پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

انتقاد امام جمعه شهرکرد از وجود برخی اختلالات در فرایند برگزاری انتخابات

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
انتقاد امام جمعه شهرکرد از وجود برخی اختلالات در فرایند برگزاری انتخابات

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام از وجود برخی اختلالاتی در رای‌گیری انتقاد کرد و گفت: متاسفانه علی‌رغم تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران مبنی بر برگزاری بی عیب و نقص انتخابات، باز شاهد برخی اختلالات ازجمله در تعرفه‌ها، صندوق‌ها اخذ رای و... بودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ نماز عبادی و سیاسی جمعه این هفته در مرکز استان چهارمحال و بختیاری به امامت حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد و در دیگر نقاط استان اقامه شد.

در نماز جمعه این هفته چهارمحال و بختیاری امامان جمعه علاوه بر پرداختن به مسائل عبادی و تاکید بر تقوی به بیان مسائل روز و سیاسی پرداختند.

انتقاد امام جمعه شهرکرد از وجود برخی اختلالات در فرایند برگزاری انتخابات

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد، با اشاره به پنجم تیرماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: اعتیاد و مواد مخدر از مسائل مهم در جامعه و ازجمله آسیب‌های اجتماعی خطرناک است که باید با تلاش، حساسیت‌ها در این خصوص را افزایش دهیم.

وی افزود: درست است که دستگیری قاچاقچیان و کشف مواد مخدر چه در کشور و چه در چهارمحال و قابل توجه است اما این میزان کشف و دستگیری نگران کننده و هراسناک است، لذا باید مراقب باشیم و وظایف خود در این خصوص را به خوبی انجام دهیم.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری به انتخابات 28 خردادماه اشاره کرد و ادامه داد: این انتخابات را باید از جوانب مختلف تحلیل کرد و درس‌ها و عبرت‌های آن مورد توجه قرار گیرد.

نکونام عنوان کرد: انتخابات 28 خردادماه در شرایط نامساعدی برگزار شد، در طول تاریخ انتخابات‌های برگزار شده در ایران هیچگاه این چنین شرایطی را در برگزاری انتخابات شاهد نبودیم.

وی خاطرنشان کرد: بیماری کرونا یکی از شرایط نامناسب در انتخابات امسال بود که به گفته کارشناسان 10 درصد بر روی حضور مردم در پای صندوق‌های رای تاثیرگذار گذاشت.

امام جمعه شهرکرد عامل دیگر را وجود اختلالاتی در رای‌گیری عنوان کرد و گفت: متاسفانه علی‌رغم تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران مبنی بر برگزاری بی عیب و نقص انتخابات، باز شاهد برخی اختلالات ازجمله در تعرفه‌ها، صندوق‌ها اخذ رای و... بودیم.

نکونام اضافه کرد: مسئله مهم دیگر مشکلات اساسی اقتصادی، معیشتی و مدیریتی بود که باعث شد عده‌ای به این دلایل پای صندوق رای حاضر نشوند.

وی تاکید کرد: یکی دیگر از دلایل اینکه انتخابات سال 1400 انتخاباتی با شرایط خاص بود، عدم صداقت رفتاری و کلامی برخی مسؤولان با مردم است، مردم در حرف و عمل این مسؤولان صداقت و شفافیت نمی‌بینند و برعکس به وضوح از آن‌ها دروغ می‌شنوند، تا جایی که این مسؤولان حتی تلاش دارند مشاهدات عینی مردم را نیز دورغ عنوان کنند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: موضوع دیگر که در انتخابات امسال مهم بود، عدم ارتباطات مردمی بعضی مسؤولان مدیران است که در سال‌های اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا بیشتر هم شده است، این موضوع آنقدر چشمگیر شده است که آن دست از مسؤولانی که در بین مردم حاضر می‌شدند نیز مورد شماتت واقع شده و حضور آن‌ها در بین مردم یک هنجار معرفی می‌شد.

نکونام یادآور شد: و مسئله مهم و اساسی دیگر به هم پیوستگی دشمن بود که بیش از هر انتخابات دیگر تلاش کردند تا یک جنگ تمام عیار رسانه‌ای به راه بیاندازند تا رای بی رای را بین مردم گسترش دهند.

