امیرعباس هویدا
امیرعباس هویدا
مخالفت ظاهری با دستگیری و شکنجه و اعتراف به خطاها، مفاسد و جنایتهای رژیم پهلوی در نطق رادیویی و تلویزیونی و حمایت پنهانی از دولت نظامی و سیاست مشت آهنین برای ایجاد آرامش مصنوعی از طریق حکومت نظامی در دوران سلطنت محمدرضا شاه، در 15 آبان 1357 به اوج رسید. او 42 سال قبل در خطابه ای که خود کذایی خواندش، سوگند خورد که «بار دیگر در برابر ملت ایران سوگند خود را تکرار می کنم و متعهد می شوم...
تهران - ایرنا - بازیگر سریال «نربام آسمان»، با بیان اینکه سریال تاریخی باب مطالعه را نمیبندد، ساخت سریال تاریخی معمولا با هدف عبرت آموزی از گذشتگان و نقشه راه برای آیندگان است.
با شروع سلسله تبعیدهای 171 ماهه روحانی مبارز و شیعه ایران از آبان 1343 تا بهمن 1357 نفرتانگیزترین، مخوفترین و سیاه ترین سال های تحت حاکمیت رژیم دیکتاتور پهلوی رقم خورد. در این 14 سال سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک) قدرت مطلقه بود.
امیرعباس هویدا نخستوزیر و وزیر دربار دوره پهلوی بود که اخیرا ادعاهایی پیرامون شخصیت وی مطرح است. از ثبات اقتصادی در دوره صدارت وی تا نداشتن مایملک در زمان دستگیری. یادداشت تسنیم درباره واقعیت دوران هویدا را میخوانید.
اگر مواضع و اظهارات بهنود را در یک سال اخیر مرور کنیم، آنگاه به سرنخهایی میرسیم که انتشار رسمی یادداشت عنصر نشانداری چون بهنود در روزنامه «اعتماد» بدون طراحی و برنامهریزی قبلی نبوده است.
تهران - ایرنا - بحرین که از زمانهای بسیار دور از سرزمینهای تابعه ایران به شمار میرفت در اواسط سده نوزدهم از مهمترین مسایل مورد منازعه ایران و انگلیس شد به گونهای که این اختلاف در نهایت پس از موافقت محمدرضا پهلوی و ارجاع مسأله به همهپرسی با استقلال بحرین از ایران در 23 مرداد 1350خورشیدی به پایان رسید.
وقتی شریفامامی به نخستوزیری انتخاب شد، محمدرضا پهلوی چهار دستورالعمل برای دولت او صادر کرد که اولین و مهمترین آنها ریشهکن کردن فساد بود...
از حمله مغول به بعد، هرگز فشاری به اندازه امروز بر این کشور وارد نشده.
تهران - ایرنا - سعید لیلاز معتقد است که از حمله مغول به این سو، هرگز فشاری مانند فشار امروز به ایران وارد نشده است و در 7 سال دولت به جز آن دوره 7-8 ماهه و به جز آن سیاست خاص بازار ارز که نسبت به آن انتقادهای بسیار روشن دارم، هیچ عیبی در سیاستهای آقای روحانی نمیبینم. در همه عرصهها موفقیتآمیز جلو رفتیم. اکنون هم کمابیش تحریمها را بخوبی مدیریت کردیم.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی هجدهمین روز خرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
حسن توفیق، مردی که حتی در جدیترین گفتههایش نیز رگههای طنز وجود داشت، نزدیک به 30 سال همچون دیگر برادرانش، مدیریت یکی از مهمترین نشریههای فکاهی ایران را عهدهدار بود. حالا بعد از گذشت 54 سال از توقیف نشریه طنز «توفیق»، این بار دیگر روزگار شوخیهایش را جدی نگرفت.
تهران - ایرنا - حسن توفیق هنرمندی صاحب سبک و یکی از مدیران برجسته نشریه طنز توفیق به شمار میرود که 29 سال مدیریت این نشریه طنز و انتقادی را بر عهده گرفت، موفقیت این کاریکاتوریست به اندازهای بود که علاوه بر خلق آثار بیبدیل در این زمینه توانست، زبان گویای مردم زمانه خود باشد و به انتقاد از حکومت و شخصیتهای سیاسی برای رفع مشکلات بپردازد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و هشتمین روز اردیبهشت ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
امروز، پنجاهمین سال تصویب قطعنامه 278 شورای امنیت سازمان ملل متحد است؛ قطعنامهای که به جدایی بحرین از ایران منجر شد.
تهران - ایرنا - بحرین که به لحاظ تاریخی بخشی از خاک ایران محسوب میشد در اواسط سده نوزدهم میلادی تحت سلطه انگلیس درآمد تا اینکه در 21 اردیبهشت 1349 خورشیدی، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه 278 را صادر کرد که در آن خواسته مردم بحرین نسبت به جدایی از ایران مورد تایید قرار گرفته بود.