پر مهر داد، مادری که در طول قرنهای متمادی در داغ جدایی اجباری و از دست دادن فرزندان کوچک و بزرگش خون گریه کرده است.
هزار و پانصد و سی و ششمین جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد رای به جدایی فرزندی کوچک از مادری پر مهر داد، مادری که در طول قرنهای متمادی در داغ جدایی اجباری و از دست دادن فرزندان کوچک و بزرگش خون گریه کرده است.
یکی از سیاسی ترین فقهای شیعه در یک صد سال اخیر بعد از پیروزی در مبارزه بزرگ (جهاد اکبر) با همراهی و همدلی مردمش قیام تاریخی (جهاد اصغر) را در پیش گرفت و موفق شد به 2500 سال نظام پادشاهی در کشورش پایان دهد.
نگاهی به جنجالیترین و خبرسازترین چهرههای سیاسی ایران در 42 سالی که از عمر جمهوری اسلامی میگذرد، نشان میدهد که برخی از آنان نسبت به سایرین جنجالیتر بودهاند؛
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
پرویز تناولی، عضو محوری این حلقه که به نوعی بانی تشکیل رشت 29 بود و در کنار «کامران دیبا» و «رکسانا صبا» ان را راه انداختند.
تهران - ایرنا - دویست و دهمین شماره ماهنامه فکه ضمن بررسی قیمتها در زمان شاه به ادعاهای رسانههای ضد انقلاب درباره رونق اقتصادی و ثبات قیمتها در دوره نخست وزیری هواید پاسخ داد.
تهران - ایرنا - آیتالله سیدمرتضی پسندیده از مجتهدان مبارزی بود که با وجود خطرات فراوان رژیم پهلوی در طول سال های تبعید امام خمینی (ره) به ساماندهی مبارزات مردمی پرداخت و باعث شد تا در آن برهه از زمان نام و موقعیت امام راحل حفظ و تقویت شود.
مخالفت ظاهری با دستگیری و شکنجه و اعتراف به خطاها، مفاسد و جنایتهای رژیم پهلوی در نطق رادیویی و تلویزیونی و حمایت پنهانی از دولت نظامی و سیاست مشت آهنین برای ایجاد آرامش مصنوعی از طریق حکومت نظامی در دوران سلطنت محمدرضا شاه، در 15 آبان 1357 به اوج رسید. او 42 سال قبل در خطابه ای که خود کذایی خواندش، سوگند خورد که «بار دیگر در برابر ملت ایران سوگند خود را تکرار می کنم و متعهد می شوم...