وی تصریح کرد: انتخابات 28 خردادماه 1400 در این شرایط برگزار شد اما باز هم این مردم بودند که با وجود همه موارد ذکر شده حدود 48 درصد پای صندوق رای حاضر شدند و این نشان از عشق و علاقه مردم به نظام و رهبری است.

امام جمعه شهرکرد اظهار داشت: از همه این ها مهم‌تر نوع رای بود که این بار به یک فرد قوی داده شد که پیش از این نشان داده پای کار و از شعار به دور است، دولت جدید در یک شرایط بسیار سخت پا به میدان گذاشته که نیازمند طرح و برنامه صحیح است.

نکونام با اشاره به ترور نافرجام مقام معظم رهبری در سال 60 افزود: همچنین 7 تیرماه سالروز ترور شخصیت‌های اثرگذار انقلاب اسلامی ایران ازجمله شهید بهشتی و 72 یار ایشان است که البته آسیب کمی برای انقلاب نبود اما فتنه‌هایی از این دست یکی بعد از دیگری خنثی شد و انقلاب همچنان با نشاط به راه خود ادامه داده است.

وی به هفته قوه قوه قضاییه نیز اشاره و خاطرنشان کرد: قوه قضاییه با حضور و همت رئیس جدید آن راه خوبی را آغاز کرده است که قطعا در آینده یکی از بخش‌های قوی برای ادامه راه انقلاب و تشکیل دولت انقلابی خواهد بود.

نفس تازه‌ای در اداره جهادی کشور در جامعه ما دمیده می‌شود

حجت‌الاسلام محسن ملک پور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر فارسان گفت: خدای تعالی را شاکریم که ملت شریف ایران بخصوص مردم ولایت مدار شهرستانمان را محروم از عنایات خود نگرداند و توفیق داد که در اولین انتخابات ریاست جمهوری در گام دوم انقلاب حماسه‌ای دیگر بیافرینند و بر عزت و اقتدار نظام بیفزایند و گام محکمی در مسیر برقراری عدالت و تداوم استقلال کشور بردارند، از همه عزیزانی که در بهتر برگزاری انتخابات تلاش بی‌وقفه کردند تشکر و قدردانی می‌نمایم. وی افزود: رهبر انقلاب به مناسبت حضور حماسی مردم در انتخابات 1400، پیام شکرانه و شادباشی صادر کردند که با توجه به فحوا و محتوای پیام می‌توان گفت با رویکردی واقع‌بینانه و توجه به تهدیدهای چهارگانه، دارای نگاه روبه‌جلو، امیدوارانه و فرصت محور است، این نگاه فرصت محور به‌خوبی از بیان ویژگی‌های ملت ایران، توصیف انتخابات و توصیه‌های محوری استنباط می‌شود، توصیه محوری اول؛ قدردانی فرصت خدمتگزاری به کشور توصیه محوری دوم؛ مدنظر داشتن انگیزه‌های خدایی برای منتخبین تحقق این توصیه دارای دو مؤلفه اصلی «امید» و «کار جهادی» است. امام جمعه فارسان تصریح کرد: با این توصیف باید گفت، انتخابات 28 خرداد 1400 شروعی دوباره برای جبهه انقلاب است و از این موقف تاریخی، تازه‌کار جبهه انقلاب شروع می‌شود و باید نفس تازه‌ای در اداره جهادی کشور در جامعه ما دمیده شود. وی به هفته قوه قضاییه اشاره داشت و ضمن تبریک این هفته بیان داشت: اکنون و با رفتن قریب‌الوقوع آیت‌الله رئیسی به قوه مجریه سؤالی که مدت‌ها است در اذهان شکل‌گرفته است بیشتر مطرح می‌شود و آن این‌که؛ یک - پس از ورود آیت‌الله رئیسی به‌پاستور، تکلیف قوه قضائیه چه می‌شود و آیا روند پرقدرت مبارزه با فساد ادامه خواهد یافت؟ و آیا بهتر نبود ایشان در همین قوه می‌ماندند و کار جهادی و امیدبخش خود را ادامه می‌دادند؟ وی اظهار داشت: پاسخ این است که؛ قوه قضائیه، ایستگاه پایانی مبارزه با فساد محسوب می‌شود درحالی‌که قوه مجریه، خط مقدم برخورد با مفسدان است چراکه تاروپود انواع و اقسام جرائم در دستگاه‌های اجرایی شکل می‌گیرد. در طول سالیان گذشته، فارغ از این‌که چه جریان و طیفی در رأس قوه مجریه بوده، ضعف‌های بنیادی در مدیریت اداری چنان به‌هم‌ریخته بود که در غفلت یا غیاب مسئولان دولتی، غارتگران بیت‌المال با استفاده از خلل سازمانی توانستند هزاران میلیارد تومان را تاراج کنند و به غارت ببرند. به عبارت گویاتر، چنانچه در تصمیم‌گیری‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و مدیریت‌های اداری، همه‌چیز شفاف باشد، دیگر نوبت به قوه قضائیه نمی‌رسد. دستگاه قضا امروز گرفتار کم‌کاری‌ها و بی‌توجهی‌های خسارت‌باری است که در سایر نهادها و دستگاه‌ها معمول شده و کار را به‌جایی رسانده که انبوه پرونده‌های مرتبط با فساد در آن متراکم شده است. وی در ادامه گفت: انشا الله با انتصاب رئیس جدید قوه قضاییه که احتمالا ظرف ده روز آینده انجام خواهد شد. شاهد هم‌افزایی این دو قوه در مبارزه با فساد خواهیم بود به‌ویژه این‌که مجلس انقلابی نیز در این راستا آماده ریل‌گذاری‌های مناسب برای پیشگیری از فساد و مقابله با آن است. یاد سید شهید انقلاب اسلامی آیت‌الله شهید بهشتی و 72 نفر از یاران شهیدش در حزب جمهوری اسلامی را گرامی می‌داریم و ضمن تقدیر از مجاهدت‌های راهگشای آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در این قوه برای رئیس جدید قوه قضاییه آرزوی توفیق و تداوم این راه نورانی را خواستاریم.

حضور مردم درانتخابات، خلاف انتظار بدخواهان ملت بود

حجت الاسلام مهرداد بهرامی امام جمعه شهر اردل در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اردل اظهار داشت: باتوجه به طراحی های مختلف دشمنان و مشکلات متعدد داخلی، این میزان حضور مردم درانتخابات، خلاف انتظار بدخواهان ملت بود که البته وظیفه سنگینی به دوش مسئولان محترم است که قدر این ملت را بدانند و با کار، خدمت و گره گشایی از مشکلات مردم در عمل قدر شناسی خود را نشان بدهند.

وی افزود: اگرچه ملت فرصت بسیار ارزشمندی در اختیار دولت جدید قرار داد برای کار وخدمت، اما از آن طرف بهترین فرصت برای دشمنان کشور و نظام هم فراهم شد، که اگر خدای نکرده دولت جدید در حل مسائل کشور ناکام ماند، مردم را از اصل انقلاب ناامید و رویگردان کنند.

امام جمعه اردل با اشاره به هفته قوه قضائیه گفت: توقع مردم از دستگاه قضا، سلامت، مبارزه جدی با فساد و اجرای قاطع عدالت است.

ملک پور عنوان کرد: خط مقدم مبارزه با فساد، مجلس است با تصویب قوانین کارآمد و در ادامه، وجود کارگزاران سالم، پاک دست، ساده زیست و ضد فساد در دولت و نهایتا قاطعیت و جدیت دستگاه قضا در مبارزه با فساد که امیدواریم این هم افزائی بین سه قوه برای ریشه کنی فساد شکل بگیرد.

وی توصیه به شوراهای اسلامی داشت و اضافه کرد: شورای اسلامی محلی برای کار و خرد جمعی، برنامه ریزی بر اساس اولویت‌ها و محلی برای پیگیری جدی و مستمر مطالبات و مشکلات مردم باید باشد و این مگر با همدلی، پرهیز از اختلافات و حواشی، تعامل سازنده با دستگاه‌هاو رعایت مصالح مردم محقق نخواهد شد.

انتهای پیام /